Pupa Like A Doll Luminys Blush 107

Geplaatst door
In december ontving ik de I Love Myself Christmas Box met daarin een mooie blush van Pupa. Ik heb bewust gewacht tot de lente om er een review over te schrijven. Dit om de reden dat het een kleurrijke blush is en ik hem niet zo gepast vond voor de koude winterdagen. Maar nu is het prachtig lenteweer en dat is de ideale moment om dit pareltje te laten zien! Kijk je mee?
 
 

De Pupa Like A Doll Luminys Blush 107 zit in een mooi en kleurrijk doosje. Aan de verpakking kan je duidelijk zien dat deze blush geschikt is voor de lente en zomer. Ik word er helemaal vrolijk van!
Niet alleen het doosje maar ook de blush ziet er heel mooi uit. Het is een pareltje om naar te kijken! Het is een mooie felroze kleur. Op de foto ziet de kleur er nog iets lichter uit dan in het echt.  
 
 
Zoals je ziet is de pigmentatie heel goed. Ik moet dus opletten dat ik niet teveel ineens aanbreng. Met mijn lichte huid krijg ik al snel een clown effect en dat wil ik liever vermijden.
 
Ik heb slechts een klein beetje aangebracht waardoor de blush er natuurlijk uitziet en mijn gezicht een frisse uitstraling krijgt. Als het voor jou iets opvallender mag, dan kan je gerust meer aanbrengen. Begin met een beetje en bouw langzaam op, want de blush geeft al snel een clown effect.
 
Ik vind het resultaat zeker mooi en ben blij dat ik deze blush aan mijn stash kan toevoegen!
 
De Pupa Like A Doll Luminys Blushes kosten € 22. Inmiddels is de kleur 107 niet meer verkrijgbaar. Ik had de review al geschreven alvorens ik hier achter kwam, stom! Gelukkig is de kleur 106 bijna net hetzelfde en die is nog te koop bij OnlineMakeup.nl.
 
Wat vind jij van deze blush?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Knap dat je je zo lang hebt ingehouden, haha! De kleur is echt enorm mooi, hij staat je goed. Ik draag zelf juist veel warme kleuren in de lente, denk dat ik deze wel ideaal vind voor de winter <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *