Mijn favoriete oogschaduw paletten (najaar)

Geplaatst door
We kunnen er niet meer onderuit: de herfst is in het land! In huis maken we alvast plaats voor heerlijke geurkaarsen, warme fleece dekentjes en lekkere chocolademelk. Maar ook onze beauty stash ondergaat een kleine verandering. Voor onze huid verkiezen we dikke body butters en ook onze make-up gaat er anders uitzien. Vooral de oogmake-up ziet er een stuk warmer uit. Wanneer ik naar mijn eigen oogschaduw stash kijk, dan heb ik vier paletten die ik in het najaar heel graag gebruik. Hieronder laat ik ze aan jullie zien!
 

NAKED 3 URBAN DECAY (NAMAAK)
 
Op de website van Aliexpress.com zag ik een namaak versie van de Naked 3 Urban Decay palette. Ik vond ze er zo mooi uitzien waardoor ik ze echt niet kon weerstaan. Er zitten 12 kleurtjes in de palette. De meeste hebben een roségouden tint, maar er zitten ook enkele donkere kleurtjes bij. De oogschaduw is zacht, makkelijk te blenden en de pigmentatie is best mooi als je weet dat de palette maar 8 euro kost. Op mijn arm vallen de kleurtjes een beetje licht uit, maar op mijn ogen komen de kleuren goed tot hun recht. 
 
 
 
ESSENCE QUATTRO 05 TO DIE FOR
 
Dit is een basic palette van Essence die ik ieder jaar opnieuw koop. De palette bevat vier naturelle kleurtjes: een highlighter, een beige kleur en twee bruine tinten. De drie lichtste kleuren hebben een satijnen glans, de donkerste kleur is mat. Ik vind vooral de beige kleur heel fijn. De kleur is heel subtiel, maar toch zorgt ze ervoor dat je ogen er meteen een stuk frisser en wakkerder uitzien. Ideaal voor een nude look! De palette kost € 2,99.
 
ZONDER FLASH
 

MET FLASH

ESSENCE HELLO AUTUMN
 
Deze palette van Essence is nog vrij nieuw want ze ligt pas sinds 1 september in de winkels. De palette heeft zes glanzende en naturelle kleurtjes. Het is een combinatie van goud, koper en bruin. De oogschaduws zijn allemaal warm van kleur, heel mooi! De oogschaduws hebben een prima textuur om er een zachte en natuurlijke ooglook mee te maken. De lichtste kleur is geschikt als highlighter en met de andere kleuren kan je experimenteren zoveel je wil. De palette kost € 3,99. 
 
NYC 817 SOUTH STREET SEAPORT

Afsluiten doe ik met een basic palette van NYC. De palette bevat vier naturelle kleurtjes. Links zie je de highlighter en een roze kleur, rechts de bruine en warmere kleuren. Ik gebruik het liefst de tweede en derde kleur. Deze lieve kleurtjes zijn ideaal voor iedere dag! De oogschaduws hebben wel glitters en dat zorgt soms voor een beetje fall-out. De structuur van de oogschaduw voelt erg zacht, het lijken wel kussentjes. De palette kost € 4,29. 

 

Zo, dit zijn mijn favoriete oogschaduw paletten voor het najaar. Zoals jullie zien zijn het allemaal paletten met warme aardetinten, ideaal om iedere dag te gebruiken. Fijn is dat alle paletten budgetvriendelijk zijn. Voor een paar euro heb je een mooie palette waarmee je een zachte en natuurlijke look kunt maken!

Welke palette vind jij het mooist? Hou jij ook van warme kleuren in het najaar?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik vind de NYC 817 SOUTH STREET SEAPORT toch wel het mooist hoor qua pigmentatie. Die namaak van UD Naked 3 vind ik dan erg tegenvallen als ik het vergelijk met de kleurtjes van de echte. Groot verschil :O

  2. Wat een prachtige palettes! Ik begrijp wel waarom dit jouw favorieten zijn. Ik vind Naked 3 Urban Decay (namaak) de mooiste!

  3. Wat een prachtige palettes. Die ronde van Essence heb ik ook. Toevallig heb ik gisteren twee nieuwe palettes gekocht (binnenkort op mijn blog)

  4. Stuk voor stuk prachtige palettes. Die naked 3 palette van Aliexpress moet ik ook maar eens gaan aanschaffen, wat een mooierd 😉 x

  5. Ze zijn heel erg mooi,echt leuk en onwijs najaarstinten…..het palette van NYC vind ik erg mooi!,,,, voor mijzelf moet ik nog heel erg wennen aan al die ( in mijn ogen ) vrij gedekte tintjes, maar ik heb ondertussen ook een aantal van dit soort tintjes en ik vind het wel heel erg mooi staan…

Reacties zijn gesloten.