Nieuw: Kneipp Beauty Geheim

Geplaatst door
Kneipp heeft een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk ‘Beauty Geheim’. Deze goudkleurige lijn bevat een badolie, doucheolie, huidolie en een sugar & oil body scrub. In dit artikel laat ik jullie de producten zien en natuurlijk vertel ik er ook iets meer over. En pssst… Ik kan nu al verklappen dat ik ontzettend enthousiast ben!

De Kneipp Beauty Geheim badolie is al sinds februari 2014 te koop. De andere producten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2015. Ik heb de producten reeds gespot bij Kruidvat dus daar zijn ze al te vinden.
Dit zegt Kneipp over de lijn:
 
“Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannend. Ervaar dit heerlijke gevoel nu met de Kneipp Beauty Geheim, een nieuwe premium verzorgingslijn met ultiem verzorgende oliën en een luxueuze geurbeleving. Kneipp Beauty Geheim producten zijn een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën: argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en bieden de perfecte verzorging voor de huid. Pure verwennerij voor lichaam en geest!”
 
De vier bijzondere huidverzorgende oliën zijn:
 
– Arganolie: Arganolie is afkomstig van de noten van de arganboom, de levensboom van de Berbers in Marokko. De olie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren. Deze zorgen ervoor dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijft. Arganolie bevat daarnaast vitamine E die de huid revitaliseert en beschermt tegen vrije radicalen.
 
– Marulaolie: Marulaolie is een kostbare koudgeperste olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Marulaboom in Afrika, ook wel Olifantenboom genoemd. De olie is rijk aan omega 6 vetzuren en anti-oxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid. De vruchten van de marulaboom zijn goudgeel van kleur en ze lijken op pruimen. Elke vrucht bevat een grote pit met daarin 2 à 3 noten (zaden) waaruit olie gewonnen kan worden.
 
– Olijfolie: Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

– Wonderolie: Wonderboomolie (of wonderolie) wordt al sinds de oudheid gehaald uit de zaden van de wonderboom die veelal groeit in tropisch Afrika. De olie werkt heilzaam en diep verzorgend. Ze reinigt en ondersteunt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ze bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.

 
Kneipp Beauty Geheim Badolie – € 9.49 voor 100 ml
 
Ik vind het heerlijk om in bad te gaan. Wel moet ik bekennen dat ik meestal een bruisbal of badschuim gebruik. Ik was dus zeer benieuwd om deze badolie te gebruiken. Ik liet een warm bad vollopen en daarin heb ik een paar druppels olie gedaan. De heerlijke geur kwam me meteen tegemoet. Het is een ontspannende en rustgevende geur, ideaal voor een me-time momentje in bad. De olie maakt mijn huid lekker zacht. Dat voel ik al van zodra ik in bad lig, en ook na het bad voelt mijn huid zacht en glad aan. Heerlijk! 
 
Tip: Heb je geen bad? Dan kan je deze olie ook in een voetbadje gebruiken.
 
Ingrediënten:
 
Olus (Vegetable) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), PEG-40 Sorbitan Peroleate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol.
 
Kneipp Beauty Geheim Huidolie – € 8.49 voor 100 ml

De huidolie lijkt me vooral geschikt voor mensen met een droge huid. Ik heb veel last van droge benen en een beetje olie zorgt ervoor dat mijn huid babyzacht aanvoelt. Daarnaast ziet mijn huid er ook mooi en stralend uit! Natuurlijk kan je de olie ook gebruiken voor je droge handen, armen en waar je maar wil. En als je geen droge huid hebt, dan kan je de olie gewoon gebruiken als extra verwennerij. Ik had verwacht dat deze olie niet zo zuinig zou werken, maar dat is gelukkig niet waar. Je hebt maar een klein beetje nodig.
 
Ingrediënten:
 
Helianthus Annuus Hybrid Oil, Olus (Vegetable) Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Tocopherol.
 
Kneipp Beauty Geheim Doucheolie – € 5.49 voor 200 ml
 
Ik vind de douchegels van Kneipp heel fijn dus ik was erg benieuwd naar dit product. Het is geen douchegel maar een doucheolie. Als je een schuimende douchegel gewend bent, dan is deze olie even wennen. Het resultaat mag er wel dubbel en dik zijn: een mooie huid die heerlijk zacht aanvoelt!
Ingrediënten:
 
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Parfum (Fragrance), Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol, Alpha- Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Tocopherol.
 
Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub – € 9.49 voor 220 gram


Ik ben gek op de body scrubs van Kneipp. Beter nog: het zijn de beste scrubs die ik al ooit heb gebruikt. De lat lag dus meteen hoog bij deze nieuwe sugar & oil body scrub, maar hij heeft me zeker niet teleurgesteld. Het is een heerlijke pot vol met (suiker)scrub en olie. Het is best een stevige scrub maar dat heb ik graag want zo heb ik echt het gevoel dat hij goed zijn werk doet. Na gebruik voelt mijn huid ongelofelijk zacht aan, echt wauw!! De scrub is absoluut mijn favoriet uit deze nieuwe lijn!
Tip: 2 keer per week scrubben is goed om dode huidcellen te verwijderen zodat je een mooie, gladde huid krijgt. Bovendien is het ook de ideale voorbereiding op een egale bruining door de zon de aankomende zomer.   
 
Ingrediënten:
 
Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Tocopherol.
Besluit
 
Ik ben heel enthousiast over de producten van Kneipp Beauty Geheim. De natuurlijke, verzorgende oliën maken je huid superzacht! Na het douchen is het eigenlijk niet meer nodig om nog een body lotion te smeren, al is de huidolie natuurlijk heel fijn. De producten ruiken heel lekker. Het is een ontspannende en rustgevende geur, ideaal voor een me-time momentje in de badkamer. Kneipp heeft gelijk: deze lijn is pure verwennerij voor lichaam en geest!
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

 
  Naar welk product ben jij het meest benieuwd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

 1. Ik ben ook super enthousiast over deze lijn. Ik heb de huidolie en doucheolie en ik gebruik ze zo vaak dat ze bijna op zijn 🙂 Vooral de geur is heerlijk!

 2. Die lijn ziet er heel leuk uit. Ik heb nog nooit badolie gebruikt in bad. Dus je hebt me benieuwd gemaakt hoor Vanessa!

 3. Hmm, de geur lijkt me heerlijk! Ik ben een enorme fan van het merk Kneipp. Ik denk dat ik deze lijn ook zeker ga proberen!

 4. Ik vind de producten van Kneipp sowieso al erg leuk.. ik ben benieuwd naar deze lijn! Xx

 5. Ik had deze al zien staan in de winkel en toen twijfelde ik of ze echt zo goed zouden zijn, maar jij hebt me alvast helemaal overtuigd. Volgende keer neem ik al zeker de badolie mee! 🙂

 6. De scrub lijkt me ontzettend fijn!
  Volgens mij heb ik tot nu toe alleen ooit een olie gebruikt maar daar weet ik eigenlijk niks meer van haha

 7. Ik ben benieuwd naar deze geur. Maar ik denk dat ie zeker lekker is.
  Ik heb al tijden geen doucheolie gebruikt en het is toch wel altijd heel verzorgend.

Reacties zijn gesloten.