WIN een beautypakket t.w.v. € 180!

Geplaatst door
GESLOTEN

Hoera! Vandaag vier ik een klein beetje feest want Vanessablogt.be bestaat 2 jaar! Alweer mijn tweede blogverjaardag. De tijd vliegt! Op 30 mei 2013 kwam mijn eerste artikel online. Inmiddels heb ik 608 artikels gepubliceerd en heb ik 17.948 reacties gekregen. Echt superleuk! Bloggen over beauty en lifestyle is mijn grootste passie, er is gewoon niets liever wat ik doe. En jij, jullie die mijn blog dagelijks lezen en een leuke reactie achterlaten, maken het bloggen voor mij nog veel leuker dan het al is. Dankjewel! <3

 
Om jullie te bedanken heb ik een leuke winactie klaarstaan. Ik heb zelf een beauty pakket samengesteld met verschillende merken zoals: Rituals, Nivea, Yves Rocher, The Body Shop en nog veel meer. De waarde van dit pakket is maar liefst € 180!   

Wat zit er in het pakket?

– Rituals Miracle Scrub
– Pantene Pro-V Droogshampoo

– Dove Gentle Exfoliating Body Wash
– Yves Rocher Lipstick Rose Eclatant
– Yves Rocher Oogmake-up Remover

– The Body Shop Moisture Cream Vitamin E
– The Body Shop Night Cream Vitamin E
– Aden Nail Polish Set
– E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls
– Suddenly Madame Glamour Parfum

– Nivea Sensitive Dagcrème
– Nivea Sensitive Nachtcrème

– Mixa Micellair Water
– Pink Tease After Dark Eye Shadow
– So Susan 8-Hour Cheek Stain
– Eucerin Onder De Douche Bodylotion
– Clarins Eclat Minute Base Illuminatrice De Teint
– Clarins Eclat Minute Embellisseur Lèvres

– Maybelline The Rocket Volum Express Mascara

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje)
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen.

Wat mag je doen voor extra kans?

 
– Like mijn Facebook pagina.
– Volg mij op Instagram.
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: YAAY! Ik maak kans op een beautypakket t.w.v. 180 EURO @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 12 juni. Daarna krijgt de winnaar een mailtje toegestuurd.
Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

88 reacties

 1. Proficiat 😀 ik volg je blog al een hele tijd en wat doe je het goed! Ik doe heel graag mee, ik heb alle stappen gedaan (ik volgde je al overal, haha), dus ook de extra stappen en de tweet! Ik kon het bericht nog niet saven maar dat doe ik zo snel mogelijk 🙂 liefs, Eva ([email protected])

 2. Jaaahhh gefeliciteerd meis! En op naar nog vele jaren! Wat een leuk pakket geef je weg en ik doe mee natuurlijk! Heb alles gedaan en zal zodra je artikel op bloglovin staat hem direct liken! Men email [email protected]! En nu maar duimen!!

 3. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan.
  Ik doe heel graag mee, want dit is een geweldig pakket!
  Verder volg/like ik je op Bloglovin,Facebook & Twitter (tweet geplaatst)
  [email protected]

 4. Gefeliciteerd, meis! Ik ben zo blij dat je zo geniet van het bloggen. Ik weet dat je het niet makkelijk hebt met je gezondheid, maar gelukkig kan je het bloggen wel gewoon blijven doen. Lekker zo doorgaan en ervan blijven genieten. Heel veel liefs. XXX

 5. Hiep hiep hoera! Een hele dikke proficiat met je blogverjaardag. Wat gaat de tijd snel hè?
  Ik vind het super fijn dat je naar aanleiding hiervan een cadeaupakket weggeeft. Het ziet er een fantastisch pakketje uit, dat meer dan de moeite waard is! Ik doe dan ook heel graag mee met deze wedstrijd en hoop super hard dat ik win. Het is namelijk op 12 juni mijn verjaardag en het zou het leed van het examen dat ik die dag heb, wel verlichten. Hihi. Spannend!

  Ik volgde je al op alle kanalen: bloglovin, instagram, facebook en twitter. Ik zal zo meteen ook jouw post saven en een tweetje de wereld in sturen. Zo, dus dan doe ik mee. 🙂 Mailtjes mogen gestuurd worden naar [email protected]

 6. Gefeliciteerd, wat een leuke blog!! Ik doe zeler mee met deze winactie! Wat een super lruke producten. Veel succes met het verder schrijven op je blog en producten te revieuwen. Als ik gewonnen zou hebben dan kun je me mailen naar [email protected]

 7. Eerst en vooral een hele dikke proficiat met je blog, dat zijn echt geweldige cijfers! Ten tweede doe ik met veel plezier mee met je winactie. Ik volg je via Bloglovin, heb het bericht gesaved en verder volg ik je ook via Facebook en Instagram. Mijn emailadres is [email protected] !!

 8. Wauw, zo'n tof pakket 😀 Hopelijk maak ik een kans om te winnen. Volg je al een tijdje via bloglovin', en nu ook via facebook en instagram (@loradenolf).Proficiat met je blogverjaardag 😀
  Mijn email is [email protected]
  Groetjes

 9. Allereerst Proficiat! Je blog groeit echt steeds en dat vind ik heel positief en leuk! En WOW! Zot pakket dat je hebt samengesteld! Ik doe zeker mee!! Heb geliked via bloglovin en de tweet verzonden, de rest was al in orde 😉

  Danku voor deze enorme winactie & doe zo voort met bloggen, want ik hou ervan!

  xoxo Lisel (mailadres: [email protected])

 10. Wauw, wat een enorm toffe winactie! Tuurlijk wil ik kans maken om dit te winnen 🙂 Ik volg je op bloglovin', twitter & instagram. Ik wens iedereen superveel succes!
  liefs, Manon ( [email protected] )

 11. Wat een mega tof pakket is dit! Ik speel hier, uiteraard, heeeeeeel graag voor mee! (Jezelf verwennen is altijd leuk he! 😉 ) Ik duim heel erg om te kunnen winnen! Mijn e-mailadres is: [email protected] P.S. Ik heb alle (extra) stappen overlopen.

 12. Van harte gefeliciteerd!! Ik doe zeker mee 🙂 ik volgde je al op bloglovin en twitter! en nu ook op facebook 😀 ik doe mijn email hier niet vermelden ivm spammail, maar je weet me wel te vinden via sociale media 🙂 xx

 13. Nogmaals een dikke proficiat hoor Vanessa. Voor mijn gevoel blog je al veel langer dan 2 jaar en zoveel volgers al! <3 Eens proberen of ik kans kan maken naast die duizend anderen, haha 😉 Ik volgde je al op instagram en twitter maar ik heb het berichtje ook nog eens getweetetert! Tijdens de examens zou dit echt zo'n ongelooflijke boost geven, maar als ik het niet win vind ik het ook niet erg hoor. Ik doe immers nog steeds met die heerlijke productjes van je Nivea-actie! Maar wie weet, nietwaar 😉 Heel veel liefs! Enne ohja: mijn emailadres is [email protected] 🙂

 14. Van harte gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik loot graag mee voor dit gave pakket! Ik volgde je al via Bloglovin' (15e saver van je bericht), Facebook (Mooie Rooie, winactie bericht geliked en gedeeld), Instagram (Truusje26) en Twitter (winactie bericht geretweet).

  Groetjes,
  Sabrina
  [email protected]

 15. Wat een gave winactie.
  Wij doen mee, wij hebben alle stappen + extra stappen gedaan.
  Ons mailadres is [email protected], wij zijn ook bereikbaar via alle sociaal media.

 16. Gefeliciteerd!
  Super aardig dat je dit pakket weggeeft en ik doe heel graag mee en zal alles doen om er kans op te kunnen maken 😉
  Ik like, share, follow, tweet etc……

  Twitter: @chucky1012

  Bl: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Em: [email protected]

  Xoxo

 17. Van harte gefeliciteerd met je blog, ik dacht echt dat je al veel langer blogde! Ik doe natuurlijk heel graag mee met de winactie, wat een geweldig pakket, wauw. Ik heb alles gedaan behalve Twitter, want dat heb ik niet. Mijn e-mail: [email protected] x

 18. Superleuk Vanessa en proficiat 🙂 ik volg je blog al sinds het prille begin met veel plezier! Het leukste vind ik dat je een gewoon heel down to earth en eerlijke vrouw bent! Ik heb het artikel geliked en volg je ook op insta 🙂 liefs! [email protected]