3 x fruitige douchegels: Balea, Treacle Moon & The Body Shop

Geplaatst door
Ik vind het heerlijk om te douchen. ’s Morgens heb ik veel tijd nodig om wakker te worden en een verfrissende douche kan daar zeker bij helpen. In mijn douche staan altijd meerdere douchegels, ik wissel graag af van geur. Nu de lente in het land is vind ik het fijn om fruitige douchegels te gebruiken. Mijn favorieten van het moment zijn: Melon Tango van Balea, Her Mango Thoughts van Treacle Moon en Pink Grapefruit van The Body Shop. Vandaag vertel ik je meer over deze producten!

BALEA MELON TANGO
Deze Balea douchegel is te koop bij de DM, een drogist in Duitsland. Zelf ga ik nooit naar Duitsland, maar ik heb de douchegel gekregen van Bianca tijdens onze beauty swap. Heel leuk want zo kon ik toch eens iets proberen van dit merk!
 
Wat me het eerst opvalt is de kleurrijke en zomerse verpakking. Ik hou van felle kleurtjes, word ik vrolijk van! De douchegel bevat 300 ml en heeft een klikdop. Zoals de naam reeds verklapt, ruikt deze douchegel naar meloen. Het is een zoete en zomerse geur. Ik kom al helemaal in vakantiestemming! De douchegel heeft een roze kleur, schuimt lekker en maakt mijn huid goed schoon. Jammer dat de geur meteen weg is na het douchen, maar voor de prijs van € 0.65 mag je natuurlijk niet teveel verwachten.
 
De Balea Melon Tango douchegel kost slechts € 0.65 (een koopje!) en is te koop bij de DM.
 
TREACLE MOON HER MANGO THOUGHTS
 
Ook deze Treacle Moon douchegel heb ik ontvangen van Bianca. Ik ben nogal verwend geweest! Treacle Moon is een merk dat in België moeilijk is te verkrijgen en daarom vond ik het ontzettend leuk dat deze douchegel in de beauty swap zat. 
 
De douchegel zit in een leuke, doorzichtige fles van 500 ml en heeft een klikdop. Hij heeft een oranje kleur en dat vind ik heel leuk. De douchegel noemt ‘Her Mango Thoughts’ en daarmee weet je meteen dat hij naar mango ruikt. Een lekkere zoete geur, ook eentje die me een ultiem zomergevoel geeft! ‘Her Mango Thoughts’ schuimt lekker en maakt mijn huid goed schoon. Deze douchegel laat na het douchen een subtiel geurtje achter en dat vind ik fijn!
 
 
De Treacle Moon Her Mango Thoughts kost € 4.50 (voor 500 ml) en is te koop bij Albert Heijn.
 
THE BODY SHOP PINK GRAPEFRUIT
 
Als laatste een douchegel van The Body Shop! De douchegel zit in een doorzichtig flesje van 250 ml en heeft een klikdop. Hij ruikt heerlijk naar roze pompelmoes. Het lijkt wel alsof de pompelmoes net is geperst, je zou er zo van drinken! De douchegel is doorzichtig van kleur (beetje saai), schuimt voldoende en maakt mijn huid goed schoon. Ik vind de ‘natuurlijke’ geuren van The Body Shop echt uniek. Je betaalt wel iets meer maar je krijgt er ook iets voor terug. 
 
Ingrediënten:
 
Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin (glycerine), Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Cocamide DEA, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Mel (honing), Sodium Benzoate, Parfum, Limonene, Citric Acid (citroenzuur), Citrus paradisi (roze grapefruitolie), Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Citral, Denatonium Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Alcohol, kleurstoffen: CI 14700, CI 17200.
  
The Body Shop Pink Grapefruit Douchegel kost € 7 en is te koop bij The Body Shop.
 

Zo, dit zijn de fruitige douchegels die ik met veel liefde gebruik. Ze ruiken allemaal zoet en zomers, ze schuimen lekker en maken mijn huid goed schoon. Drie aanraders voor de lente en zomer!
 
Welke douchegel is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Ik ben nog helemaal niet bekkend met de producten van Balea, ik moet echt zorgen dat ik een keer bij een DM kom haha! Treacle Moon en TBS vind ik heerlijk , heb allebei deze geuren gehad.

  2. Die mango thoughts zag ik bij douglas gister! Ik wilde eigenlijk een andere geurtje uit deze lijn mee nemen maar bedacht me nog even hoeveel ik al had staan haha. Zo te lezen is hij dus zeker aan te bevelen dus voor de volgende keer wordt dit hem!

  3. Heerlijk toch zo'n fruitige geur in de zomer. Die van the body shop zijn echt goed, met de andere merken heb ik geen ervaring maar ze zien er alvast leuk uit, en da's al heel goed op zich 🙂

  4. Ik gebruik bijna altijd douchegel van The Body Shop. Ik vind die zo fijn! In combi met een douchepuff zijn ze ook nog eens heel zuinig in gebruik. Tip: sla in tijdens de sale!

  5. Lijken mij erg lekker allemaal! Ben ook dol op het proberen van nieuwe douchegels. Een die ik altijd erg fijn vind is de aloë vera yoghurt van Fa. Toevallig heb ik net een artikel geschreven waarin ik twee douchegels met dezelfde geur vergelijk. Deze komt zondag online. Kom maar kijken als je dat leuk vindt. Fijn weekend.x

  6. Ik ben heel erg beneuwd naar het producten van Treacle moon, ik heb er nog niets van geprobeerd, maar ondertussen word ik er wel echt steeds nieuwsgieriger naar…

  7. Treacle Moon bezorgt mij een hele droge huid, dus ik ga voor The Body Shop! Die zijn altijd erg fijn.

  8. Oh ik houd zo erg van douchegels met een heerlijke zomerse geur. Vaak neem ik kleine verpakkingen mee op vakantie. Zodra ik die geur dan nog eens ruik daarna moet ik altijd denken aan de vakantie waarop ik die mee heb genomen! Heerlijk!

  9. Klinkt fijn! Ik ben gek op 'reinigingsproducten', heerlijk om mee af te wisselen. Mijn favorieten? De Dove Beauty Bar vind ik erg prettig, gewoon het stukje zeep. Maar ook de Fa Yoghurt Cocos vind ik heerlijk, net als douchegels met eucalyptus. Ik heb nu een fijne doucheschuim staan van Rituals, die blijven ook fanastisch!

  10. Ik ben een enorme fan van de douchecrème met arganolie en vijgenmelk. Ruikt heerlijk, voelt super zacht aan en laat een gehydrateerd gevoel achter. Binnenkort komt er een review op Foureleven!

Reacties zijn gesloten.