Herfstfotografie: park van Aalst

Geplaatst door
Onlangs ben ik samen met mijn vriend naar het park van Aalst geweest. Het zonnetje scheen dus het was de ideale moment om een mooie herfstwandeling te maken. Uiteraard nam ik mijn fototoestel (Canon EOS 1100D) mee en heb ik heel wat foto’s gemaakt. De mooiste herfstfoto’s heb ik hieronder even op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?
 

 
 
 
 
Hou jij van wandelen en/of fotografie?
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Prachtig! Je bovenste foto doet me aan mijn eigen header denken. De drijvende herfstbladeren op het water. Mooi! Ik hou enorm van wandelen en foto's maken. Deze periode vind ik het mooist om te fotograferen.

  2. Leuke foto's 🙂 Die onderste vind ik het mooiste, leuk gedaan met die zon door de bomen!

  3. Mooie foto's! Het park van Aalst is mooi he! Ik wil ook al lang graag eens een herfstwandeling maken maar mijn vriend wil niet mee, haha!

  4. Oh zo mooi! Eigenlijk kan de herfst toch mooi zijn, dat besef je pas na het zien van deze foto's, even de wandelschoenen vanonder het stof halen 🙂

  5. Prachtige foto's …dit soort fotos spreken mij heel erg aan, ik vind de herfst zo leuk om te fotograferen, al die kleuren en vormen, echt tof!

  6. Wat een mooie foto's! Ziet er super mooi uit daar! En jaa k hou van wandelen doe t elke dag met de hond kan er elke dag opnieuw weer van genieten heerlijk!

  7. Wauw, hele mooie foto's! Ik hou van wandelen en fotografie, op dit soort plaatsen heb je dan gegarandeerd succes. x

  8. Wat een mooie foto's! Ik ben ook al enkele keren naar dit park geweest, maar zo te zien heb ik heel wat plekjes daar nog niet ontdekt.

  9. Prachtige foto's heb je gemaakt! De een na laatste is een van mn favorieten. Wat is de herfst toch mooi he! xoxo

  10. Prachtige foto's! Ik vind het heerlijk om te wandelen. Lekker kletsen met mijn man en genieten van de natuur!

Reacties zijn gesloten.