Safari Nail Polish | Getyournailsdone.nl

Geplaatst door
Door Sanne. Van de webshop Getyournailsdone kreeg ik de mogelijkheid om twee lakjes te ontvangen ter review. Toen ik de twee prachtige herfstlakjes in mijn brievenbus kreeg, kon mijn geluk natuurlijk niet op. De nagellakjes zijn van het merk Safari, waar ik nog niet mee bekend ben. Altijd leuk dus om een nieuw merk te ontdekken! Ik ontving een donkerpaarse en een donkergroene kleur. Mooie herfsttinten dus, maar is het ook wat?
 

Ten eerste vond ik het pakketje van Getyournailsdone erg leuk. De nagellakjes zaten verpakt in een soort van satijnen zakje. Dit geeft mij meteen een luxe gevoel. Verder zaten er ook schattige hartjes in de omslag. Altijd leuk om zo’n pakketje te ontvangen!
 
Nu verder met de nagellakjes zelf. Het is een donkerpaarse en een donkergroene kleur. In eerste instantie vond ik geen kleurnummer of naam terug op de flacons. Toch staat er onderaan bijna onleesbaar HD 67 bij de paarse kleur en HD 55 bij de groene kleur. Jammer dat de nagellakjes geen namen hebben, klinkt altijd beter!
 
De kleuren zelf vind ik echte herfsttinten. De paarse kleur spreekt mij in eerste instantie niet zo aan, terwijl de groene kleur dan weer wel helemaal mijn ding is. In elke flacon zit zo’n 12 ml, wat zeker niet weinig is.
 
 
Het kwastje ziet er niet dik of niet dun uit. Volgens mij zal dit een fijn kwastje zijn om mee te werken.
 
Resultaat 
 
Paarse kleur-HD 67
Toen ik deze kleur in de flacon zag, dacht ik dat het helemaal niets voor mij zou zijn. Tot ik het aanbracht op mijn nagels. Ik was blij verrast, wat een prachtige donkerpaarse kleur. De nagellak dekt heel erg goed want in twee laagjes krijg je een perfect paars kleurtje. Na drie dagen ging het nagellakje chippen.
 

Groene kleur-HD 55

Wat een prachtige diepgroene kleur! Ik ben hier helemaal fan van. Er zit ook een duidelijke shimmer verwerkt in de nagellak, wat ik wel vind passen bij de groene kleur. De nagellak dekt opnieuw perfect in 2 laagjes en brengt heel gemakkelijk en egaal aan. Na twee dagen ging het lakje chippen bij mij (met topcoat).
 
Ik ben erg tevreden over de Safari nagellakjes. De kleuren zijn mooi, de dekking is goed en de nagellakjes brengen heel gemakkelijk en egaal aan. Bovendien gaan ze niet snel chippen. 
Deze nagellakjes zijn te koop in de webshop Getyournailsdone voor € 1,95, wat een prima prijs is voor zo’n kwalitatieve nagellakjes. 
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

25 reacties

Reacties zijn gesloten.