Kruidvat cleansing scrubgel

Geplaatst door
Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk dat we onze huid regelmatig scrubben. Door te scrubben worden dode huidcellen vervangen door nieuwe huidcellen, waardoor onze huid er weer stralend en zacht uitziet. Bye bye puistjes en mee-eters! Tegenwoordig bestaan er al veel soorten gezichtsscrubs, gaande van goedkoop tot heel duur. Ik gebruik al een tijdje de Kruidvat cleansing scrubgel (€ 1.99) en vandaag vertel ik je of het wat is.
 

Kruidvat Cleansing Scrubgel review

 
De Kruidvat cleansing scrubgel zit in een doorzichtige tube van 75 ml en heeft een klikdop. 

De scrub belooft de huid op milde en grondige wijze te reinigen en stimuleren, zonder de huid uit te drogen. De extra toegevoegde jojoba, in de vorm van zachte bolletjes, verbetert de huidconditie en stimuleert de vernieuwing van de huidcellen. Het resultaat is een schoon en fris gezicht.

Het product is geschikt voor alle huidtypen.

Voor het beste resultaat breng je de scrubgel 1 tot 2 keer per week aan op een vochtige en gereinigde huid. Masseer de scrub licht in met opwaardse bewegingen van het midden van het gezicht naar buiten. Vermijd contact met de ogen. Spoel alles af met lauwwarm water.Tip: Na het scrubben kan je een heerlijk gezichtsmaskertje aanbrengen. Alle dode huidcellen zijn verwijderd dus het maskertje kan extra goed intrekken!

In de scrubgel zitten fijne, blauwe korreltjes. Leuk om te zien! De scrub doet goed zijn werk. Na gebruik voelt mijn huid glad, schoon en zacht aan. Ik heb geen last van een trekkerig gevoel. Wat ik ook fijn vind is de frisse en schone geur, heerlijk! Er zit dus wel parfum in, wat een nadeel kan zijn voor de gevoelige huidjes, maar persoonlijk heb ik hier geen last van.Ik ben heel enthousiast over deze scrubgel. Hij kost slechts € 1.99 dus wat mij betreft is dit zeker een budgettoppertje van Kruidvat!


Wat denk jij van de Kruidvat cleansing scrubgel? Wat is jouw favoriete scrub?

Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

  1. Jammer, zo zie je maar dat het verschillend is van huidtype. Hopelijk vind je een scrub die wel goed voor je werkt!

 1. Klinkt goed! Ik gebruik de PureActive Intensive gezichtsscrub met salicylzuur van Garnier. Die is iets duurder en zou zichtbaar doeltreffend zijn tegen puistjes, maar ik kan niet zeggen dat ik echt verschil merk.

 2. Ik heb deze ook nog gehad. Ik vond hem erg fijn werken. Nu gebruik ik steeds eentje van bij de Action. Die is iets grover van structuur maar ook erg fijn.

 3. Ik denk dat deze ietwat te grof is voor mijn huid. Mijn huid is namelijk gevoelig en ik heb snel last van roodheid en uitslag. Ik gebruik trouwens de reinigingsgel uit deze lijn. Als je er niet te hele hoge eisen aan stelt, is het een prima reiniger!

 4. Ziet er heel goed uit! Ik heb de gewone Kruidvat cleanser al (die in de roze tube) en die vind ik ook heel erg fijn.

 5. Inderdaad een budgettopper, deze ga ik misschien proberen als mijn huidige gezichtsscrub op is (ook een aanrader van Kruidvat trouwens, de glazen pot uit hun tea trea collectie).

 6. Klinkt best goed. Ik gebruik de scrub van Nivea en daarna inderdaad altijd een gezichtsmaskertje 🙂

 7. Klinkt goed en ook een fijn klein prijsje.
  Ik wissel nogal eens van scrub, vind het leuk om nieuwe dingen te testen.
  Op dit moment gebruik ik eentje van ROC.

 8. Wauw, ziet er erg goed uit en zo goedkoop! Ik gebruik ook vaak zo'n scrub, ik heb er één van Nivea en van Garnier, maar die kosten toch zo'n €6, dus volgende keer probeer ik deze ook eens!

 9. Jammer dat het weer kunststof scrubdeeltjes bevat, valt het af bij mij, met al dat microplastic in de zee heb ik zelf besloten het bij natuurlijke scrubdeeltjes te houden

Reacties zijn gesloten.