Review: 4 x Cien oogschaduws (Lidl)

Geplaatst door
Onlangs heb ik een leuk pakketje ontvangen van Lidl. Als je de naam van deze winkel hoort, dan zou je in eerste instantie denken dat ik boodschappen heb ontvangen. Daarom was de inhoud dubbel zo verrassend! In het pakketje zat namelijk mooie make-up van Cien, o.a. nagellak, mascara en lipstick. Ook kreeg ik vier oogschaduw paletten die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Ben je benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder.
 

 
Het zijn vier oogschaduw paletten van Cien, het huismerk van Lidl. Elk doosje bevat drie kleuren. Je kan deze kleuren met elkaar combineren voor een totale look, maar je kunt de kleuren natuurlijk ook afzonderlijk gebruiken. De oogschaduw paletten hebben allemaal een naam en dat vind ik wel leuk. Voor de goedkope prijs van € 1.99 had ik dat niet meteen verwacht.
 
Van links naar rechts zie je:
 
07 Lilac Petal
06 Golden Eyes
05 Earthy Nudes
08 Smokey Eyes
 
07 Lilac Petal bestaat uit een roze, lila en donkerpaarse kleur. De pigmentatie van de eerste twee kleurtjes is goed, ze hebben mooie glinsters. De donkerste kleur is moeilijk aan te brengen. Zowel op mijn hand als op mijn ogen moet ik al veel laagjes aanbrengen om er iets van te kunnen zien. Voor de donkerste kleur moet je het dus niet doen.
 
Wauw, wat een prachtige pigmentatie. Dit is absoluut mijn favoriete palette van de vier! 06 Golden Eyes heeft mooie (goud)bruine kleurtjes, ideaal voor een dagelijkse look. Ik draag heel graag zachte nude kleurtjes op mijn ogen, dus deze palette ga ik in de toekomst zeker nog gebruiken.   
 
 
08 Smokey Eyes bevat naast twee blauwe kleurtjes ook een highlighter. De pigmentatie van de highlighter valt helaas een beetje tegen. Gelukkig maakt het pigment van de blauwe kleurtjes alles weer goed. Deze palette lijkt mij ideaal om te gebruiken voor een feestelijke gelegenheid of voor een avondje uit, omdat de kleuren een iets ‘zwaardere’ look creëren. 
 

05 Earthy Nudes vind ik het minst van allemaal. De kleuren spreken me niet direct aan en ook de pigmentatie valt tegen. Je moet al verschillende laagjes aanbrengen om dit resultaat te verkrijgen. Hmm, deze palette zou ik laten liggen.

Besluit: Mijn favoriet is ongetwijfeld 06 Golden Eyes. Dit is een prachtige palette om elke dag te gebruiken. 08 Smokey Eyes kan mooi zijn voor ’s avonds als de ooglook iets heftiger mag. 07 Lilac Petal vind ik niet zo speciaal en 05 Earthy Nudes vind ik het minst omwille van de kleurkeuze en de slechte pigmentatie. De oogschaduw paletten kosten slechts € 1.99 en voor die prijs kan ik Golden Eyes en Smokey Eyes zeker aanraden.

De Cien oogschaduws zijn te koop bij Lidl. Het aanbod kan verschillen van filiaal tot filiaal.

Welke oogschaduw palette vind jij het mooist?
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Qua kleurenkeuze vind ik het paarse palette het mooist maar de pigmentatie van de onderste kleur (de mooiste naar mijn mening) is inderdaad niet heel goed. Jammer!

  2. Wauww mooi zeg ! Die golden eyes ziet er prachtig uit wist helemaal niet dat zo ook oogschaduw enzo verkopen!

  3. Jammer dat Lidl Nederland geen make-up verkoopt. Golden Eyes is echt een palette wat ik ook dagelijks zou kunnen dragen.

  4. De eerste twee vind ik echt wel mooi! Jammer inderdaad van de pigmentatie van de donkerste kleur van de eerste, maar de andere twee vind ik wel echt pretty :D.

  5. Leuke review en leuke kleuren! Ik houd zelf heel erg van de natuur kleuren, dus wie weet ga ik ze binnenkort ook halen.

Reacties zijn gesloten.