Shoplog Primark, Lush & Kruidvat

Geplaatst door
Afgelopen zondag en maandag was ik in Amsterdam. De plog kan je hier bekijken. Ik heb niet alleen uren gewandeld, maar ik heb ook lekker geshopt. Zo kocht ik wat spulletjes bij Lush en Kruidvat. Ook ben ik naar de Primark in Zaandam geweest en daar heb ik het meeste gekocht. Kijk mee!

PRIMARK

 

 
 
Ik begin met mijn mooiste aankoop en dat is deze lange, wollen vest. Ik was op slag verliefd toen ik deze vest zag! Op de foto kan je het niet zo goed zien, maar het is een combinatie van wit en blauw. De vest is lekker warm en daar hou ik van. Ik denk dat dit de mooiste vest is die ik tot nu heb gekocht. Willen jullie er graag een outfit mee zien? Laat maar weten!
 
Prijs: € 15
 
Als ik een vest draag, dan vind ik het fijn om er een basic t-shirt onder te dragen. Vorige keer heb ik bij Primark zwarte t-shirts gekocht en ik was er heel tevreden over. Daarom besloot ik nu witte t-shirts mee te nemen. Wit is toch wat frisser voor in de lente!

Prijs: € 2.50

 
Ik heb CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en daardoor ben ik veel thuis. Ik heb niet altijd zin om mijn ‘gewone’ kleren aan te trekken en de hele dag in pyjama lopen is ook niet zo fijn. Daarom heb ik deze comfy broek gekocht. Het is een grijze broek met roze details en er staat ‘Paris 23’ op. Ik ben er heel blij mee!
 
Prijs: € 12
 
 
 
Bij een comfy broek hoort natuurlijk ook een comfy t-shirt. En dit schattige t-shirt kon ik écht niet laten hangen. Ik vind het zo mooi! Valt het op dat ik van roze hou?
 
Prijs: € 5
 
 
Zodra het zonnetje begint te schijnen en het weer wat warmer wordt, dan trek ik mijn lente schoentjes aan. Ik vind het heerlijk om luchtige en comfy schoenen te dragen! Bij Primark kocht ik dit zwarte paar. Ik heb hier thuis al een paar blauwe Vans staan. En nu heb ik dus ook zwarte, gelijkaardige schoenen. Ik kan er niet genoeg hebben!
 
Prijs: € 8
 
Ik heb het graag gezellig in huis, en hoe kan dat beter dan met heerlijke geurkaarsen? Deze roze geurkaarsen zien er niet alleen superlief uit, maar ze ruiken ook heel lekker. De geur is een mix van rode bessen en jasmijn, mmm!
 
Prijs kleine: € 3
Prijs grote: € 4
 

Als laatste kocht ik nog deze twee beauties. Wat een vrolijke kleurtjes hè? Ook deze kaarsen ruiken heerlijk. Het is een mix van watermeloen en citronella, een echte zomergeur! 
 
Prijs: € 2 per stuk
 
KRUIDVAT
 
 
Bij de Kruidvat in Amsterdam was ik echt verbaasd over het grote Andrélon schap. In de Kruidvat in België wordt Andrélon niet verkocht. Toch niet in de twee filialen waar ik meestal ga. Dit was dus de ideale kans om iets te kopen: een Oil & Care Anti-Klit Spray met Marokkaanse arganolie, en een Care & Repair conditioner met proteïne. Beide producten zijn geschikt voor droog, beschadigd en pluizig haar. Ik heb thuis al een shampoo staan dus die had ik niet meer nodig.
 
Prijs spray: € 3.99
Prijs conditioner: € 2.69
 

Veel paars in deze Kruidvat shoplog hè? Deze lekkere Milka repen konden Glenn en ik niet weerstaan. Ik koos voor Confetti en Glenn voor Oreo. Omdat ik deze chocolade eerst moest fotograferen voor deze shoplog, hebben we tot gisteren moeten wachten om ervan te smullen. Het leven van een blogger (en haar vriend) is hard, haha! 
 
Prijs: € 0.79 per stuk
 
LUSH

Ik heb geen Lush in de buurt dus ik kon de winkel in Amsterdam zeker niet overslaan. Ik kocht twee bruisballen in de vorm van paaseieren. Zien ze er niet superleuk uit? Het gouden ei ruikt naar honing-toffee en het roze ei naar zoete suikerspinnen. Ik kijk er nu al naar uit om ermee in bad te gaan!
 
Prijs gouden ei: € 5.95
Prijs roze ei: € 4.75
 
 
 
Als laatste heb ik deze scheerzeep met aardbeien gekocht. Die stond al heel lang op mijn wishlist en nu heb ik ze eindelijk in huis. Een pot van 150 ml kost € 17.95, wat niet goedkoop is. Dat is ook de reden waarom ik zo lang heb gewacht om ze te kopen. Maar hé, af en toe mag je jezelf iets duurder gunnen vind ik! 
 
Prijs: € 17.95
 
Zo, dit zijn mijn aankoopjes. Ik ben er heel blij mee! Ik heb alles gekocht tijdens mijn weekendje in Amsterdam dus ik heb er ook een mooie herinnering aan. 
 
Wat vind jij van mijn nieuwe spulletjes?
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Die geurkaarsen met watermeloen en citronella lijken me heerlijk! En die bruisballen lijken me ook zalig. 🙂

  2. Leuke aankopen heb je gedaan. Toevallig was ik bij de Primark naar dat vest aan het kijken, maar ik heb het toch maar niet genomen, vind het toch wel erg leuk! Oh bij de Kruidvat hebben ze echt heerlijke Milka repen nu. Ik heb er toen ook een meegenomen, maarja die hield geen dag vol haha.

  3. Die zwarte gympen zijn superleuk! Ik denk dat ik ook weer eens naar Primark ga ergens in mei, zulke gympen vind ik heerlijk! En dat roze ei van Lush, dat is écht een aanrader. Ik had het vorig jaar gekocht bij Lush in Maastricht en heb er erg van genoten, toen ik nog een bad had. Leuke aankopen!

  4. Dat totally sweet tshirt is echt heel schattig. De geurkaarsen lijken mij heel erg leuk

  5. Leuke spullen! Die geurkaars met rode bessen en jasmijn ruikt heerlijk he! Ik heb er hier ook nog eentje staan 🙂

  6. Leuk om te zien! Hahaha wat grappig dat jullie de chocolade braaf bewaard hebben tot na de foto's, dat zou ik niet kunnen en mijn vriend zou daar ook niet akkoord mee zijn 😀 Ik krijg ook weer zin om naar de Primark te gaan nu ik dit zie! Vooral die lichtroze kaarsen vind ik zo mooi! En wat fijn dat ze bij Kruidvat in Nederland Andrelon verkopen! Lush ken ik eigenlijk zelf niet en dat wil ik misschien maar zo houden want het is nogal duur he!

  7. Dat vest! Heerlijk! Ik heb staan twijfelen over die geurkaarsen met Jasmijn. Ik was bang dat ze te overheersend zouden zijn, maar ik merk dat ik nu toch een beetje spijt heb…. Volgende keer neem ik ze toch mee!

  8. Wat een leuke items heb je geshopt! Ik vind het vest van de Primark erg leuk! En de lush producten zien er ook heerlijk uit!

  9. Leuke aankopen. Ik wil ook binnenkort weer even naar de Primark. Sowieso voor nieuwe schoentjes voor op mijn werk.

  10. Wat ben je bij veel leuke winkels geweest! Ik vind de kleding die je bij de primark hebt gekocht heel geschikt voor de lente, en dat shirt met die details is zooo schattig! Maar de andere kledingstukken zijn ook heel mooi hoor. Oeh die scheerschuim van Lush zou ik zelf ook wel willen proberen, van die roze kleur word ik in ieder geval al heel vrolijk!
    x

  11. Hele leuke aankopen heb je gedaan. Vooral de spulletjes die je bij Lush hebt gekocht ben ik ontzettend benieuwd naar geworden 😀 x

  12. Dat comfy shirt is echt cute! En Lush oh ook al loop ik stage in Amsterdam, de enige keer dat ik echt in de buurt was van Lush was met mijn piercing zetten en dat was op een woensdag dus dan zijn de meeste winkels al vroeg dicht helaas 🙁

Reacties zijn gesloten.