Unboxing Maakjeeigensfeer.nl + kortingscode!

Geplaatst door
Onlangs kreeg ik een pakketje opgestuurd van de Nederlandse webshop Maakjeeigensfeer.nl. In deze webshop vind je superleuke sfeerartikelen om het gezellig te maken in huis, perfect voor dit najaar! Daarnaast zijn de originele spulletjes ook ideaal om cadeau te doen aan iemand. Erg handig met de feestdagen in het vooruitzicht! Kijken jullie mee naar wat er in het pakketje zit?Als eerste twee pakken servetten: eentje speciaal voor kerst en eentje voor pasta. Aangezien de kerstdagen bijna voor de deur staan, vind ik het fijn dat ik nu al bijhorende servetten heb. Ook de vrolijke pasta servetten vind ik leuk omdat mijn vriend en ik regelmatig pasta eten.  

 
Prijs: € 2.99 (kerst) en € 1.39 (pasta) voor 20 stuks.


Dan heb ik een mooi broodbordje gekregen. Leuk voor bij het ontbijt of lunch! Zo’n bordje komt altijd van pas.

Prijs: € 3.95

Dit is een mooie lichtgrijze geurbrander van Bolsius. Ik kreeg er ook twee theelichtjes bij. Op dit moment heb ik al een geurbrandertje in de woonkamer staan, maar het is natuurlijk altijd fijn om er eentje reserve te hebben.


Prijs: € 8.29


Bij een geurbrandertje horen ook geurtabletten. Ik kreeg een zakje van Bolsius in de geur magnolia, en een zakje Relaxing Mood in de geuren fresh linnen en honeydrew melon. Het zijn allemaal heerlijke geuren!


Prijs: afhankelijk van de geuren en aantal stuksIn het pakketje zaten ook twee geurkaarsen van Bolsius: eentje in de geur fresh linnen en eentje in de geur velvet rose. Ze ruiken allebei heel lekker, maar fresh linnen is toch mijn favoriet. Ik hou van de geur van schone was!


Prijs: € 3.09 (fresh linnen) en € 3.69 (velvet rose)


Dan heb ik vier theelichthoudertjes van Bolsius en een theelichthoudertje voor kerst gekregen. Ik brand bijna elke avond theelichtjes dus ik ben zeker blij met deze houdertjes!Prijs: € 4.99 (Bolsius) en € 2.99 (Ho ho ho)

 

Dan een hair grow kit. Dit is eigenlijk een set bedoeld voor kinderen. Aangezien ik zelf nog geen kindje heb, moest ik even nadenken over wie ik hier een plezier mee kan doen. Tot mijn vriend zich vrijwillig opgaf om voor dit plantje te zorgen. Ach, mannen zijn ook nog een beetje kinderen hè, haha! 😉
 


Prijs: € 2.49


 
Als laatste heb ik een leuke wenskaart gekregen. Naast de leuke opdruk bevat de kaart ook teelaarde, zaden en een plant- en teeltbeschrijving. Ik heb totaal geen groene vingers, maar mijn mama wel dus waarschijnlijk ga ik dit aan haar cadeau doen.

Prijs: € 3.49

=> Ik ben heel blij met dit leuke pakketje! Het zijn allemaal leuke dingen om in huis te hebben en om je stekje nog gezelliger te maken. In de toekomst ga ik zeker nog bestellen bij deze shop. Misschien ga ik er zelfs enkele kerstinkopen doen. Ze hebben superleuke dingen voor kerst!

Begint het bij jou ook te kriebelen? Dan heb ik goed nieuws! In samenwerking met Maakjeeigensfeer.nl mag ik een kortingscode van 10% weggeven: BLOG14B

De webshop verzend trouwens naar verschillende landen binnen de EU, dus ook naar België en Nederland. Hier vind je alvast meer informatie over de betaling en verzending.

 
Wat vind jij van dit pakketje? Ben jij al bekend met deze webshop?

Veel liefs,
Vanessa xxx

 

33 reacties

  1. Wat een leuke spullen allemaal! Mijn sfeer spulletjes voor in huis komen het meest van de Action – Xenos – IKEA vandaan

  2. Zo'n leuk pakket! En wat grappig dat je vriend zich dan over het plantje wilde ontfermen.

  3. Zo'n oliebrandertje voor wax melts is echt geweldig eh, ik brand 't mijne elke avond! Heb er nu een wax melt van Yankee Candle inzitten, Black Cherry, ruikt zalig.

  4. Wat een fijne spulletjes heb je ontvangen, kaarsen! Ik ben benieuwd naar de waxmelt in de geur "Fresh Linnen"

Reacties zijn gesloten.