Kneipp Douche Foam Morning Kiss

Geplaatst door
Douche foams, ik ben er gek op! Niets is heerlijker dan te douchen met een romig en dik schuim. Ik vind de Kneipp douche foams heel fijn. Daarom was ik ook heel blij toen ik de nieuwe Kneipp Douche Foam Morning Kiss mocht ontvangen. Dit product ruikt lekker fruitig en zacht, ideaal om je dag mee te beginnen! 
 
 
 

De Kneipp Morning Kiss zit in een fles van 200 ml. De fles is bekend qua vorm want alle douche foams van dit merk zien er ongeveer hetzelfde uit. De oranje kleur zorgt voor een vrolijke verpakking, eentje die perfect past bij de inhoud qua geur.
 
 
In de douche foam zit SLES en dat verbaast me niet. In elk product dat ontzettend schuimt, zit nu eenmaal SLES. Zonder dat ingrediënt is er geen schuim. Kan je huid daar niet tegen? Jammer, dan zijn dit soort producten niets voor jou. Daarnaast zit er parfum in, maar ook fijne ingrediënten zoals jojobaolie, zadenolie, natuurlijke bloemenextracten en sinaasappelolie. De producten van Kneipp bevatten geen conserveringsmiddelen, geen paraffine, siliconen en minerale oliën. Nog een pluspunt: Kneipp test niet op dieren!
 
 
 
 
Wauw, wat een dik schuim! Ik drukte kort op de knop en het schuim bleef maar groeien. Je hebt dus niet veel nodig. Met slechts één spuit heb je genoeg voor je hele lichaam. De zachte en rijke substantie is heerlijk. Douchen met deze foam is echt genieten!

 

De geur is zacht, licht bloemig, fruitig en fris. Ideaal om je dag mee te beginnen! Tijdens het douchen komt de lekkere geur je meteen tegemoet, en ook daarna blijft er nog even een subtiel geurtje hangen. Vind ik fijn!

  

 

 

 

Ben je op zoek naar een douche foam met een zachte en frisse geur, die niet kruidig is? Dan kan ik de Kneipp Morning Kiss zeker aanraden. Inmiddels is het één van mijn favoriete douche foams geworden. Ik gebruik hem elke dag met veel plezier!
 
De Kneipp Douche Foam Morning Kiss kost € 6.99 (voor 200 ml) en is vanaf mei te koop bij de drogist.
 
 

24 reacties

 1. Dit is echt een heerlijke foam en de geur is ook super ben deze nu zelf ook aan het gebruiken x

 2. Wat zijn dit toch leuke producten. Ik ben momenteel een andere douchefoam van Kneipp aan het testen

 3. Ik heb nog nooit iets van Kneipp getest, maar deze ziet er erg fijn uit. Douche foams zijn sowieso geweldig om te gebruiken. X

 4. Ik vind douche foam altijd wel fijn. Heb hem vaker gehad van andere merken. Van Kneipp nog nooit.

 5. MORNING KISS,wat een leuke naam:),ik zal hem eens uitproberen,de geur lijkt me ok.Niet te fel drukken,want is al gauw een hand vol:)xxx

 6. Wow wat een hoop schuim, heerlijk lijkt me dat om mee in de douche te springen 😀 x

 7. Wat toevallig om nu je review te zien, ik kwam deze bij Trekpleister tegen als kassakoopje! Had geen idee of 'ie lekker was maar heb nu wel spijt dat ik hem liet liggen haha

 8. Ik ben fan van de douche foams van Kneipp! Je huid wordt er altijd zo lekker zacht van. Deze geur kende ik nog niet! Ik ga binnenkort maar eens opzoek naar deze variant. 🙂

 9. Kneipp is sowieso een heerlijk product!
  Mijn favo geur is amandel.
  Maar deze 'ruikt' (ziet) er ook heerlijk uit.
  Zal 'm eens gaan testen 🙂

Reacties zijn gesloten.