E.L.F. Daily Brush Cleaner

Geplaatst door
Als er één beauty klusje is wat ik maar al te graag uitstel, dan is het wel mijn make-up kwasten wassen. Toch is het echt wel nodig om hygiënisch te werken. Meestal maak ik mijn kwasten schoon met water en babyshampoo, wat best veel tijd in beslag neemt. Gelukkig bestaan er ook kwastenreinigers die je tussendoor kan gebruiken om ze schoon te maken. Dat werkt makkelijk en snel. Ik testte de E.L.F. daily Brush Cleaner en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 

De E.L.F. Daily Brush Cleaner zit in een zwart flesje van 60 ml. Het flesje heeft een sprayknop en dat is erg handig. Het is niet alleen fijn om mee te werken, maar hierdoor verlies je ook niet al te veel product. De daily brush cleaner kost € 4.
De antibacteriële kwastenreiniger is ideaal voor tussentijdse reiniging van je make-up kwasten. Het desinfecteert de kwasten en je kan het elke dag gebruiken. Op de site van E.L.F. is het niet zo duidelijk hoe je de reiniger moet gebruiken. Er staat enkel dat je verschillende keren op de haartjes van de kwast moet sprayen, verder staat er geen uitleg bij. Ik doe het dus op mijn manier!

Ik gebruik mijn kwast zoals gewoonlijk. Daarna spray ik met de kwastenreiniger op een stuk keukenrol en vervolgens op de kwast. Ik wrijf de kwast goed schoon op de keukenrol. Zoals je ziet was mijn kwast vies en nu is hij weer gereinigd. Fijn is dat de reiniger redelijk goed op zijn plaats sprayt en niet zo erg verspreid, waardoor dit product zuinig is in gebruik.

 

Leuk meegenomen is dat de kwastenreiniger niet naar alcohol ruikt. De geur is lekker fris en ruikt zelfs een beetje bloemig. Dat is alleen maar aangenaam om je kwasten mee schoon te maken!
 
Besluit: Ik vind de E.L.F. dagelijkse kwastenreiniger heel fijn in gebruik. Als je net zoals ik een hekel hebt aan make-up kwasten wassen, dan kan ik deze spray zeker aanraden. Het is de ideale manier om je kwasten tussendoor schoon te maken en zo een grote wasbeurt over te slaan.

De E.L.F. Daily Brush Cleaner kost € 4 en is te koop in de webshop.

 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Lijkt dit product iets voor jou? Heb jij ook zo’n hekel aan make-up kwasten wassen?


Veel liefs,Vanessa xxx

 

16 reacties

  1. Deze ga ik zeker eens een kans geven! Ik gebruik er nu eentje van de Di en die ruikt echt zó sterk naar alcohol dat ik er soms duizelig van wordt. Helaas moet ik hem gebruiken voor m'n werk dus dan denk ik dat dit een betere optie is.

  2. Klinkt fijn! Ik heb ook nooit zin om mijn kwasten te wassen. Ik heb ook zo'n soort brush cleaner van Hema, erg blij mee. X

  3. Leuk dat je op een simpele en goedkope manier je kwasten kan reinigen.Heel tof produkt van e.l.f.Xxx

  4. Ik ben dol op de kwastenreiniger van Hema, maar die kap ik zelf over in een spray flesje. Deze zit hier al in, ideaal dus!

  5. Dit is een product wat ik nog wilde proberen en nu helemaal 🙂 Plus nu ik dit zo lees bedenk ik mij dat ik toch echt mijn kwasten moet gaan reinigen x

  6. Ik stel het wassen van mijn kwasten ook steeds uit! Ik ben wel benieuwd naar dit product. Momenteel heb ik een kwastenreiniger van het Kruidvat, maar die vind ik persoonlijk minder 🙂

  7. Ik vind zo'n producten erg handig als ik iemand anders moet opmaken. Dan zijn je kwasten lekker snel droog.

  8. Echt zo'n klusje dat ik altijd zo lang mogelijk uitstel, dit lijkt mij een heel handig product.

Reacties zijn gesloten.