Action shoplog april 2015

Geplaatst door
Gisteren ben ik naar de Action geweest. Ik had een paar spulletjes nodig en stiekem vind ik het gewoon leuk om er even rond te lopen. Ik heb niet zoveel gekocht maar het leek me toch fijn om een shoplog te laten zien. Kijk je mee?

Als eerste een paar huishoudelijke dingen. Zo kocht ik een Ajax allesreiniger in de geur green lemon (€ 1.69) en een Silan wasverzachter in de geur lemon tree (€ 1.98). Twee heerlijke frisse geuren, ideaal voor de lente! Het huishouden is niet altijd even leuk om te doen, maar een lekker geurtje maakt toch veel goed vind ik.
 
 
Dan twee doosjes Blinq stofzuiger luchtverfrisser in de geur roos. Het is de eerste keer dat ik luchtverfrissers van dit merk heb gekocht dus ik weet niet of het iets zal zijn. Voor de prijs van € 0.69 per doosje kan ik het maar proberen!
 
 
Glenn en ik eten graag wraps dus kocht ik een pak met 6 durum wraps (€ 1.39). Zo’n wrap is heel lekker met bv. sla en kippenblokjes, mmm! Ook kocht ik een pizzasnijder (€ 0.99). We hadden er nog geen en dat is (zoals de naam reeds zegt) handig om pizza te snijden. 
 
 
De brooddoos van Glenn was kapot dus het was tijd voor een nieuwe. Toevallig was er een brooddoos (€ 1.19) in zijn lievelingskleur groen. Ook nam ik een pot styling gel (€ 0.62) mee naar huis, zijn favoriete haargel. 
 
Ik had reinigingsdoekjes nodig en daarom kocht ik de Onyx oog & make-up reinigingsdoekjes (€ 0.62 per pak). Voor die prijs vind ik ze prima! Ik gebruik ze om swatches te verwijderen of als ik geen zin heb in een uitgebreide reinigingsroutine.
 
 
Oké, nu moet ik mezelf een beetje schamen. Ik heb namelijk Disney zakdoekjes (€ 0.89) gekocht! Ik mag dan al 25 jaar zijn, toch kon ik deze schattige zakdoekjes niet weerstaan. En aangezien ik op dit moment een goede verkoudheid te pakken heb, had ik meteen ook een excuus om ze te kopen. 
 
Daarnaast kocht ik een pakje korte kousen (€ 1.79). Onze wasmachine is dol op kousen (vooral op de linkerhelften) dus ik kan er nooit genoeg in huis hebben.
 
 
Als laatste nam ik nog wat snoep mee. Voor Glenn kocht ik Trolli snoepjes (€ 0.89 per pak) en voor ons twee een pak Twistermix paprika (€ 0.69). Benieuwd of het lekker zal zijn!
 
 Ga jij ook zo graag winkelen bij de Action?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

 1. Wat is Action toch fijn hè, om de spulletjes allemaal net wat goedkoper te krijgen. De prinsessenzakdoekjes zijn echt super schattig! <3

 2. Ik heb de stofdoekjes en swiffer van BlinQ. Ben ik heel tevreden over. Deze ken ik nog niet, maar ik ga ze direct halen de volgende keer!

 3. Die stofzuiger luchtverfrisser dingen zijn wel heel handig, ik wist niet dat Action die ook verkocht

 4. Leuke aankopen! Ik vind die allesreiniger van Ajax altijd erg fijn. De doekjes van Onyx heb ik ook wel eens geprobeerd maar vind ik helaas niet zo fijn voor de gevoelige huid. Ik gebruik tegenwoordig low-budget doekjes van Balea (DM Drogist). Oh, en die zure wormen, yummmm!

  1. Jammer dat de doekjes voor jou niet goed werken. Heb nog al gelezen dat ze niet fijn zijn voor de gevoelige huid.

 5. Ik wil die disneyzakdoekjes ook. Zo schattig. En ik ben nog ouder (a)

 6. Echt heel fijn de Action, je hebt leuke aankopen gedaan!
  Laatst kocht ik nog twee bloembakken voor aan het balkon, alleen ik heb er nog geen planten voor haha!

 7. Ik kom ook graag bij de Action. Wat dat betreft is het maar goed dat er niet één om de hoek zit. En ik mijn met 27 jaar zou die zakdoekjes ook gewoon kopen hoor. 🙂

  1. Er gaat van alles mis haha! Stomme telefoons af en toe! Wat ik wil de zeggen is dat de action bij ons 3 weken dicht is :O

 8. Haha die zakdoekjes heb ik ook mee genomen (en nee niet alleen voor Sterre haha) leuke shoplog weer meis x

 9. Leuk! Ik heb sowieso een zwak voor zakdoekjes met leuke printjes. Kon het zaterdag ook niet laten om een pakje mee te nemen bij Primark. Ik zou die Disney ook gekocht kunnen hebben hoor!

Reacties zijn gesloten.