WIN een beautypakket t.w.v. € 180!

Geplaatst door
GESLOTEN

Hoera! Vandaag vier ik een klein beetje feest want Vanessablogt.be bestaat 2 jaar! Alweer mijn tweede blogverjaardag. De tijd vliegt! Op 30 mei 2013 kwam mijn eerste artikel online. Inmiddels heb ik 608 artikels gepubliceerd en heb ik 17.948 reacties gekregen. Echt superleuk! Bloggen over beauty en lifestyle is mijn grootste passie, er is gewoon niets liever wat ik doe. En jij, jullie die mijn blog dagelijks lezen en een leuke reactie achterlaten, maken het bloggen voor mij nog veel leuker dan het al is. Dankjewel! <3

 
Om jullie te bedanken heb ik een leuke winactie klaarstaan. Ik heb zelf een beauty pakket samengesteld met verschillende merken zoals: Rituals, Nivea, Yves Rocher, The Body Shop en nog veel meer. De waarde van dit pakket is maar liefst € 180!   

Wat zit er in het pakket?

– Rituals Miracle Scrub
– Pantene Pro-V Droogshampoo

– Dove Gentle Exfoliating Body Wash
– Yves Rocher Lipstick Rose Eclatant
– Yves Rocher Oogmake-up Remover

– The Body Shop Moisture Cream Vitamin E
– The Body Shop Night Cream Vitamin E
– Aden Nail Polish Set
– E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls
– Suddenly Madame Glamour Parfum

– Nivea Sensitive Dagcrème
– Nivea Sensitive Nachtcrème

– Mixa Micellair Water
– Pink Tease After Dark Eye Shadow
– So Susan 8-Hour Cheek Stain
– Eucerin Onder De Douche Bodylotion
– Clarins Eclat Minute Base Illuminatrice De Teint
– Clarins Eclat Minute Embellisseur Lèvres

– Maybelline The Rocket Volum Express Mascara

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje)
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen.

Wat mag je doen voor extra kans?

 
– Like mijn Facebook pagina.
– Volg mij op Instagram.
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: YAAY! Ik maak kans op een beautypakket t.w.v. 180 EURO @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 12 juni. Daarna krijgt de winnaar een mailtje toegestuurd.
Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

88 reacties

 1. Proficiat 😀 ik volg je blog al een hele tijd en wat doe je het goed! Ik doe heel graag mee, ik heb alle stappen gedaan (ik volgde je al overal, haha), dus ook de extra stappen en de tweet! Ik kon het bericht nog niet saven maar dat doe ik zo snel mogelijk 🙂 liefs, Eva ([email protected])

 2. Jaaahhh gefeliciteerd meis! En op naar nog vele jaren! Wat een leuk pakket geef je weg en ik doe mee natuurlijk! Heb alles gedaan en zal zodra je artikel op bloglovin staat hem direct liken! Men email [email protected]! En nu maar duimen!!

 3. Gefeliciteerd, meis! Ik ben zo blij dat je zo geniet van het bloggen. Ik weet dat je het niet makkelijk hebt met je gezondheid, maar gelukkig kan je het bloggen wel gewoon blijven doen. Lekker zo doorgaan en ervan blijven genieten. Heel veel liefs. XXX

 4. Hiep hiep hoera! Een hele dikke proficiat met je blogverjaardag. Wat gaat de tijd snel hè?
  Ik vind het super fijn dat je naar aanleiding hiervan een cadeaupakket weggeeft. Het ziet er een fantastisch pakketje uit, dat meer dan de moeite waard is! Ik doe dan ook heel graag mee met deze wedstrijd en hoop super hard dat ik win. Het is namelijk op 12 juni mijn verjaardag en het zou het leed van het examen dat ik die dag heb, wel verlichten. Hihi. Spannend!

  Ik volgde je al op alle kanalen: bloglovin, instagram, facebook en twitter. Ik zal zo meteen ook jouw post saven en een tweetje de wereld in sturen. Zo, dus dan doe ik mee. 🙂 Mailtjes mogen gestuurd worden naar [email protected]

 5. Eerst en vooral een hele dikke proficiat met je blog, dat zijn echt geweldige cijfers! Ten tweede doe ik met veel plezier mee met je winactie. Ik volg je via Bloglovin, heb het bericht gesaved en verder volg ik je ook via Facebook en Instagram. Mijn emailadres is [email protected] !!

 6. Wauw, zo'n tof pakket 😀 Hopelijk maak ik een kans om te winnen. Volg je al een tijdje via bloglovin', en nu ook via facebook en instagram (@loradenolf).Proficiat met je blogverjaardag 😀
  Mijn email is [email protected]
  Groetjes

 7. Allereerst Proficiat! Je blog groeit echt steeds en dat vind ik heel positief en leuk! En WOW! Zot pakket dat je hebt samengesteld! Ik doe zeker mee!! Heb geliked via bloglovin en de tweet verzonden, de rest was al in orde 😉

  Danku voor deze enorme winactie & doe zo voort met bloggen, want ik hou ervan!

  xoxo Lisel (mailadres: [email protected])

 8. Van harte gefeliciteerd!! Ik doe zeker mee 🙂 ik volgde je al op bloglovin en twitter! en nu ook op facebook 😀 ik doe mijn email hier niet vermelden ivm spammail, maar je weet me wel te vinden via sociale media 🙂 xx

 9. Nogmaals een dikke proficiat hoor Vanessa. Voor mijn gevoel blog je al veel langer dan 2 jaar en zoveel volgers al! <3 Eens proberen of ik kans kan maken naast die duizend anderen, haha 😉 Ik volgde je al op instagram en twitter maar ik heb het berichtje ook nog eens getweetetert! Tijdens de examens zou dit echt zo'n ongelooflijke boost geven, maar als ik het niet win vind ik het ook niet erg hoor. Ik doe immers nog steeds met die heerlijke productjes van je Nivea-actie! Maar wie weet, nietwaar 😉 Heel veel liefs! Enne ohja: mijn emailadres is [email protected] 🙂

 10. Van harte gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik loot graag mee voor dit gave pakket! Ik volgde je al via Bloglovin' (15e saver van je bericht), Facebook (Mooie Rooie, winactie bericht geliked en gedeeld), Instagram (Truusje26) en Twitter (winactie bericht geretweet).

  Groetjes,
  Sabrina
  [email protected]

 11. Van harte gefeliciteerd met je blog, ik dacht echt dat je al veel langer blogde! Ik doe natuurlijk heel graag mee met de winactie, wat een geweldig pakket, wauw. Ik heb alles gedaan behalve Twitter, want dat heb ik niet. Mijn e-mail: [email protected] x

 12. Superleuk Vanessa en proficiat 🙂 ik volg je blog al sinds het prille begin met veel plezier! Het leukste vind ik dat je een gewoon heel down to earth en eerlijke vrouw bent! Ik heb het artikel geliked en volg je ook op insta 🙂 liefs! [email protected]

 13. Wat een leuke winactie! Ik moet zeggen dat ik je nog maar net ontdekt heb, maar ik vind het al geweldig om ook eindelijk een andere Belgische beautyblogster te vinden! (Velen zijn ofwel van Nederland, ofwel bloggen ze in het Engels…) Ik wil je nog eens feliciteren met je twee jaar! Je doet het ge-wel-dig! Blijven gaan zou ik zeggen! 🙂
  Mijn e-mail: [email protected]

  (En als je mijn blog zou willen bekijken: beautyandowls.wordpress.com)

 14. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Natuurlijk nog vele jaren. Super pakket zeg! Daar maak ik graag kans op. Ik heb alles gedaan behalve FB.
  Groetjes Sabrina sabrina at denklicht.nl

 15. Wat een super gaaf pakket! Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Ik volgde je al op Bloglovin, heb het artikel geliked, je Instagram gevolgd, Facebook geliked, Twitter gevolgd en de tweet getweet (EstherNewsFlits)! En nu heel hard duimen 🙂

 16. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ook ik dacht dat je al veeeel langer blogde. Fijn dat je ons wil verwennen met een leuke winactie en ik doe dan ook heel graag mee! Ik volgde je al via bloglovin en heb het bericht daar ook een hartje gegeven. En ik heb nu ook jouw fb-pagina geliket. Mijn e-mailadres is: leruaa @ hotmail.com

 17. Gefeliciteerd lieverd met je tweede blog verjaardag! Je hebt een heel mooi pakket samengesteld en ik waag graag een kansje. Ik volg je overal al en heb bloglovin ook gesaved (plus de Tweet net verstuurd). Ik wens iedereen die mee doet veel succes xxx

 18. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees je blog met veel plezier en je bent goed bezig – doe zo verder! Op bloglovin ( + geliked), facebook, instagram & twitter (+ getweet) volgde ik je al. Mijn e-mail is [email protected] xx

 19. Ik doe niet mee met de winactie, maar ik wil je wel van harte feliciteren met je blogverjaardag! Ik hoop dat je er nog vele jaren aan vastplakt!

 20. Hoi Vanessa! Ik kwam hier toevallig terecht omdat ik zag dat je ook een Belgische blogger bent, wat leuk! Nou, gefeliciteerd met je blogverjaardag en nog vele jaartjes gewenst. Je hebt er een volger bij!
  Veel liefs,
  Valerie

 21. Super leuk! Gefeliciteerd! Wat pak je uit voor je blogverjaardag! Ik zou het super leuk vinden om deze te winnen! Ik volg je op bloglovin en instagram! Ga zo door ? super leuk om het te lezen.

  Mijn email is [email protected]. Ik ben zelf ook een blog begonnen! De naam is lifestylebytess.blogspot.nl. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zo nemen en mij eventueel wat tips zou willen geven.

  Liefs

 22. Gefeliciteerd met je 2 jarige blogbestaan. En je hebt echt een superblog. Wat een gaaf pakket zeg; ik doe graag mee me je winactie. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984), liefs melissa

 23. Wat een super gave winactie! En Van Harte Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat fijn dat je even geen last had die dag, ik las je berichtje op twitter 🙂 Ik heb op alle kanalen je bericht gedeeld, en volgde je eigenlijk al op Facebook, twitter en bloglovin. Ook heb ik me nog even geabonneerd op je instagram!
  Op naar de volgende 2 jaar!

 24. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk en lief dat je het zo viert!! Ik doe heel graag mee :-), ik volgde je al op bloglovin en instagram (liesvan88) en heb dit artikel een <3 gegeven. Mijn mailadres is liesvanaelst8 (@) gmail.com

 25. Wat gaat de tijd snel! Proficiat met je 2 jarig bestaan. Ik volg je blog al van bij het begin en ik vind het knap hoe deze gegroeid is de afgelopen tijd. Chapeau! Verder wil ik heel graag mee doen aan de winactie. Ik volg je via Bloglovin en heb je artikel geliked. Verder volg ik je ook via Facebook. Mijn e-mail: [email protected]. Succes iedereen!

 26. Heeyyaa, geweldig en gefeliciteerd! Ik heb helaas niet alle artikelen gelezen (sorryknorry) maar ik heb er wel echt enorm veel net gelezen. Je schrijft zo goed en wow wat een mooie foto's. Ik zie dat je Belgisch bent en ik ben echt dol op België (is dat gek als ik dat zeg). Ik vind Beglië om eerlijk te zijn veel mooier, leuker dan Nederland. De mensen in België bevallen mij ook ietsje meer. Ik wil daarom ook enorm graag in Beglië gaan studeren. Ik word er altijd zo blij van als ik in België ben. Iedereen uit zowat mijn klas lacht me al uit omdat ik België leuk vind. Maar ja ze zeggen ook dat ik gek ben omdat ik wel eens naar Bach luister, beste vriendin in Duitsland heb, filosofie luister en dat ik nooit ga roken en kapot zuipen. Tja ik ben 15 maar ik verpest mijn leven niet graag. Ik hou wel van een feestje hoor maar ik ben liever geen losbandige tiener. Mijn ouders zeggen wel eens dat ik al iets veder ben dan mijn leeftijdsgenoten maar dat is soms zeer irritant. Niemand begrijpt je en ze lachen je maar uit. Ik kies altijd het tegenovergestelde. Ik ben trouwens zelf ook een blogger. Ik blogde al 1 jaar maar werd toen online gepest. Ik kreeg eigenlijk nooit een reactie op mijn blog maar ineens kreeg ik allemaal haat. Ik heb me toen ook zo onzeker gevoeld en mijn vriendinnen stonden ook nou niet bepaald klaar voor me. Het was vooral een beste vriendin die er niet was. Nu groeien we uitelkaar en lunch ik ook in de pauzes niet meer bij haar. Ik voel me daar niet welkom en niet begrepen. Echt soms wil ik gewoon het vliegtuig pakken en naar mijn familie in Zweden gaan. Tja dat is ook nog zo''n dingete, mijn familie woont over heel de wereld en ik spreek en zie ze zelden. Dit is zeer stom en zeker als je dan al je vriendinnen hoort praten en zeuren dat ze weer naar hun opa en oma moeten zit ik van hmm doe normaal ik zou willen dat ik ze zag. Tja het leven zit niet altijd mee. Eigenlijk is dat denk ik nog een reden dat ik naar België wil, ik wil hier gewoon weg. Mijn grootste droom sinds ik heel klein was is al dat ik naar de universiteit kan. Mijn droom is toen even kapot geweest omdat ik eigenlijk naar het laatste niveu moest voor middelbare school. Maar door enorm hard werken zit ik nu op het hoogste niveu en haal ik aardig goede cijfers. Ik zou het zo prettig vinden om tussen de mensen te zitten die wel wat volwassener zijn. Oh trouwens ik ben sinds 2 weken of het zijn er 3 weer begonnen met bloggen. Dit had ook nog een hobbel van wegen een oud klasgenootje aardig boos werd omdat ik het zelfde thema had. Ik snap niet zo goed het probleem maar oke. Ik mag dat meisje eigenlijk niet eens want ze is zo verwend. Even een vliegtripje op en neer en dan zeggen dat het niet boeit. Of boos worden dat je verplicht naar Spanje met het vliegtuig moet. Ik heb zelf nog nooit gevlogen.

  Je hebt trouwens echt veel reacties en ik hoop ook echt dat ik win. Ik zag ELF staan en mijn hart klopte ineens een stuk sneller. Ik lees vaak dat het een goed merk is en heb het altijd al willen proberen. Echt sorry trouwens voor dit hele lange bericht oeps. Oh en ik heb alle dingen gedaan en ook de extra's want tja wie wilt er nou niet winnen.

  Liefs Sanne ([email protected])
  trouwens sorry voor de spellingsfouten, ik heb namelijk dyslexie en ik heb geen spellingscontroler, want die is stuk gegaan.

 27. Gefeliciteerd! En ik zal eerlijk bekennen dat ik enorm hebberig werd van het geweldige pakket wat je hebt samengesteld. Zo ontzettend leuk! Daar wil ik wel een kansje aan wagen. Ik volg je al een poosje op alle verschillende social media en ik heb de tweet er ook even uitgestuurd. Uiteraard op Bloglovin' even je artikel gesaved en bij deze nog mijn e-mailadres: [email protected]
  En nu wordt het duimen geblazen. Hopen dat ik hem mag winnen. Zou wel een heel leuk (vervroegd) verjaardagscadeau zijn. Ik ben namelijk 16 juni jarig. 😉

 28. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk en lief dat je het zo viert!! Ik doe heel graag mee :-), ik volgde je al op bloglovin en instagram nu ook op facebook.Wat een super gave winactie!! En wat fijn dat je even geen last had die dag, ik las je berichtje.
  ! Geniet nog van u avond. En nog heel veel blog plezier verder Op naar de volgende 2 jaar u blog is tof en vele leuke eerlijke tips. Hier nog even mij mail adres voor de wedstrijd. [email protected]

 29. Ik heb alle stappen gedaan, ook die om extra kans te maken! 🙂
  Echt een super leuke winactie Vanessa! Gefeliciteerd met je blogverjaardag en hopelijk komen er nog vele jaren bij! 🙂

  Contacteren kan op: [email protected]

  Veel succes iedereen! 🙂

 30. Hoi hups hoi
  Een dikke proficiat, Vanessa blogt is een succes. Ik wens je dan ook het volgende:
  Wees een lach.
  Wees een licht voor anderen.
  Wees een kans.
  Wees jezelf met hart en ziel.
  Geniet van het leven en het lekker eten!
  Anne Marie Janssens
  [email protected]
  ps.
  Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje): check
  Like mijn Facebook pagina.: check
  – Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: YAAY! Ik maak kans op een beautypakket t.w.v. 180 EURO @vanessablogt. Ga snel naar http://www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie: check checkie check ;).

 31. Gefeliciteerd met het tweejarige bestaan van je blog!
  Ik doe heel graag mee aan je winactie, ik volgde je al via Bloglovin, en nu ook op Facebook (Dinja van den Broek) en Instagram (DinjaDONUT).

 32. Superleuke facebookpagina !! Graag zou ik kans maken op het leuke pakket en heb daarvoor je facebook geliked, gedeeld en wedstrijd ook 🙂 Dat er nog vele jaren mogen bijkomen alvast.
  Mijn email = [email protected]

  Thanks 🙂

 33. hoi hoi… een nieuwe volger bij… kwam je blog tegen en heb je verschillende artikels gelezen… zo eerlijk en down2earth.. I like it… Bij sommige blogs krijg ik snel het gevoel dat het allemaal gratis reclame is voor de producten maar dit had ik niet bij jou. Ik doe ook nog last minute mee met jouw wedstrijd.

  Via de media die ik heb volg ik jou 🙂
  mail: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *