Fa Fresh & Dry Lotus Flower en Green Tea

Geplaatst door
Deodorant is een beautyproduct dat onmisbaar is voor me. Ik vind het ontzettend belangrijk om op elk uur van de dag fris te ruiken. Voor de zomer heeft Fa twee nieuwe deodorants in hun assortiment: Fa Fresh & Dry Lotus Flower en Green Tea. De geuren klinken alvast heerlijk. Ik heb de producten dan ook met veel plezier getest!

Fa Fresh & Dry Lotus Flower

 
Met de zomer in het vooruitzicht gebruik ik graag een zomerse deodorant. De Lotus Flower deodorant is hiervoor ideaal. Wat een heerlijke, zomerse geur is dit! Ik ruik een hele frisse geur van bloemen en dat vind ik fijn. Ook beschermt deze deodorant goed tegen zweet en nare geurtjes. Wonderen hoef je natuurlijk niet te verwachten, want op een hele warme zomerdag zal je vast nog een keer moeten bijsprayen. De Fa Fresh & Dry Lotus Flower bevat 0% alcohol, prikt niet als je net onthaart hebt en laat geen witte vlekken achter op je kleding. 
Fa Fresh & Dry Green Tea
 
Ik drink graag groene thee en daarom was ik erg benieuwd naar de Green Tea variant. Ook deze deodorant ruikt heerlijk! Hij ruikt iets minder zomers dan de Lotus Flower, maar de geur van groene thee is wel heel aangenaam. Verder is de werking ook weer prima. Beschermt goed tegen zweetgeurtjes, bevat geen alcohol, irriteert niet na het scheren, laat geen witte strepen achter… Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen!
Ik vind deze deodorants heel fijn. Ze ruiken lekker fris, bieden een goede bescherming tegen zweetgeurtjes en irriteren je huid niet. Absolute aanraders!
 
De Fa Fresh & Dry Lotus Flower en Green Tea kosten € 3.29 per stuk en zijn te koop in de supermarkt en drogisterij.
Gebruik jij soms deo’s van Fa?
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik gebruikte vroeger altijd Fa, maar na een tijdje merkte ik toch dat ze voor mij persoonlijk niet zo goed werkten toen. Misschien dat ze sindsdien een nieuwe formule hebben gebruikt want deze klinken wel goed te zijn 🙂 liefs!

  2. Het lijken beide doeltreffende deo's te zijn,beide heerlijke geuren,moeilijk te kiezen dus.Fa is wel een prima merk voor deo ….:)xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *