Hema Moisturising Lipgloss

Geplaatst door
Sinds ik de lipgloss van H&M heb ontdekt, draag ik minder vaak lipstick en gaat mijn voorkeur eerder naar lipgloss. De voorwaarden zijn wel dat het comfortabel aanvoelt en niet mag plakken. Tijdens mijn laatste bezoekje aan Hema vielen mijn ogen op de Moisturising Lipgloss. Ik nam de kleuren 02 en 03 mee naar huis. Benieuwd of ik over deze lipgloss ook zo tevreden zal zijn!
 

De verpakking ziet er typisch Hema uit. Ik vind het wel fijn dat de verpakking doorzichtig is want zo kan je goed zien welke kleur het is. 
Dit zegt Hema over de moisturising lipgloss: het is een verzorgende lipgloss. Dankzij de hydraterende formule voelen de lippen zacht en soepel, inclusief een sprankelende glans. 
Ze zijn verkrijgbaar in zo’n twaalftal kleurtjes. Ik nam de kleuren 02 en 03 mee naar huis. 02 is een nude-lichtroos kleurtje en 03 is een donkerroos kleurtje, een beetje geneigd naar het rood. Jammer dat de lipgloss geen naam heeft, dat geeft toch net iets extra. Het blijft ook wat langer hangen als er een leuke naam aan een product wordt gegeven.
 
 
De lipgloss applicator is gewoon een standaard applicator, niet te dik en niet te dun. Het sponsje is wel vrij klein. 
 
 
De kleur 02 valt transparanter uit dan in de tube, maar 03 komt wel goed overeen met de kleur die je door de verpakking ziet. Er zitten mooie glitters in. Benieuwd hoe de lipgloss er op mijn lippen uitziet!
 
Links zien jullie de kleur 02 en rechts de kleur 03. Op de foto’s kan je het niet zo goed zien, maar de kleur 03 is echt roder en donkerder dan de kleur 02. Ik vind beide kleurtjes mooi, maar toch is 03 mijn favoriet omdat die kleur iets meer opvalt en beter past bij mijn gezicht. 
 
Op de foto’s zijn de glitters niet duidelijk zichtbaar maar ze zijn wel degelijk aanwezig. Ik stoor me er zelfs een beetje aan. Een beetje glitter mag, maar dit is teveel. Tijdens het aanbrengen van de lipgloss moet ik erg opletten dat de glitters niet overal rond mijn mond hangen en dat vind ik best lastig. Ook het aanbrengen van de lipgloss vind ik niet zo gemakkelijk. Het sponsje van de applicator voelt stroef aan waardoor de lipgloss moeilijk beweegt over mijn lippen. Bovendien komt er weinig product uit het sponsje. Ik moet de applicator zo’n drie keer in en uit de tube bewegen om het gewenste resultaat te verkrijgen.
 
De lipgloss voelt comfortabel aan en plakt niet. Hij blijft een drietal uurtjes zitten. Drink of eet je ondertussen, dan moet je het sneller bijwerken. Dat vind ik op zich niet zo erg want dat heb je eigenlijk altijd met lipgloss. Hema zegt dat dit een verzorgende lipgloss is maar daar merk ik niet veel van. 
 
=> Zou ik deze lipgloss opnieuw kopen? Nee. Het zijn mooie kleurtjes, vooral 03, maar ik erger me aan de grote hoeveelheid glitters en ook het sponsje van de applicator vind ik allesbehalve handig. Het is een heel gedoe om de lipgloss mooi aan te brengen. Meh, ik hou het voorlopig toch bij mijn lipgloss van de H&M!
 
De Moisturising Lipgloss kost € 3.50 en is te koop bij Hema.
 
Wat vind jij van de Hema Moisturising Lipgloss?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Ze zien er erg mooi uit. Vind ik altijd van lipgloss, maar dat plakkerige houd me altijd tegen om het te kopen.

  2. Ik vind ze beide wel heel mooi. Ik heb zelf al eeuwen geen lipgloss gebruikt, terwijl ik vroeger niets anders droeg.

  3. Ik had verwacht dat ze er beter uit zouden zien! Meer kleur had ik verwacht, dat sowieso. Ik ben daarom niet echt enthousiast en als ze ook nog eens plakken dan helemaal niet

  4. Wat jammer dat de glossjes niet helemaal zijn wat je gehoopt had. Eigenlijk vind ik het verschil op je lippen ook maar minimaal om te zien…jammer!

  5. Jammer dat het toch een misser is, ze zien in de huls er prachtig uit en 3 staat erg mooi op je lippen!

  6. Lipgloss is sowieso niet mijn ding en ben ook niet zo voor de glitters, dus ik zou dit niet meteen zelf kopen….

  7. Ik heb vorige week nummer 1, 2 en 3 gekocht. Nummer 1 is gewoon doorschijnende met glitters. Ben teleurgesteld in alledrie. Het is jaaaaaaaaren geleden dat ik nog make-up droeg, maar nu door een vriendin aangemoedigd. Ik vind de kleuren heel mooi en mij storen de glitters absoluut niet, maar ik vind het borsteltje heel vervelend en ik moet om het half uur bijsmeren 🙁 Ben echt teleurgesteld…

Reacties zijn gesloten.