Opgemaakte producten april 2015

Geplaatst door
De maand april is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! Afgelopen maand heb ik iets minder opgemaakt dan normaal. Dat komt omdat ik veel producten aan het testen ben. Toch zitten er enkele mooie producten in mijn mandje. Kijk je gezellig mee?
 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes (Action)
 
Deze grote wattenschijfjes maak ik iedere maand op. Ik vind ze heel fijn! Ze zijn zacht voor mijn huid, pluizen niet en ze zijn mega goedkoop. 
 
Primark Beauty 4 in 1 Deep Facial Cleansing Wipes
Ik heb deze reinigingsdoekjes ’s ochtends gebruikt om mijn gezicht te verfrissen en om restjes mascara (van de vorige avond) weg te halen. Daar vind ik ze heel fijn voor, maar ik weet niet of ze geschikt zijn om je hele gezichtsmake-up te verwijderen. De doekjes zijn fris, zacht en ze ruiken lekker.
 
 
Rituals Energy Bubbles Indian Rose & Himalaya Honey Bath Foam
 
Dit badschuim van Rituals is heerlijk! Je hebt maar een klein beetje nodig en je krijgt een rijk, crèmezacht schuim. De zoete geur van Indiase roos en Himalaya honing is echt heerlijk. Ideaal voor een me-time momentje in bad!
 
Rituals Cool Organic Bamboo & Cedar Wood 24h Anti-Perspirant Spray
 
Ik ben niet de enige Rituals fan in huis, ook mijn vriend gebruikt graag producten van dit merk. Mijn vriend vindt deze deodorant heel goed. De deo zou 24 uur beschermen tegen transpiratie. 24 uur haalt hij helaas niet, maar wel een hele werkdag en dat is natuurlijk ook al iets. De deo ruikt lekker naar bamboe en cederhout, het is een echte mannelijke geur. Mij hoor je niet klagen hoor, haha.

 

 
Hema It’s My Beautiful Skin Day Hydrating Day Cream
 
Voor mij is dit een goede, basic crème om elke dag te gebruiken. Het is een dagcrème maar je kan hem net zo goed als nachtcrème gebruiken. De crème ruikt lekker, hydrateert goed en maakt mijn huid zacht. Heb je een ‘makkelijke’ huid en ben je op zoek naar een basic crème die niet veel kost? Dan kan ik deze zeker aanraden.
 
Nivea Fresh Comfort 48h Deodorant
 
Deze deodorant doet prima zijn werk en ruikt lekker. Fresh Comfort ruikt naar jasmijn en meiklokjes, een lekkere frisse geur dus. Nivea belooft dat de deo 48 uur zou beschermen. 48 uur haalt hij niet, maar mijn oksels blijven wel de hele dag fris. Ik denk dat deze deo heel fijn kan zijn als je gaat sporten, of gewoon als je iemand bent die van een frisse geur houdt. 
 
 
Gliss Kur Total Repair Shampoo
 
Deze shampoo ruikt lekker en doet goed zijn werk. Hij is geschikt voor droog en beschadigd haar. Al na de eerste wasbeurt merkte ik verschil. Mijn haar was zacht, glad en ook makkelijker doorkambaar. Voordien had ik nog geen ervaring met Gliss Kur maar dit merk heeft me aangenaam verrast.
Yves Rocher Nutrition Masker
 
Dit is één van de beste haarmaskers die ik al heb gehad. Dit masker maakt je droge haar weer heerlijk zacht en glad. Na gebruik zag mijn haar er veel minder pluizig uit. Het masker ruikt ook heerlijk naar amandelolie en havermelk, mmm. Zeker een aanrader!
   

 

 
Primark Red Berry & Jasmine Scented Candle
 
Deze roze geurkaars heb ik gekocht omdat ze er mooi uitzag en natuurlijk ook omdat ze lekker rook. Jammer genoeg hebben we van de geur niet veel gemerkt. Het is een mooie kaars voor in je interieur, maar voor de geur zou ik ze niet meer kopen. Misschien ruikt een grotere variant beter?
 
 
Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van april. Laat zeker weten wat jij allemaal hebt opgemaakt want daar ben ik heel benieuwd naar!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Leuk om te lezen! Misschien moet ik ook maar een keer badschuim van Rituals proberen, hij klinkt erg fijn. En jammer van die geurkaars zonder geur, haha.

 2. Die deo van nivea lijkt me best fijn! En die geur kaars is super mooi jammer dat ie alleen niet zoveel geur geeft..!

 3. Mooie producten heb je opgemaakt? Heb je al eens de cleansing butter van de bodyshop geprobeerd? Deze haalt al mijn oogmake-up inclusief mijn mascara volledig weg!

 4. Wat heb je veel opgemaakt! Leuk om te zien dat je er ook een kaars bij hebt zitten. De bath foam van Rituals lijkt me heerlijk. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar dit product 😉

 5. Wat een hoop fijne producten! Ik ben benieuwd naar het masker van Yves Rocher, sowieso vind ik Yves Rocher een erg fijn merk.

 6. Wat gebruik je een fijne producten! Ben vooral benieuwd naar de Hema dagcreme. Keertje kopen maar! 🙂

 7. Die badschuim van Rituals is inderdaad heerlijk! De Hema dagcrème gebruik ik ook, maar ik vind de crème soms best wel vettig.

 8. Tof dat je deze produkten hebt opgebruikt,bij mij is er nog niets leeg,ik ben een spaarzaam mens :):)xxx

 9. Die dagcrème van Hema wil ik ook nog eens gaan proberen 🙂

 10. Productjes testen en opgebruiken is echt jouw ding 🙂

 11. Wat een heerlijke producten liggen hier weer tussen! Ik ben ook zo'n fan van Rituals! <3

 12. Wat heb je lekker veel opgemaakt. Mijn huid kan helaas de producten van Rituals niet verdragen. De geur is wel heerlijk.

 13. Ik vind dit zo leuk voor te zien 🙂
  Je hebt fijne producten opgemaakt, de geurkaars ziet er inderdaad erg leuk uit alleen jammer dat je niets hebt gemerkt van de geur in huis!
  X

 14. ik had ook niet veel gemerkt van een Primark geurkaars.. maar ach, ze staan wel mooi :')

Reacties zijn gesloten.