Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Geplaatst door
De Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colours zijn momenteel dé beauty hype bij bloggers. Een lipstick die tot wel 16 uur blijft zitten, het klinkt bijna te mooi voor woorden. Na al die positieve reviews werd ik ook wel benieuwd. Ik kocht de kleuren 200 I’ll Call You en 310 Little Minx. Inmiddels heb ik ze uitgebreid getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Blijven deze lipsticks écht de hele dag zitten? En zijn ze de hype wel waard? 
 
 
Nadeel aan lipstick: het geeft af. Eet of drink je iets, dan is de kans groot dat je je lipstick opnieuw moet aanbrengen. Ik ben gek op mooie lipsticks, maar dat vind ik toch echt lastig. Met de nieuwe Rimmel Provocalips zou je makkelijk kunnen eten, drinken en zelfs kussen, zonder dat je lipstick eraf gaat of afgeeft. Ik ben benieuwd!
 
 
Er zijn zes kleuren verkrijgbaar dus er zit waarschijnlijk wel een tintje voor jou bij! Ik heb de kleuren 200 I’ll Call You en 310 Little Minx gekozen. Een Rimmel Provocalips kost € 11.99. 
 
 
De lipstick heeft twee kanten: aan de ene kant zit de lipkleur, de andere kant is een transparante lipgloss.
 
Hoe werkt het?
 
Breng als eerste de kleur aan op je lippen en wacht tot deze mat is opgedroogd (gaat snel). De eerste keer voelt het een beetje raar, want je lippen worden echt een beetje droog. Geen zorgen, want de transparante lipgloss moet er nog overheen! De lipgloss geeft je lippen een mooie glans. Hij voelt fijn aan, plakt niet en maakt je lippen zacht en soepel. 
 
 
200 I’ll Call You (links)
 
I’ll Call You is een mooie kleur, geschikt voor iedere dag. Ik denk dat er weinig mensen zullen zijn waarbij dit kleurtje niet mooi staat. De lipstick blijft de hele dag zitten. De lipgloss slijt vrij snel, maar de lipkleur houdt het lang vol. Nadat ik heb gegeten, dan ziet de lipkleur er iets minder intens uit. De kleur vervaagt gelukkig wel mooi en dat vind ik zeker een pluspunt. Ook mijn vriend is tevreden, want de lipstick geeft niet af tijdens het kussen. Mits je niet te wild tekeer gaat natuurlijk, haha. Ja, deze lipstick kan ik zeker aanraden! 
 
310 Little Minx (rechts)
 
Little Minx is een felroze kleur, leuk voor de aankomende zomer. Ook deze lipstick blijft de hele dag zitten, maar toch ben ik een beetje teleurgesteld. De kleur vervaagt minder mooi dan bij I’ll Call You. Na het eten heb ik geprobeerd om bij te werken, maar helaas wordt het dan een te dikke laag en krijg je snel lijntjes en velletjes. Het is dus beter om de lipstick gewoon te laten vervagen of om hem helemaal te verwijderen, bijwerken is lastig. Fijn is wel dat deze lipstick ook kiss proof is en niet afgeeft.  
 
Een Rimmel Provocalips kan je het best verwijderen met een make-up remover op oliebasis. Je moet wel een beetje boenen. 

 Besluit: Het zijn de beste lipsticks die ik al ooit heb gehad. Ze zijn de hype dus zeker waard! De Rimmel Provocalips blijven de hele dag zitten en geven niet af bij bv. drinken en kussen. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar de kleur I’ll Call You omdat die het meest draagbaar is en het mooist blijft gedurende de dag.

De Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colours kosten € 11.99 per stuk. 
 

22 reacties

  1. Ik heb Little Minx ook, en het is I'll Call You die nog op mijn wishlist staat! Goeie keuze heb je dus gemaakt Vanessa! 😉

  2. Wauww ziet er goed uit zeg! Wat staan ze je ook mooi en hoe vet is t dat het echt blijft zitten!

  3. De kleuren zijn niet echt mijn ding, maar jou staan ze wel erg mooi! Leuk dat ze de 'hype' ook waard zijn.

  4. Rechts vind ik het mooiste . Ikzelf gebruik nooit lipstick of lipgloss,ik vind dat ik er absoluut niet mee sta,ik vind het wel leuk bij anderen :)xxx

  5. hmm vraag me af of ik dan een slechte kleur gekocht heb.. Heb de lichtste roze die ze hebben en na een lunch met vrienden was hij er al half af. En hoe dan ook nog, zagen er zo gedroogde velletjes uit

    1. Hey Tessa! Vervelend dat je lipstick er zo snel af is. Misschien ligt het aan de kleur? Bij mij valt Little Minx immers ook een beetje tegen omdat de kleur niet zo mooi vervaagt.

  6. Wat een mooie kleuren zeg! Ik vind ze allebei erg mooi staan bij je!

Reacties zijn gesloten.