Rituals Tao Wu Wei Bath Foam & Mei Dao Body Cream

Geplaatst door
Ik ben een grote liefhebber van Rituals. Daarom vind ik het ook heel leuk dat ik twee producten uit de vernieuwde Tao collectie mocht ontvangen: een Wu Wei Bath Foam en een Mei Dao Body Cream. De nieuwe Tao collectie met kalmerende witte lotus, verfrissende chinese munt en verzachtende Yi Yi Ren verzorgt de huid en zorgt voor een rustmoment in elke dag. Klinkt alvast heerlijk, niet?
 

Tao is een oude Chinese filosofie die streeft naar harmonie tussen Yin en Yang. Yin staat symbool voor het innerlijke en Yang voor de (uiterlijke) buitenwereld. Tao, wat letterlijk ‘de weg’ betekent, wil een harmonie vinden tussen deze twee tegengestelde maar toch complementaire krachten. Want in de alledaagse hectiek is het soms moeilijk om rust te vinden als je zintuigen voortdurend blootgesteld worden aan externe stimuli (Yang).
De nieuwe Tao collectie bestaat uit volgende producten: een body scrub, hand scrub, foot scrub, douche foam, body & massage oil, bath foam en body cream. Ik ga het vandaag hebben over de twee laatste producten.
 
Rituals Tao Wu Wei Calming Bath Foam
 
Het Rituals badschuim zit in een groene, doorzichtige fles van 500 ml. Zo’n doorzichtige verpakking is erg handig zodat je kan zien hoeveel er nog in zit. Eén fles is genoeg voor 10 baden. Je hebt maar een kleine scheut Wu Wei nodig om een rijk schuimend bad te verkrijgen. Op de foto zie je hoeveel er nog in zit na één badsessie. 
Ingrediënten:
 
AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PARFUM/FRAGRANCE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CHLORIDE, COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (WHITE LOTUS) FLOWER EXTRACT, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, GLYCINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1)

De geur is heerlijk! Het is een zachte, bloemige (witte lotus) en relaxerende geur. Ik word er helemaal rustig en ontspannen van. Dit badschuim lijkt me ideaal voor een me time momentje in bad, wanneer je even wil ontstressen van alle drukte om je heen. Zodra ik uit bad kom, dan blijft er nog een subtiele geur hangen en dat vind ik heel fijn. Ook voelt mijn huid verzorgd en zacht aan. Ja, dit badschuim geeft zeker een meerwaarde aan mijn badmomentje!
 
Rituals Tao Mei Dao Body Cream
De Rituals body cream zit in een ronde, donkergroene pot van 200 ml. Het is een rijke en voedende body crème die een zijdezacht huidgevoel geeft.

Ingrediënten:

AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) HYBRID OIL, ISOPROPYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, BUTYLENE GLYCOL, UBIQUINONE, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, COIX LACRYMA-JOBI (MA-YUEN) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.
 
 
De body crème is lekker vol en rijk, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Na het smeren voelt mijn huid superzacht aan en ze ruikt ontzettend lekker! De geur is hetzelfde als de geur van het badschuim, alleen is de geur van de body crème natuurlijk nog sterker omdat je die rechtstreeks op de huid aanbrengt. Ik kan het gewoon niet laten om de hele tijd aan mijn huid te snuffelen, zo lekker ruikt het! Als ik de crème ’s avonds aanbreng, dan is de heerlijke geur ’s ochtends nog steeds aanwezig. Genieten!
 
Besluit: Ik ben heel enthousiast over deze producten! Eerst in bad met het Wu Wei badschuim en daarna je lichaam insmeren met de Mei Dao body crème. Resultaat? Een superzachte huid die ontzettend lekker ruikt! Ik raad deze producten zeker aan voor wie graag wil relaxen na een drukke dag. Rituals Tao geeft je de ultieme ontspanning voor lichaam en geest!
 
De Rituals Tao Wu Wei Bath Foam kost € 13.50 (500 ml) en de Mei Dao Body Cream € 15.50 (200 ml). Beide producten zijn te koop in de Rituals winkels en in de webshop
 
Hou jij van Rituals? En lijken deze producten iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Hahaha, dat ken ik ja. Snuffelen aan jezelf omdat je zo lekker ruikt! Rituals is zo lekker. Ik ken deze geur niet. Zal binnenkort eens in de winkel snuffelen.

  2. Rituals is zowiezo mijn favoriete merk! Ik heb één bodylotion van Rituals en als ik die gebruik ruik ik ook de hele tijd aan mijn arm haha.

  3. Rituals heeft toch enkele heerlijke producten in zijn assortiment!!!!

  4. Oh heerlijk. Ik ben dol op de producten van Rituals. Ik ga deze zeker proberen. Jammer dat ze zo prijzig zijn.

  5. Ik ben grote fan van de rituals douche producten! Zoveel lekkere geurtjes! Ik ben benieuwd om deze te proberen 🙂

  6. Volgens mij kan je wel vaker dan 10 keer in bad met die badschuim hoor! 🙂
    De bodycrème had voordien eigenlijk dezelfde geur als nu, dat is vooral een nieuwe verpakking. Het is uit de doucheschuim (o.a) dat ze de groene thee uit gehaald hebben en die is dus bijvoorbeeld wel licht van geur veranderd! 🙂 Bovendien zijn er binnen de Tao lijn nu twee gloednieuwe producten bij gekomen: een handscrub en een handzeep! 😉

Reacties zijn gesloten.