Green People Vita Min Mask Anti-Ageing + WINACTIE!

Geplaatst door
GESLOTEN


Misschien zit je midden in de examens en ben je volop aan het blokken, of misschien heb je een drukke periode op het werk. In dat geval kan het fijn zijn om even rustig te ontspannen met een gezichtsmaskertje. Ook ik vind het heerlijk om op die manier een beetje me time te nemen. Onlangs ontving ik een Green People Vita Min Mask Anti-Ageing van de webshop Amanvida. Hieronder vertel ik je wat ik ervan vind. En ik heb goed nieuws: één van jullie kan een gezichtsmaskertje winnen!
 

 
Het Vita Min Mask Anti-Ageing is van het merk Green People. Dit merk staat bekend om zijn natuurlijke verzorgingsproducten voor een optimale voeding en bescherming van de huid. De producten zijn vrij van parabenen en chemicaliën. 
Het maskertje zit in een tube van 50 ml en heeft een pompje. Dit zorgt ervoor dat je niet teveel ineens gebruikt en bovendien hoef je nergens met je vingers in te zitten. Verder ziet de verpakking er basic en strak uit.
Dit zegt Green People over het maskertje:
 
– Hestelt uw huid door terug te geven wat het leven weg nam.
– Barstensvol vitaminen, mineralen en voedingsstoffen.
– Bevat antioxidanten om te beschermen tegen celbeschadiging.
– Verzachtend en rustgevend voor de delicate en gevoelige huid.
 
De ingrediëntenlijst:
Aloë barbadensis (aloe vera), * Elaeis guineensis (palmolie), * Helianthus annuus (zonnebloemolie), Cetearyl alcohol (emulgatoren plantaardige was), Cetearyl Glucoside (emulgatoren plantaardige was) * Cannabis sativa (hennepolie) * Simmondsia chinensis (jojobaolie), Olea europaea (olijfolie), Glyceryl stearaat (vochtinbrengende plantenderivaten), * Oenothera biennis (teunisbloemolie), * Rosmarinus officinalis (rozemarijnextract), * Helichrysum stoechas (Perpetua uittreksel), gehydrolyseerd Caesalpinia spinosa gom & Enteromorpha compressa uittreksel, Glycerin, * Lavandula angustifolia (lavendelolie), * Citrus reticulata (mandarijnolie), * Citrus bergamia (bergamotolie) 0,1% * Citrus limonum (citroenolie), * Thea sinensis (groene thee), Persea gratissima (onverzeepbare avocado olie), fenoxyethanol, benzoëzuur en Dehydroacetic zuur (conserveermiddelen), * d-limoneen, * Linalool * Geranoil, * Citral (van etherische oliën), * 92,3% gecertificeerde biologische ingrediënten.
De ingrediëntenlijst ziet er goed uit! Het maskertje bevat veel verzorgende ingrediënten. Bovendien zitten er twee bewezen werkzame bestanddelen in om huidrimpels te verminderen en om de huid te voeden: Caesalpinia spinosa – een struik bekend als de Tara Bush en Enteromorpha compressa – een eetbaar zeewier dat groeit aan de kust van India. Het masker bevat geen parabenen, kunstmatige parfums en kleurstoffen zodat je het zuiverste masker krijgt dat de natuur te bieden heeft.

Het masker is geschikt voor alle huidtypen. Door de natuurlijke bestanddelen is het maskertje ook ideaal voor de gevoelige huid.

Tijd om het maskertje aan te brengen!

 
Op de foto’s lijkt het maskertje wit maar in het echt neigt de kleur een beetje naar de beige kant. Door de dunne textuur is het masker makkelijk aan te brengen en smeert het vlot uit. De geur is fris en fruitig, ik ruik er vooral citrus en groene thee in terug. Normaal zou je het maskertje zo’n 20 minuten moeten laten zitten, maar ik heb het bijna dubbel zo lang laten zitten. Het voelde goed, helemaal niet trekkerig of dergelijke. Na 40 minuten was het maskertje bijna helemaal ingetrokken, enkel op mijn neus moest ik nog wat resten verwijderen met een doekje. Resultaat? Een heerlijke, zachte en gehydrateerde huid! 
 
Dit masker zou een anti-ageing werking hebben en dus rimpels verminderen, maar dat kan ik op 25-jarige leeftijd natuurlijk niet goed testen. Ik merk wel dat mijn huid glad is en goed wordt gehydrateerd.
 
Besluit: Het is een fijn maskertje! Het klinkt wel wat specialer dan het is, maar ik heb er zeker niets slecht over te zeggen. Het maskertje bevat biologische ingrediënten die een positieve invloed hebben op de (gevoelige) huid. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Doordat het maskertje een voedende werking heeft en je het extra lang kan laten intrekken, lijkt het mij ideaal om in de winter te gebruiken omdat de huid dan ook wat droger is. 
 
Het Green People Vita Min Mask Anti-Ageing kost € 13.85 en is te koop bij Amanvida
 
Afsluiten doe ik met een leuke winactie. Eén van jullie kan namelijk een Vita Min Mask Anti-Ageing winnen! Hieronder kom je te weten wat je moet doen om kans te maken.


1) Like de Facebook pagina van Amanvida.

Heb je geen Facebook? Dan mag je hen ook volgen op Twitter.


 


2) Volg mij op Bloglovin en save het artikel (hartje)

 

3) Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.
 
=> Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 31 januari 2015. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.
 
Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

38 reacties

 1. reactie van Grete Karina:

  Lijkt me een heerlijk maskertje en de veroudering ga ik natuurlijk graag zoveel mogelijk tegen, ben n.l. wel ietsjes ouder dan jou!

  Ik like de Facebook pagina van Amanvida.
  en volg jou op Bloglovin en savede het artikel (hartje)

  groeten,
  Grete Karina
  email: [email protected]

 2. Ben ik even blij dat ik de 40 nader! 🙂 Ik doe heel graag mee met deze winactie. De ingrediënten zien er goed uit. Ik hou van biologische producten en dit merk staat ook nog eens op de lijst van dierproefvrije merken! Top. Ik zal de fb pagina liken en dit bericht saven! Succes iedereen.

 3. Dag Vanessa
  alweer een leuke winactie!
  Zelf kijk ik steeds meer naar de ingrediënten van beautyproducten en geef ik liever iets meer geld uit aan producten zonder parabenen en die dus op natuurlijke basis gemaakt worden.
  Graag maak ik dus kans op dit masker!
  Ik volg je al een tijdje op facebook en nu ook die van Amanvida. Verder volg ik je op bloglovin en plaatste ik een hartje bij dit artikel.
  Groetjes Lien ([email protected])

 4. Wauw, die zit bomvol aloe. Ik heb alles gedaan wat gevraagd werd, inclusief Twitter 🙂 Dit lijkt mij een heerlijk masker
  Bloglovin: Beautifulday4makeup
  Facebook: als pagina, beautifulday4makeup
  Twitter: @beautday4makeup

 5. Klinkt echt als een superfijn maskertje, dus ik wil wel een gokje wagen 🙂 Ik like Amanvida op facebook, ik volgde jou al op Bloglovin en heb het artikel gesaved!

 6. Dat klinkt ontzettend veelbelovend zo zeg! Een leuke review! 😉 Ben erg benieuwd erna, dus doe daarom ook graag mee met jou winactie! Heb alle verplichte stapjes doorlopen… Fijne avond, groetjes ilsiee prins, [email protected]

 7. Ik ben heel benieuwd naar dit masker dus ik loot graag mee 🙂

  Ik volgde je al via Bloglovin' en ben de 12e saver van je bericht. Ik volg Amanvida nu via Facebook (Sabrina Cat) en Twitter (Truusje26).

  Groetjes,
  Sabrina
  [email protected]

 8. Ik volgde de pagina van Amanvida reeds maar Bloglovin' is nieuw voor mij, wat een ontdekking ! Bdankt!
  Heb het artikel 'ge-heart'. Dit Vita Min maskertje kan ik wel gebruiken met dit weertje, vandaar dat ik graag deelneem aan de wedstrijd.
  [email protected]

 9. Ziet inderdaad goed uit! Ben benieuwd hoe het werkt.. ben al lange tijd op zoek naar een goed product dat mijn huid goed hydrateert vooral bij de neus en onder de lip kant.

  FB geliked en Bloglovin volg/save =) [[email protected]]

 10. Leuk! Neem graag deel! Dit maskertje lijkt me perfect voor m'n vriendin! Haar huid kan wel een wat extra verzorging gebruiken want kreeg het zwaar te verduren tijdens de zwangerschap van ons zoontje. Denk dat ik haar heel blij met zou kunnen maken! Handig systeem ook met dat pompje! Fb gedeeld, bloglovin gevolgd. [email protected]

Reacties zijn gesloten.