Action shoplog mei 2015 (huishoudelijk)

Geplaatst door
Afgelopen vrijdag ben ik even naar de Action geweest. De huishoudelijke spullen moesten weer aangevuld worden, en bij de Action zijn die dingen nu eenmaal heel goedkoop. Ik heb mijn aankoopjes op foto vastgelegd en vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekocht. Kijk gezellig mee!
  

Als eerste heb ik twee flessen Persil wasmiddel gekocht: Blue Sky en Pink Passion. Twee heerlijke geuren die ik regelmatig opnieuw koop. Ik hou van schone was die lekker ruikt!
 
 
Om te swifferen gebruik ik de Blinq statische stofdoeken, een goedkoop alternatief voor de Swiffer (merk) stofdoeken. Ook nam ik een pak XXL Wipes mee naar huis. Dit zijn natte doekjes die je in je hele huis (o.a. keuken en badkamer) kan gebruiken. Ze hebben trouwens een frisse appelgeur!
 
 
Ook het toilet moet lekker ruiken. Daarom kocht ik twee Gel Crystals luchtverfrissers in de geuren vanille en lavendel. Ik heb er nog geen ervaring mee dus ik ben benieuwd of ze goed zullen werken. Ook kocht ik een grote Fresh luchtverfrisser in de geur rozen. Ik heb die luchtverfrisser al eerder gehad en je kan er echt lang mee doen.
 Glenn had schroevendraaiers nodig en bij de Action stond er toevallig een set voor € 5.99. Een koopje!We vriezen regelmatig eten in en daar zijn de Zip & Store zakjes erg handig voor. Ook nam ik meteen een doos vershoudfolie mee.

 Glenn en ik eten heel graag wraps dus ik nam alvast twee pakken durum wraps mee. Ook legde ik twee potten Tikka Masala van Uncle Ben’s in mijn winkelmandje. Lekker voor bij rijst en kip!Ik had nieuwe notitieboekjes nodig maar helaas waren er geen leuke patroontjes. Ik kon dus niet anders dan deze basics mee te nemen. Ach, nu kan ik tenminste terug lijstjes maken voor mijn blog, boodschappen enzo.

 
 
En als laatste kon ik deze chocolade natuurlijk niet weerstaan. Vooral de chocolade zeevruchten zijn zo lekker!


Wat heb jij de laatste keer gekocht bij de Action?
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Ik ben gek op huishoudelijke shoplogs van de Action 🙂 Zelf moet ik ook weer gaan om wasmiddel en wasverzachter in te slaan x

 2. Ik haal ook vaak wasmiddel bij Action! Super voordelig!
  Sowieso al het huishoudspul is daar voordelig, ik denk dat bijna al onze spullen daar vandaan komen (emmer, allesreiniger, sponzen, enz.)
  Die Natasja chocolade reep ziet er lekker uit!

 3. Leuk, zo'n shoplog met huishouddingetjes 😀 En dan vooral die allerlaatste producten… Hehe.

 4. Action shoplop is altijd leuk om te zien. Zo zie ik vaak weer nieuwe artikelen voorbij komen.

 5. wat een leuke dingen heb je gekocht!!! 🙂
  En haha ik moet ook nog folie halen 😛

 6. Sinds ik de Action heb ontdekt is het één van mijn lievelingswinkels geworden. 🙂 Voor huishoudelijke spullen, decoratie spullen of beauty dingen. Altijd wel iets wat ik kan gebruiken. 😉

 7. Ik ben nog nooit in de Action geweest,.Leuk te zien wat je er kocht,Persil heeft leuke kleurtjes en ja,de geur van propere was is heerlijk:),De swifferdoekjes zijn tof ,leuk om te swiffen…Glenn zal alles nu goed kunnen vastzetten,met zijn setje schroevedraaiers:),Leuk dat je ook aan een chocolaatje hebt gedacht,voor na het klussen:)xxx

 8. Leuke aankoopjes 🙂
  Zaterdag ben ik ook geweest lmaar ik had niet veel mee, ik had ook z'n rolo pak mee erg lekker en een juwelen ladeopberger die ik gebruik voor mijn favoriete lipglosses 😉
  X

 9. Je kan altijd zo veel en diverse spullen bij de Action kopen! Ik heb een Action recht tegenover mijn huis en moet mezelf er soms echt van weerhouden om niet wéér langs te gaan, hihi.

 10. Wat een leuke shoplog! Vooral dat setje schroevendraaiers is enorm handig, zou perfect zijn voor mijn echtgenoot 🙂 Ik heb eigenlijk geen idee of er een Action is in België, anders zou ik er zeker eens langsgaan. Liefs! x

Reacties zijn gesloten.