HEMA It’s My Beautiful Skin Day Cleansing Milk & Tonic

Geplaatst door
Ik vind het ontzettend leuk om make-up te dragen, maar ’s avonds vind ik het ook heerlijk om mijn gezicht weer te reinigen. De laatste tijd gebruik ik hiervoor de Hema It’s My Beautiful Skin Day Cleansing Milk en Tonic. Twee fijne producten waar ik jullie vandaag iets meer ga over vertellen. Lees je mee?
 

De huidverzorgingserie It’s My Beautiful Skin Day van Hema bestaat uit verschillende hydraterende gezichtsproducten: van reinigers tot dag- en nachtcrèmes, maskers en een extra herstellend serum. De formule is verrijkt met Aquaxyl™, een hydraterend complex met een vochtvasthoudend en herstructurerend effect. Het zorgt dat de huid zacht en glad wordt. In dit artikel vertel ik jullie meer over de cleansing milk en tonic.
 
 
Zowel de reinigingsmelk als de tonic zitten in een ronde fles van 250ml. De verpakking ziet er basic en strak uit, zoals we van Hema gewend zijn. Beide flessen hebben een losse draaidop. Een klikdop zou misschien handiger zijn geweest, maar ik stoor me er niet aan. De producten zijn geschikt voor de normale en gemengde huid. 
Ingrediënten reinigingsmelk:
 


Ingrediënten tonic:


Tijd om te testen! Eerst gebruik ik de reinigingsmelk om het meeste van mijn make-up te verwijderen. Dat gaat heel vlot, ook op mijn ogen. De melk voelt fris en zacht aan op mijn huid, echt heerlijk! Na de reinigingsmelk is het tijd voor tonic om de laatste restjes make-up weg te halen. Ook die doet goed zijn werk want er komt best nog wat make-up af. Ik vind het fijn om tonic te gebruiken want dit product is lekker verfrissend voor de huid. Na de tonic voelt mijn huid een klein beetje trekkerig aan, maar dat gevoel is direct verdwenen van zodra ik mijn dag- of nachtcrème heb aangebracht. Beide producten hebben een frisse geur waardoor je gezicht lekker gaat ruiken.
 
Ik gebruik de producten nu al een tijdje en ik merk dat ze een positief effect hebben op mijn huid. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan en bovendien ziet ze er ook mooi en glad uit. Ik ben dus heel tevreden!
 
 
De Hema It’s My Beautiful Skin Day Cleansing Milk en Tonic kosten € 2.25 per stuk. Tip: Hema doet vaak 1 + 1 gratis acties dus dan kan je de producten nog goedkoper scoren. 
 
Gebruik jij producten van Hema?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

16 reacties

 1. Ik gebruik eigenlijk helemaal geen verzorgingsproducten van Hema, best jammer want ze zien er goed uit!

 2. Ik heb deze producten ook een tijdje geleden gehad! Ik vind ze echt heel erg fijn. Ook betaalbaar ook. Als mijn andere producten op zijn ga ik deze weer een keer nemen!

 3. Fijne review =)
  Ik gebruik ook altijd de reinigings producten van dr Hema alleen dan voor de droge huid.
  Echt fijne producten.
  Liefs Jorinda

 4. Ik durfde de producten nooit zo aan, van de Hema. Ik heb niet eens echt een goede reden waarom niet.. Bang dat ze toch tegen zouden vallen denk ik. Deze review haalt dat gevoel in ieder geval stukke weg! Dit klinkt prima! Volgende keer toch maar voor reinigingsproducten naar Hema 🙂

 5. Die producten zien er allebei heel erg fijn uit. Zelf heb ik eigenlijk nog nooit een skincareproduct van Hema gebruikt.

 6. leuke review,ik gebruik de tonic zelf ook heel graag en de cleansing melk, met komkommer van de Hema, …beide zijn echt heerlijk in gebruik…echte toppertjes!

 7. Nog nooit gebruikt maar zou ze zeker eens willen proberen,produkt met komkommer spreekt me erg aan:)xxx

Reacties zijn gesloten.