Herfstfotografie: park van Aalst

Geplaatst door
Onlangs ben ik samen met mijn vriend naar het park van Aalst geweest. Het zonnetje scheen dus het was de ideale moment om een mooie herfstwandeling te maken. Uiteraard nam ik mijn fototoestel (Canon EOS 1100D) mee en heb ik heel wat foto’s gemaakt. De mooiste herfstfoto’s heb ik hieronder even op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?
 

 
 
 
 
Hou jij van wandelen en/of fotografie?
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Prachtig! Je bovenste foto doet me aan mijn eigen header denken. De drijvende herfstbladeren op het water. Mooi! Ik hou enorm van wandelen en foto's maken. Deze periode vind ik het mooist om te fotograferen.

  2. Wat een mooie foto's! Ziet er super mooi uit daar! En jaa k hou van wandelen doe t elke dag met de hond kan er elke dag opnieuw weer van genieten heerlijk!

  3. Wat een mooie foto's! Ik ben ook al enkele keren naar dit park geweest, maar zo te zien heb ik heel wat plekjes daar nog niet ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *