WIN een Albelli cadeaubon t.w.v. € 150!

Geplaatst door
Op zondag 10 mei is het Moederdag. Tijd om onze mama’s eens extra in de watten te leggen! Vind jij het ook zo moeilijk om elk jaar weer een leuk en origineel cadeau te bedenken? Flipit België helpt je alvast een handje op weg, want van de webshop Albelli mogen ze een cadeaubon t.w.v. € 150 weggeven! 
 
Bij Albelli kan je je mama verrassen met een persoonlijk cadeau. Wat denk je van een fotoboek, fotomok, agenda, GSM hoesje of canvasdoek? De keuze is helemaal aan jou. Eén ding is zeker: je mama zal er heel blij mee zijn!
 

Hoe maak je kans?

 
Stuur een grappige foto samen met je moeder en vertel kort waarom jij zou moeten winnen.
 
Iedereen uit België mag deelnemen. Inzenden kan t.e.m. zondag 3 mei (snel wezen is de boodschap!) en dan kiest Flipit uit alle inzendingen de leukste foto.
 
Stuur je foto + motivatie naar [email protected]. Zet ‘Albelli winactie’ als onderwerp in je e-mail. 
 
De winnaar
De winnaar van de foto actie wint een cadeaubon ter waarde van 150 euro incl. gratis levering. Dit shoptegoed kun je naar eigen wens besteden op Albelli.be. De winnaar krijgt binnen een week bericht.


Korting
 
Heb je niet gewonnen of wil je direct iets bestellen bij Albelli.be? Gebruik dan de Albelli promotiecodes en ontvang tot wel 35% korting op je bestelling!


Dit artikel is in samenwerking.
 
Waarmee wil jij je mama verrassen?
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

Reacties zijn gesloten.