Lady Speed Stick Lilac

Geplaatst door
In mei vorig jaar schreef ik een review over de Lady Speed Stick Aloë Protect. Ik was er heel tevreden over. Onlangs kreeg ik de vraag of ik een nieuwe deodorant wilde testen en uiteraard zei ik hier geen nee tegen. Het gaat over de Lady Speed Stick Lilac. Benieuwd of ik over deze deo even enthousiast zal zijn!
 

De verpakking van de Lady Speed Stick ziet er mooi uit. Ik hou van de paarse kleur dus hiermee scoort de stick al goede punten. De deodorant is geen spray maar een vaste die je onder je oksels moet wrijven. De stick breng je omhoog met het wieltje dat aan de onderkant zit. Even draaien en de deo komt langzaam omhoog.
De variant die ik heb gekozen is Lilac. Over de geur ben ik heel enthousiast. De deodorant ruikt heerlijk fris en bloemig. Het is geen overweldigende geur, eerder subtiel en daar hou ik van. De deodorant zou mijn oksels 24 uur beschermen tegen transpireren. Ik weet niet zeker of de deo echt 24 uur werkt, want in die tijd ga ik natuurlijk ook slapen, maar ik kan wel zeggen dat hij lang beschermd. 
 
Ik heb de deo om 10 uur aangebracht en aan het einde van de dag rook ik nog steeds geen nare luchtjes. Wel moet ik erbij vermelden dat ik niet snel zweet bij deze temperaturen. In de lente en zomer is de kans groter dat ik nog een tweede keer zal moeten bijwerken.
 
De stick is makkelijk in gebruik, laat geen vlekken of strepen achter en heeft geen inwerktijd nodig. Wat opvalt is dat mijn huid zacht en verzorgd aanvoelt, en dat vind ik heel fijn!
 
De ingrediënten:
 
Besluit: Het is een goede deo die prima zijn werk doet! Het enige nadeel is dat de Lady Speed Sticks enkel online verkrijgbaar zijn en je dus ook verzendkosten moet betalen. Naar België moet je € 7.95 verzendkosten betalen en naar Nederland € 3.95. Mijn tip is om meerdere producten in één keer te bestellen.
 
De Lady Speed Stick Lilac kost € 5.49 en is te koop in de webshop Exclusive Scents

Heb jij al een Lady Speed Stick geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

25 reacties

    1. Goede dag ik ben Mason Diego, een gerenommeerde & geaccrediteerde particuliere lening geldschieter die tijd gelegenheid leningen tot leven wekt. We geven allerlei soorten lening in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, investeringslening, consolidatie van de schuld, en meer. Hebben u verworpen door banken en andere financiële organen? Moet u een consolidatie lening of een hypotheek? Zoek niet meer als we hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden. We lening fondsen uit aan individuen & bedrijf behoefte aan financiële bijstand met een snelheid van 2%. Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en begunstigde bijstand renderen en wij zullen blij zijn om u te bieden een lening. Dus een email naar ons vandaag op: [email protected] aan nu een aanvraag voor een lening.

  1. Ik heb er vorig jaar 3 uit Amerika meegenomen, maar ze zijn helaas allemaal op! Maar als ik hierboven de prijs zie … €5,50 voor een deodorant, vind ik een beetje te duur!

  2. Ik vind de prijs ook een beetje duur voor een deodorant, maar ik zou hem sowieso willen proberen. Ik ben er zo benieuwd naar!

  3. Toen ik in Amerika woonde gebruikte ik ook altijd Lady Speedsticks, zo fijn! Ze werken echt heel goed! xoox

  4. De ladyspeedsticks lijken mij zó fijn! Lees er alleen maar positiefs over. Jammer dat ze zo moeilijk te verkrijgen zijn, als ik in het buitenland ben dan probeer ik er wel een paar te scoren.

  5. Lijkt me een fijne deo, maar iets te duur voor mij. Voor die prijs heb ik bijna 3 deo's van Nivea die ook wel hun werk doen en dan tel ik de verzendkosten er nog niet bij.

  6. Nog nooit geprobeerd, maar hoor er eigenlijk alleen maar positieve dingen over. Dus wie weet test ik hem ook nog wel een keer.

Reacties zijn gesloten.