Mijn favoriete Andrélon producten

Geplaatst door
Ik heb snel last van droog en pluizig haar, en daarom heeft mijn haar een goede verzorging nodig. De laatste weken gebruik ik vier producten van Andrélon: een shampoo, conditioner, anti-klit spray en een steil mousse. Sinds ik deze producten gebruik, ziet mijn haar er veel mooier en gezonder uit. Tijd dus voor een artikel!
 

Dit is geen gesponserd artikel. Ik heb de producten zelf gekocht 🙂
 
Andrélon Care & Repair Shampoo en Conditioner – € 3.58 en € 3.19
 
 
De Care & Repair lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en het herstel van droog en beschadigd haar. De shampoo en conditioner, met proteïne, helpen het haar van binnen en van buiten actief te herstellen. Al na de eerste wasbeurt merkte ik verschil. De shampoo en conditioner maken mijn haar zacht en het ziet er ook gezond en glanzend uit. De heerlijke geur is zeker een pluspunt. Na het douchen krijg ik een compliment van Glenn dat mijn haar lekker ruikt. Zegt genoeg, toch? Ik vind deze producten zo fijn dat ik me nog een masker van deze lijn wil aanschaffen. Zo’n masker lijkt me extra verzorgend voor mijn haar.  
 
De ingrediënten van de shampoo en conditioner:
 
Andrélon Oil & Care Anti-Klit Spray – € 3.37
 
De Oil & Care lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog, pluizig en onhandelbaar haar. De anti-klit spray, verrijkt met arganolie, maakt mijn lange haar makkelijk doorkambaar en gaat pluizen tegen. Na gebruik is mijn haar zacht, soepel en glanzend. Het is veel beter behandelbaar! Ik gebruik dit product vooral nadat ik mijn haar heb gewassen en het aan de lucht wil laten drogen, en later om mijn droge haar in model te brengen / onder controle te houden. 
 

Andrélon Schitterend Steil Mousse – € 3.95
 
De Schitterend Steil Mousse voorkomt pluis en statisch haar. Bovendien helpt het beschermen tegen de hitte van de föhn of steiltang. Het gebruik is simpel! Houd de bus volledig ondersteboven en spuit de mousse in je handen. Verdeel de mousse dan gelijkmatig over (handdoek)droog haar en breng je haar in model met de föhn en steiltang. Ik vind deze mousse geweldig! Mijn haar ziet er mooi en glanzend uit, het blijft langer steil en het gaat veel minder pluizen. Alle haartjes blijven mooi op hun plek zitten! Ik gebruik dit product alleen als ik mijn haar na het wassen direct wil föhnen en steilen. Als ik het aan de lucht laat drogen, dan gebruik ik de anti-klit spray (zie vorig puntje).
 
Besluit
 
Ik vind deze producten van Andrélon heel goed! Ze maken mijn droog en pluizig haar weer mooi glanzend, soepel en zacht. Al na de eerste wasbeurt – en zeker na een paar weken – ziet mijn haar er veel mooier en gezonder uit. De combinatie van bovenstaande producten biedt mijn haar de perfecte verzorging. Ik ben fan! 


Mijn favoriete Andrélon producten zijn in België niet zo makkelijk verkrijgbaar. Ik bestel ze meestal bij een online drogist. In Nederland kan je ze gewoon bij Kruidvat kopen. 
Wat vind jij van mijn favoriete Andrélon producten?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

 1. Idd zulke fijne producten! Die anti klit spray lijkt me super trouwens die heb ik nog nooit gehad!

 2. Ik kan zelf niet tegen de shampoo van Andrelon maar ik ben echt dol op de go for texture beach spray =)
  Ook wil ik graag de volume poeder proberen.
  Liefs Jorinda

 3. Fijne review, ik gebruik ook altijd de producten van Andrélon. Mijn haar is ook zo'n pluizebol. Pff

 4. Ik ben ook echt fan van de shampoos van Andrelon, eerst gebruikte ik die van Garnier maar deze maakt mijn haar helemaal niet goed schoon.

 5. Wat een leuk artikel, ik ben ook groot fan van Andrelon! De perfecte krul producten gebruik ik al jaren. Ook vind ik hun mousse erg fijn – die gebruik ik momenteel.

 6. Ik vind Andrélon zo een fijn merk, de De Schitterend Steil Mousse lijkt mij erg goed werken 🙂

 7. Ik gebruik zelf een volumepoeder van dit merk waar ik best tevreden over ben 🙂

 8. De oil & care lijn is inderdaad erg fijn voor beschadigd haar! Ik stijl mijn haar vaak, dus kan wel een beetje care nodig hebben haha.

 9. Voor mij is dit merk nog onbekend,euk voor jou dat je haar er wel mee vaart :)xxx

 10. Ik gebruik zelf ook graag producten van Andrélon. Het fijne aan dat merk is dat ze producten hebben voor veel verschillende haartypen. Terwijl andere merken vaak veel minder soorten hebben

  1. Ik heb de producten nog niet gevonden in Belgische winkels, vandaar dat ik ze online heb besteld. Jammer hè? Het zou fijn zijn mocht bv. Kruidvat dit merk verkopen, net als in Nederland.

Reacties zijn gesloten.