Pure Elements Gezichtslotion

Geplaatst door
Gisteren liet ik jullie mijn avondroutine zien. In dat artikel konden jullie lezen dat ik graag een tonic of lotion gebruik. Het is niet alleen verfrissend voor mijn huid, maar het verwijdert ook alle restjes make-up. Laatst heb ik een gezichtslotion ontvangen van Pure Elements. Dit is een merk dat 100% natuurlijke producten verkoopt. Ik heb er nog geen ervaring mee dus ik ben erg benieuwd!
 

De gezichtslotion zit in een mooi doorzichtig flesje van 200 ml. Aan de dop hangt een strikje met het logo van Pure Elements, een leuk detail! 

Het is een natuurlijke, verfrissende en hydraterende gezichtslotion met frangipani destillaat. De gezichtslotion bevat kalmerende stoffen uit de Hamamelisplant. Met deze lotion verwijder je restjes van make-up en voltooi je de reiniging van je huid. De toegevoegde bergkristallen en etherische oliën geven je huid energie. De lotion is vrij van conserveringsstoffen en 100% natuurlijk. 


Aan de ingrediëntenlijst kan je al zien dat er citrus in zit. De gezichtslotion ruikt dan ook heel sterk naar citrus. Als je ’t mij vraagt is deze frisse lotion ideaal om ’s morgens te gebruiken, het geeft een echte energieboost!

 

De lotion maakt mijn gezicht schoon en verwijdert vlot alle restjes make-up. Een minpuntje is dat mijn huid nadien heel droog aanvoelt en een beetje kriebelt. Zodra ik een voedende crème smeer is dit gevoel grotendeels weg, maar toch vind ik het raar omdat ik dat normaal bijna nooit heb (vrij makkelijke huid). Ik heb de lotion langer dan een week gebruikt omdat ik hoopte dat het zou over gaan, maar helaas… Ik heb nog even naar de ingrediëntenlijst gekeken en ‘alcohol’ staat op de tweede plaats, wat wil zeggen dat er veel van in zit. Misschien is dat de reden waarom mijn huid na gebruik droog en kriebelig aanvoelt?
 
=> Ik heb een gemengd gevoel over deze gezichtslotion. Het is een frisse lotion die mijn huid prima reinigt, maar ik vind het jammer dat mijn huid na gebruik droog en kriebelig aanvoelt terwijl ik dat anders bijna nooit heb. Daarom is dit voor mij een twijfelgeval. 

De gezichtslotion kost € 17.90 en is te koop in de webshop van Pure Elements.   

Wat denk jij van deze gezichtslotion? Ben jij al bekend met Pure Elements?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

11 reacties

  1. Ik gebruik geen tonic of lotion na de reiniging, omdat mijn huid er echt overstuur van raakt. Ik weet dat het beter is, maar ik heb echt al zoveel merken geprobeerd en helaas, alles blijft irriteren. Dus helaas, dan maar iets minder goede reiniging. Deze fles is trouwens een plaatje op zich!

  2. Ik vind de verpakking wel heel aantrekkelijk. Wel jammer dat hij je huid een beetje droog maakt, dat zal niks voor mij zijn aangezien ik al een vrij droge huid van nature heb.
    Liefs, xxx

  3. Ik gebruik ook altijd een lotion. Ik gebruik nu lotion van Biotherm erg fijn en zacht voor mijn huid en voelt helemaal niet droog aan. Daarom zou dit product niets voor mij zijn.

  4. Ik heb al vaker de producten van Pure elements gezien, maar nog nooit geprobeerd, ik ben wel nieuwsgierig ernaar…het ziet er allemaal zo leuk uit!

  5. Ik zie dit artikel nu net pas en jammer dat hij niet geschikt voor je is en dat effect geeft, ik sla deze over 🙂 x

Reacties zijn gesloten.