Fa Glamorous Moments Amaranth Elixir & Black Orchid | Shower Cream & Deodorant

Geplaatst door
Niets is heerlijker dan na een druk en lang dagje thuis te komen in je warme en gezellige stekje. Je hebt vast een momentje voor jezelf verdiend! Dat kan door te genieten van een lekker warm bad of een deugddoende douche. Fa kan hier alvast een handje bij helpen! Dit najaar zorgt Fa voor een flinke dosis glamour in je badkamer. Geniet van pure luxe dankzij de nieuwe Fa Glamorous Moments Shower Cream en Deodorant. Dankzij het parfum van zwarte orchideeën betovert Fa Glamorous Moments je zintuigen en dompelt het je badkamer om in een glamoureuze oase.

Fa Glamorous Moments Shower Cream
 

De douchegel zit in een bruine fles van 250 ml. Ik vind de verpakking er best een beetje glamorous uitzien door de gouden letters en glitters. De inhoud is dan wel het belangrijkste, maar het oog wil ook wat hè?

 


Wat zegt Fa over deze douchegel?


Geniet van een kostbaar douchemoment met Fa Glamorous Moments. De rijke crèmeformule met Amarantolie verzorgt je huid intensief en geeft een fluweelzacht gevoel. Het betoverend parfum van Zwarte Orchidee verwent de zintuigen en neemt je mee naar een wereld vol glamour. 
 
Wanneer ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan zie ik dat Sodium Laureth Sulfate (SLES) op de tweede plaats staat. Deze stof wordt aan het product toegevoegd om het te laten schuimen. Ik heb hier zelf geen last van, maar de gevoelige huidjes kunnen hier misschien een droge of trekkerige huid van krijgen. Als je SLES liever vermijd, dan weet je dat in ieder geval. Verder staat amarantolie ook hoog op het lijstje maar dat is zeker positief. Deze olie heeft een verzorgende werking voor je huid.

Natuurlijk nam ik de douchegel mee onder de douche. En wauw, wat een heerlijke geur! Fa overdrijft niet wanneer ze zeggen dat het parfum de zintuigen verwent. Ik voel me ook echt in een wereld van glamour! Ik heb al verschillende douchegels van Fa geprobeerd, maar deze geur is toch wel de beste tot nu toe. De douchegel schuimt lekker en maakt mijn huid goed schoon. Na het douchen blijft er nog een subtiel geurtje hangen en daar hou ik van!

Fa Glamorous Moments Deodorant
 
De verpakking van de deodorant ziet er hetzelfde uit als de douchegel. Het enige verschil is dat de deodorant 150 ml bevat. 
 
Wat zegt Fa over deze deodorant?

Ervaar het langdurige effect van Fa Glamorous Moments. Deze deodorant biedt 48 uur bescherming tegen geurtjes en laat geen witte strepen achter op je kleding. Dankzij de huidvriendelijke, dermatologisch geteste formule en het verleidelijke parfum van zwarte orchideeën ervaar je frisheid zonder weerga.  

 

 
Voor de geïnteresseerden nog even het ingrediëntenlijstje! De meeste ingrediënten zie je trouwens ook in andere deodorants terug.

Net als de douchegel ruikt de deodorant heel lekker! 48 uur houdt hij niet, maar dat heb ik eigenlijk nooit bij deodorants, tenzij je een hele dag stil zit en niets doet natuurlijk. Uit gewoonte spray ik twee à drie keer per dag. Gewoon omdat ik me daar het prettigste bij voel. De deo laat zoals beloofd geen witte strepen achter.

Besluit
 
Ik ben heel blij met deze producten! Ze doen goed hun werk. Zowel de douchegel als de deodorant hebben een heerlijke geur. Het lijkt wel een geur die je uit een luxueus parfumflesje verwacht. Fa heeft gelijk: met deze producten voel je je helemaal glamorous! 

De douchegel kost € 3.29 en de deodorant € 2.59. Beide producten zijn verkrijgbaar bij de drogist.
 

 

Lijken deze producten iets voor jou? Gebruik jij soms producten van Fa?

 

Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Als spuitdeo kies ik altijd voor fa, dus het is altijd fijn als er nieuwe geuren bijkomen. Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt naar de geur. Wanneer ik nog is bij Kruidvat ben, ga ik er zeker eens aan ruiken.

  2. Fa vind ik altijd al een goed merk. Haha, door het wat bruinachtige kleurtje van de verpakking zou je denken dat het naar chocola gaat ruiken. 😉

    Liefs,
    Pauline

  3. Het klinkt heerlijk! Ik moet alleen heel erg wennen aan de kleur van de fles. Ik verwacht altijd iets zachts en licht. Ik gebruik eigenlijk nooit producten van Fa. Waarom weet ik niet. Gewoonte denk ik om mijn vaste merken te kopen.

  4. Zelf vind ik Fa een heerlijk merk, en deze flessen zien er best heel chique uit,…het klinkt in elk geval prima…

  5. Hmm, klinkt goed! Deze neem ik zeker eens mee binnenkort! Ik hou van lekkere geuren! Momenteel heb ik ook een hele lekkere deodorant van Fa: rose blossom. Die vind ik ook heerlijk ruiken!

  6. Ik heb al heel lang niks meer van het merk FA geprobeerd, maar ik ben wel echt heel nieuwsgierig naar deze producten! X

Reacties zijn gesloten.