Therme Zen White Lotus

Geplaatst door
Onlangs heb ik een heerlijk Therme pakketje ontvangen. Voordien had ik nog geen ervaring met dit merk dus ik was heel benieuwd om deze producten te testen. Ik ontving vier producten uit de Therme Zen White Lotus lijn: een body butter, shower satin, rice shower scrub en een energizing body mist. Ik heb de producten met veel plezier getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 
 

Wat zegt Therme over de Zen White Lotus producten?
 
Zen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust. De Witte Lotus is een prachtige en ontspannend geurende bloem, die symbool staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid.
 
De producten van de Therme Zen White Lotus Wereldkuur op basis van Zijde en Soja-extract verzorgen, verzachten en verwennen het lichaam weldadig met de serene, inspirerende en exotische geurbeleving van de Witte Lotus.
 
Alle producten hebben een witte verpakking. De witte kleur straalt rust uit en dat past perfect bij de inhoud qua geur. 
 
Therme Zen White Lotus Shower Satin – € 4.57
 
 
 
De Shower Satin zit in een tube van 200 ml en heeft een klikdop. De substantie van de douchegel is vrij lopend, zoals een douchegel hoort te zijn. Hij schuimt goed en maakt mijn huid lekker zacht. De zachte, bloemige geur van witte lotus is heerlijk! Na het douchen blijft er nog een subtiel geurtje hangen en dat vind ik fijn. De geur is zeer ontspannend en rustgevend, vandaar dat ik de douchegel het liefst ’s avonds gebruik. Lekker ontspannen voor dat je gaat slapen!
 
Therme Zen White Lotus Rice Shower Scrub – € 8.63
 
 
 
 
Ook de Rice Shower Scrub zit in een tube van 200 ml en heeft een klikdop. De substantie is wel een stuk dikker dan bij de Shower Satin, het is natuurlijk ook een scrub. Eigenlijk is het een douchegel en scrub in één, maar ik vind de scrubdeeltjes te grof om voor mijn hele lichaam te gebruiken. Ik zou dit product dus vooral aanraden als scrub (bv. voor je benen) en niet zozeer als douchegel. De scrub bevat rijstextract en maakt de huid glad en zacht. De geur is iets minder aanwezig dan bij de Shower Satin.
 
Therme Zen White Lotus Body Butter – € 9.10
 
 
 
De Body Butter zit in een ronde pot van 250g, daar kan je wel even mee verder. De substantie is vrij dik. Op mijn armen smeert het goed uit en trekt het snel in, maar op mijn benen heeft het iets meer tijd nodig. Na het smeren voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Het is een goede basic crème, maar voor mijn droge benen heb ik al betere body butters gehad. 
 
Therme Zen White Lotus Energizing Body Mist – € 7.07
 
 
 
Als laatste een Energizing Body Mist. Deze zit in een doorzichtig flesje van 60 ml. Van mij mocht het flesje gerust een beetje groter zijn want ik vind dit product heel fijn! Ik gebruik de Body Mist het liefst na het douchen zodat ik nog een tijdje kan nagenieten van de geur, maar soms spray ik ook overdag als ik geen zin heb in een zwaar parfum. Een minpuntje is dat de geur geen uren blijft hangen, maar dat is bij de meeste body mists wel zo. 
 
 
Besluit

Ik vind de Therme Zen White Lotus producten heel fijn! De producten ruiken lekker zacht en bloemig. Daarnaast hebben ze een ontspannende en rustgevende werking, en zijn ze dus ideaal om ’s avonds te gebruiken. Mijn favorieten zijn de Shower Satin en de Energizing Body Mist. De Body Butter en de Rice Shower Scrub zijn ook zeker niet slecht, maar ik heb gewoon al betere body butters en shower scrubs gehad.
 
De Therme Zen White Lotus lijn is o.a. te koop bij Kruidvat en Bol.com.
 

20 reacties

 1. Dit is mijn favoriete geur van Therme! Ben er helemaal gek van. Vind het alleen jammer dat er geen bodylotion van is. Er is een butter en een serum, helaas geen lotion.

 2. Ziet er goed uit. Ik vind het leuk om dan verschillende producten uit dezelfde lijn te kunnen gebruiken 🙂 xxx

 3. Deze geurlijn heb ik nog niet geprobeerd, maar klinkt wel als iets wat ik zou kunnen waarderen!
  Ik ga er eens even aan snuffelen bij de drogist!

 4. Jammer dat de bodymist niet lang bleef hangen. Thermen vind ik ook altijd heel fijn. Toevallig dat ik vandaag erachter kwam dat mijn douchegel van de thermen leeggeknepen was door mijn kinderen. Echt balen! Reden om nieuwe te kopen haha.

 5. Jammer dat de bodymist niet lang bleef hangen. Thermen vind ik ook altijd heel fijn. Toevallig dat ik vandaag erachter kwam dat mijn douchegel van de thermen leeggeknepen was door mijn kinderen. Echt balen! Reden om nieuwe te kopen haha.

 6. Witte lotus vind ik een heerlijke geur,die produkten spreken me dus wel aan,als ik naar Kruidvat ga neem ik er zeker iets van mee:)xxx

 7. Therme heeft sowieso hele fijne producten deze lijn ken ik nog niet, maar ik ga die zeker even zoeken bij de drogisterij x

 8. Wat een mooie review! Deze producten zijn zo fijn vooral de butter is een fave <3 de body mist heb k nog niet geprobeerd lijkt me zeker fijn!

 9. Ik vind dit zo n lekkere geur! Ik wilde hem laatst weer kopen, maar in combinatie met een bodylotion, jammer dat deze niet in deze lijn zit.

 10. Een kleine tip: als je de bodymist gebruikt op een nog vochtige huid na het douchen, wordt deze beter opgenomen en zal de geur langer blijven hangen. 😉

Reacties zijn gesloten.