Nieuw: Pieces Tas | Vimodos

Geplaatst door
Onlangs kwam ik terecht in de Nederlandse webshop Vimodos. Mijn ogen vielen meteen op de mooie tassen. Maar deze webshop verkoopt niet alleen tassen. Je vindt er ook leuke kleren. Misschien ben je nog op zoek naar een jurkje voor de feestdagen, een cosy trui of een warme winterjas? Neem dan zeker een kijkje bij Vimodos.
Van de webshop kreeg ik de kans om een tas uit te kiezen om te reviewen op mijn blog. Superleuk! Toen ik onderstaande tas van Pieces zag, dan was ik op slag verliefd. Ik heb nog even verder gekeken, maar ik scrolde steeds weer naar de bruine tas. Ik wist het zeker: die tas wil ik reviewen!
 

De tas is de Pieces ENNIKE in de kleur Mocca. Het is een mooie, bruine tas die je bij alles kan combineren. In het echt is de kleur nog een tikkeltje donkerder dan op de foto’s. Dat komt omdat het te donker was om te fotograferen en ik het licht moest doen branden. De afmetingen van de tas zijn 35 x 35 x 5 cm, waardoor dit een ruime tas is waar veel in kan. Erg handig!
Ik vind de combinatie van goud en bruin heel mooi. Ook de manier van sluiten is een leuk detail. De tas sluit met een drukknop. 
 
Ook opzij heeft de tas een drukknop. Dit geeft meteen een ander effect. Als de knop open is, dan is de tas op haar grootst. Lijkt me bijvoorbeeld ideaal voor schoolboeken en mappen. Ik denk zelfs dat er een kleine laptop in kan.
 
 
De tas is niet alleen mooi aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Het heeft een mooi patroontje. Opnieuw een leuk detail, want zo’n patroontje is veel specialer dan een effen zwarte kleur. Vanbinnen zit er nog een vakje met rits om kleine spulletjes in op te bergen, en nog twee kleine vakjes waarvan eentje voor je gsm.

Ik ben heel blij met deze tas, ze is echt prachtig. Ze is lekker groot dus perfect om veel in op te bergen!

De Pieces tas kost normaal € 44.95 maar nu is er korting waardoor je slechts € 22.48 betaald. Een koopje als je het mij vraagt! Vimodos geeft op dit moment trouwens veel kortingen op merktassen en kleren. Misschien zit er wel iets tussen voor jou?

 
Wat vind jij van deze tas?

Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Wat een toffe tas! Mijn vriend bestelt zijn Levi's op Vimodos, meer keuze dan in de Levi's winkel. Gaaf dat je die zo mocht uitkiezen.

Reacties zijn gesloten.