Producten die mijn vriend goed vindt

Geplaatst door
In maart vorig jaar liet mijn vriend zijn favoriete beauty producten zien. Omdat het inmiddels al een tijdje geleden is, leek het ons een fijn idee om dit nog een keer te doen. Mijn vriend is absoluut geen beauty liefhebber en ook geen ijdeltuit, maar hij heeft wel enkele producten die hij heel goed vindt. Ik hoor hem eigenlijk nooit over beauty, alleen als hij iets echt graag gebruikt. Hieronder kom je te weten wat zijn favoriete producten van dit moment zijn, en wie weet zit er wel een goede tip tussen voor jouw vriend, broer of papa!

Rituals Douche Foam Samurai
Glenn: Vroeger gebruikte ik alleen maar gewone douchegel, tot Vanessa me een douche foam van Rituals cadeau gaf. Sinds dan staat er altijd wel een douche foam in de douche. Ik hou van het schuim, je hebt er weinig van nodig en het ruikt lekker. ‘Samurai’ is een mix van bamboe en cederhout. De geur blijft lang hangen en dat is heel tof.
 
Rituals Shaving Gel Samurai Secret
 
 
Glenn: Deze scheergel is ook van Rituals. De geur is ook weer lekker, er zit gember en basilicum in. Door wrijving tussen de handen wordt de gel een schuim dus je hebt niet veel nodig. Het scheren gaat gemakkelijk en mijn huid voelt zacht aan. Ik heb een gevoelige huid maar van deze scheergel krijg ik geen irritatie.
 
Rituals Eau De Parfum Fresh Cypress + Tangerine
 
 
Glenn: Mijn laatste favoriet van Rituals is een parfum. Vanessa gaf me die met kerstmis cadeau. Het is mijn tweede favoriete geur naast het parfum van Jean Paul Gaultier Le Male. Het parfum van Rituals ruikt heel lekker. Het is een mix van frisse cypres en mandarijn. De geur is dus fris, een beetje fruitig en mannelijk. Heb je nog geen idee wat je je vriend moet kopen voor Valentijn? Dan kan ik deze zeker aanraden.  
 
NIVEA MEN Sensitive Aftershave Balsem
 
Glenn: Na het scheren gebruik ik graag een aftershave. Vroeger gebruikte ik altijd een aftershave lotion, maar ik moet zeggen dat de balsem van NIVEA me aangenaam heeft verrast. Hij is speciaal bedoeld voor de gevoelige huid en dat klopt ook, want mijn huid heeft veel minder last van irritatie en voelt zacht aan. De balsem heeft een typische NIVEA geur maar die is slechts subtiel aanwezig.
 
Oral B Pro-Expert Whitening Tandpasta
Glenn: Ik drink veel koffie op het werk en deze tandpasta van Oral B verwijdert vlekken en zorgt effectief voor wittere tanden. Ik weet dat niet iedereen hier wittere tanden van krijgt, maar bij mij doet de tandpasta alvast goed zijn werk. Zowel tijdens als na het poetsen heb ik een fris gevoel en dat is natuurlijk ook tof.
 
Axe Deodorant Apollo
 
  
Glenn: Afsluiten doe ik met mijn favoriete merk van deodorants en dat is Axe. Momenteel gebruik ik de Apollo, maar eigenlijk vind ik ze bijna allemaal goed ruiken en daarom wissel ik regelmatig af. Het zijn allemaal frisse en mannelijke geuren die lang blijven hangen. Soms probeer ik een deodorant van een goedkoper merk, maar ik kom altijd tot het besluit dat die niet zo goed werken als die van Axe. 
 
Wat zijn de favorieten van jouw vriend, broer of papa?
Groetjes,
Glenn & Vanessa

17 reacties

  1. Leuk om de favoriete van je vriend te zien. Mijn vriend is toevallig nog opzoek naar een goede scheerschuim dus zal die van Rituals eens proberen.

  2. Leuk om te lezen! Ik wou al eens eerder een product van Rituals kopen voor mijn vriend maar wist niet goed wat ik van de mannencollectie moest denken… Nu ga ik er toch nog eens beter voor kijken en misschien zo'n douchegel of parfum kopen 🙂 inderdaad leuk als valentijnscadeau!

  3. Oeeh veel rituals prodcuten. Eens kijken of mijn vriend ze graag zou gebruiken

  4. Leuk om de favorieten van je vriend eens te zien! Die van mij houdt ook enorm van de Rituals 😀

  5. Leuk zo'n artikel! Want denk dat vele vrouwen wel eens benieuwd zijn wat ze voor hun man moeten halen en dan is een mening van de man wel erg leuk!

    Liefs Agneta

  6. Wat een origineel artikel!! Heel erg leuk om eens een keer wat anders te doen, ik heb dan misschien geen vriend maar het is wel leuk om te lezen 🙂

  7. Leuk om eens te zien wat je vriend zijn favoriete producten zijn! Zoveel van Rituals, dat is altijd goed natuurlijk! Maar helaas ook wel duur 🙁 Apollo is echt een superlekkere deo, die gebruikt mijn vriend ook en dan ruikt hij altijd heerlijk! I love it! Die tandpasta daarentegen vinden mijn vriend en ik helemaal niet fijn, die hebben ze bij hem thuis maar we gebruiken veel liever de tandpasta van Theramed die we bij mij thuis hebben, haha!

  8. Mijn vriend is wel gek van verzorging! Hij gebruikt dan ook facewash, scrub en crème. Hij heeft zelfs een poederbronzer van Jean Paul Gaultier (ja die hebben ze eenmalig verkocht haha). Maar het kan ook niet anders, met een vriendin die bij een parfumerie werkt én schoonheidsspecialiste is, dan moet je omkomen in de cosmetica.

Reacties zijn gesloten.