Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 

Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

 1. Lief dat wij mogen spammen, ik heb eigenlijk echt al heel lang niet meer gespamt. Ik ga het vandaag maar een keer bij jou doen. Het is nu toch rustig op werk (oeps hihi). Ik ben Manon en ik blog nu 1 jaar en 9 maanden op http://www.inspiiredbylife.nl. Ik blog voornamelijk over budget beauty producten, maar de onderwerpen fashion en lifestyle komen ook voorbij. Ik blog voornamelijk over budget producten, omdat ik vind dat er veel betaalbare producten zijn die ook een goede kwaliteit hebben, niet iedereen kan zich een high-end product veroorloven. Ik hou niet alleen van budget producten, want ik ben ook net mijn verslaving bij het merk Mac begonnen.

 2. Hallo! Leuk dat je 'Spam je blog' organiseert.
  Ik ben Lynn, 24 jaar en blog over alles wat mij interesseert: beauty, fashion, lifestyle, kunst, psychologie en nog veel meer. Ik zie mijn blog als portfolio voor toekomstige werkgevers in de communicatiewereld. Daarom probeer ik zoveel mogelijk artikels te maken die niet op andere blogs voorkomen. Zo hoop ik uniek werk te leveren.
  Nieuwsgierig? Ga dan naar lynnblogt.blogspot.be!

 3. Wat leuk dat je ons een kans geeft een extra lichtje over ons blog te laten schijnen, Die kans kan je niet laten liggen, was mijn eerste gedachte toen ik dit artikel las. Ik weet dat je regelmatig bij mij komt lezen, en dat vind ik echt heel leuk…maar ook je andere lezers zijn natuurlijk erg welkom…
  Ik ben Petra. Zelf heb ik sinds een tijdje een blog waarin ik over de manier mijn beauty en life style belevenissen schrijf. Ik probeer dit over l uiteenlopende onderwerpen te doen, Ook al voeren beautyonderwerpen momenteel echt best wel de boventoon. Ook probeer ik artikelen te schrijven die gaan over, voor iedereen, leuke betaalbare producten. Ze zijn wel echt mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt lezen…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 4. Ook deze keer doe ik weer graag mee! <3

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 5. Tof! Vorige maand heb ik de naam van mijn blog veranderd van Beauty by Jana naar Les Jolies. Op http://www.lesjolies.be schrijf ik een aantal keer per week over zowel high-end beauty als budgetproducten. Op dit moment loopt er een winactie waarbij je een mascara, nagellak en blush van KIKO Cosmetics kan winnen! Kom zeker eens langs en doe mee!

 6. Leuk je dit elke maand doet. Ik blog over een kijkje in mijn leven… onderwijs, moederschap, DIY, sport, koken/bakken. Gewoon zoals het dagelijkse leven is 😉 Ik ben dan ook een moeder van 2 kinderen en werk in het onderwijs. https://mamamarjon1911.wordpress.com

 7. Lang geleden dat ik nog eens gespamd heb 🙂 Bij deze.. Kom zeker eens kijken op Beautytalk.be
  Ik schrijf over Beauty en Fashion, maar ook personal stuff! Regelmatig komt er een winactie online, zoals nu deze week!
  Liefs,
  Eefje

 8. Zo leuk dat je dit elke maand blijft doen!

  Mijn blog 1310bynora is een fashionblog waar ik mijn persoonlijke stijl deel!
  Hier vind je veel outfits maar ook inspiratie en andere artikels over fashion maar ook een beetje beauty en lifestyle!
  Sinds kort schrijf ik ook in het nederlands!

  Komen jullie een kijkje nemen?!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  Fijne maand voor iedereen! <3

 9. Wat leuk, mijn blogje ken je al.
  Mijn blog is misssanntje en het is een persoonlijke blog, lifestyle en nog vele meer komt aanbod. Zeker de moeite om het te lezen.

 10. Wat leuk en lief dat we mogen spammen! Ik ben Anna, 20 jaar en sinds twee jaar blog ik op http://www.annajirina.blogspot.com over voornamelijk beauty. Ik vind persoonlijke artikelen ook erg belangrijk en schrijf ook redelijk vaak over lifestyle (bijvoorbeeld tips). Ik zou het heel leuk vinden als jullie eens een kijkje komen nemen! X

 11. Wat leuk en lief!
  Ik ben Claire, 19 jaar en ik blog al bijna 3 jaar. Ik blog op http://www.writtenbyclaire.nl over heel veel verschillende onderwerpen, maar vooral persoonlijke posts en lifestyle. Ik probeer altijd om een aantal keer per week een artikel online te zetten.
  Ik zou het super leuk vinden als je een keertje een kijkje neemt!
  Liefs ♥

 12. Wat super leuk dat we morgen spammen!
  Mijn naam is Britt! Mint and Giraffes (mintandgiraffes.wordpress.com) is mijn lifeblog over een happy and healthy life. Want wie wil dat nu niet?
  Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen en een lieve comment achter laat.
  Veel plezier op mijn Lifeblog! x

 13. Aaaah joepie, er hebben al zo veel mensen gereageerd! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogjes te ontdekken!

 14. Vergeet niet even een kijkje te nemen op Oh My Beauty!
  Er loopt nu ook een hele leuk winactie waarbij je kans maakt op twee prachtige nagellakken van Ciate. Het zou leuk zijn als je me via Bloglovin wilt volgen, dan blijf je gelijk op de hoogte van leuke beautynieuwtjes.

 15. Dankje dat we mogen spammen 🙂 Ik ben Jana, 22 en kom uit België 🙂 Op mijn blog http://www.beyoutifool.wordpress.com post ik wekelijks een blogpost over budgetbeauty of lifestyle. Ik heb trouwens sinds kort een nieuwe lay-out! 🙂

 16. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen!

 17. Wat leuk om dat elke maand te doen!! Ik ben Elleke, negentien jaar, student, dagdromer en blogger op mijn eigen blog, http://www.ellekeemma.blogspot.nl mijn blog bestaat eigenlijk uit vanalles en nog wat, een beetje Do it Yourself, een beetje lifestyle en persoonlijke artikeltjes. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen op mijn blog!
  Liefs

 18. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Léonie, een 19 jarige studente met een blog. Ik blog over alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. Van fashion tot lifestyle, en dit allemaal met een persoonlijke twist. Om de dag is er een nieuw artikel te vinden en vanaf dit weekend blog ik op mijn eigen domein! Woo, zo spannend. Neem een kijkje, jullie zijn altijd welkom!
  Liefs, Léonie

 19. Leuk dat we dit mogen doen! Ik spam vandaag mijn instagram account: hetbeautyarchief :). Ik vind het leuk om dingen te delen uit mijn leven! Op hetbeautyarchief.nl blog ik vooral over beauty, zoals de naam al zegt. 😀

 20. Superleuk! Ik ben Marleen, ik blog al ruim drie jaar een vooral over beauty op http://www.remotereporter.nl ! Ik schrijf dus veel over beauty, maar soms zie je ook artikelen over fashion of lifestyle voorbij komen! Ik zou het leuk vinden als je een keer komt kijken op mijn blog 🙂 xx Marleen

 21. Hey iedereen, een vleugje fashion, een gezonde dosis lifestyle en een grote portie crazy-cat-lady-stuff, dat zijn de ingrediënten van PixelPurrfect. Het doel van mijn blog is niet om de wereld te verbeteren, wel om deze wat mooier te maken. Want ach, alle beetjes helpen toch?

  Pixelpurrfect is de online verzamelplaats voor al mijn verhalen, foto’s en tips. Je kan mijn blog lezen op http://www.pixelpurrfect.be

 22. Leuk! Mijn blog is http://www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. 4 keer per week komt er een nieuwe update online en ik schrijf reviews, maak looks, tutorials, filmpjes, … en zoveel meer.

  Ik zou het super vinden mocht je een keertje langs komen!

 23. Fijn, spammen hihi! Ik ben Laura, een 20jarige meid uit België. Ik ben eigenaresse van mijn blog 'De Dotties'. Ik post artikeltjes over alles wat ik leuk vind, en hier zit toevallig ook beauty bij. Dus mijn blog kan weleens onder het label 'Beautyblog vallen. Maar ook vele, andere leuke onderwerpen komen aan bod! Liefs Laura xx http://dedotties.blogspot.be/

 24. Hoe leuk dat we hier ongestoord mogen spammen! Ik ben recent begonnen met mijn persoonlijke lifestyle blog, en hier komt zowat alles op. van leven met een angsstoornis tot mijn vakantieplannen, van een nieuw gekocht outfitje tot mijn skincare routine. Het is mijn manier om alles van me af te schrijven en om mijn eigenheid wat meer te vinden. Om dus te horen hoe het er in het hoofd van een 22 jarige studente communicatie aan toe gaat, kan je altijd eens kijken op astoldbyl.wordpress.com

 25. Heel erg lief dat we mogen spammen!
  Ik blog al ruim een jaar, anoniem, op http://www.diysforyouandme.weebly.com over voornamelijk DIY's, inspiratie, coeliakie (beter bekend als glutenallergie), fotografie, tips en nog veel meer! Wat mijn blog bijzonder maakt is denk ik dat mijn blog heel veel positiviteit uitstraalt. Benieuwd geworden? Je mag altijd een kijkje nemen!
  Liefs! ♥

Reacties zijn gesloten.