NIVEA Verzorgende Body Milk

Geplaatst door
Mijn lichaam verzorgen met een hydraterende lotion of body milk is een onmisbare stap in mijn dagelijks beautyritueel. Een zacht en verzorgd lichaam doet me goed in mijn vel voelen. Een product dat ik met veel liefde gebruik is de NIVEA Verzorgende Body Milk, beter gekend als de blauwe fles. Ik gebruik ze al een tijdje maar ik heb er nog nooit iets over geschreven. Tijd om daar verandering in te brengen!

De NIVEA Verzorgende Body Milk (€ 4.29) zit in een blauwe fles van 400 ml. Met die inhoud kan je wel een tijdje vooruit! De fles heeft een handige klikdop en de Body Milk komt er makkelijk uit. De blauwe verpakking blijft nostalgie voor mij. Producten van NIVEA geven me altijd zo’n fijn en warm gevoel. Waarschijnlijk komt dit doordat ik thuis ben opgegroeid met dit merk. Mijn mama en oma hadden altijd een blauwe pot NIVEA in huis. 
 
 
De NIVEA Verzorgende Body Milk is speciaal afgestemd op de behoeften van de droge huid. De rijke en crèmige formule met Hydra IQ voedt de huid intensief om de ruwheid van je droge huid zichtbaar te verminderen. De formule met Amandelolie maakt de huid zacht. De Body Milk is vrij van kleurstoffen en alcohol. 
 
 
Het is een witte, romige crème die makkelijk uitsmeert en redelijk snel intrekt. Ik gebruik de Body Milk het liefst na het douchen (en scheren) om mijn droge benen mee in te smeren. Maar je kan het ook prima gebruiken voor andere droge plekjes zoals je ellebogen en voeten. Resultaat? Een zachte en soepele huid! Wat ik ook heerlijk vind is de nostalgische geur. Geeft me zo’n fijn gevoel!
Besluit: Ik vind de NIVEA Verzorgende Body Milk heel fijn! De voedende crème maakt je droge en ruwe huid weer zacht en soepel, en bovendien ruik je nog eens lekker fris ook. Een aanrader voor jong en oud! 
 
De NIVEA Verzorgende Body Milk kost € 4.29 (400 ml) en is te koop bij de drogist.  
 
Hou jij van NIVEA? En lijkt deze body milk iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Zat vandaag net te denken dat mijn benen ook wel weer wat hydratatie kunnen gebruiken. Ze zijn super droog. De Nivea klinkt wel erg fijn moet ik zeggen. Maar heb nog een wereld aan producten liggen dus die moeten eerst maar eens op.

    Liefs Agneta

  2. Nivea is goed voor mijn huid maar te vettig voor mijn gezicht. Wel spijtig want ik gebruik graag een beetje dezelfde lijn. Ruikt hij ook naar de originele créme?

  3. Ik ben echt dol op deze bodylotion. Ontving hem begin de winter en ik heb hem heel erg veel gebruikt, hij is nu bijna op. Tijd voor een nieuwe!

  4. Ik moet deze nog testen 😀 Maar hij klinkt al ontzettend goed. Ik zal hem dus snel moeten uitproberen 😀 x

Reacties zijn gesloten.