Klaar voor de winter: musthaves van NIVEA

Geplaatst door
De winter komt eraan! Je hoopt misschien op een wit sneeuwtapijt om de koude winterdagen te doen glinsteren. Of je kijkt er al naar uit te cocoonen onder een warm dekentje met een heerlijke geurkaars. Toch valt er niet te ontsnappen aan de koude en de ongemakken die dit seizoen met zich meebrengt voor onze huid. NIVEA zal je daarom met deze musthaves extra verwennen tijdens de winter, om elke dag in schoonheid te beginnen. Zo heb je de hele winter door een stralende huid, een glanzende haardos, een perfect gehydrateerde huid en verzorgde lippen en handen. Laat de winter nu maar komen!
 

De Creme Care Shower Cream: trotseer de koude in alle zachtheid.

Start je dag met deze smeuïge mousse die de huid zacht doet aanvoelen, zowel tijdens als na het aanbrengen. De verzorgende en voedende formule van de Creme Care Shower Cream is gebaseerd op de ingrediënten van de iconische blauwe pot van NIVEA: Eucerit, Provitamine B5, Glycerine en Hydra IQ. Het parfum, gekend van de NIVEA Crème, brengt je zo weer terug naar je kindertijd.
 
Prijs : € 2,99 / 250 ml
 
De Repair & Care Body Crème: perfecte hydratatie, de hele dag lang.
Tijdens de winter is de huid vaak extra droog. Met haar ultrarijke en voedende formule geeft deze Repair & Care Body Crème de huid de hydratatie die ze nodig heeft. Deze crème is verrijkt met Urea, een natuurlijk voedend bestanddeel, wat zorgt voor een perfect gladde en zachte huid. 
 
Prijs : € 6,19 / 300 ml
 
De Color Care & Protect Shampoo, voor een glanzende haardos deze winter.
Gekleurde haren vragen om een aangepaste verzorging en bescherming, vooral in de winter. De Color Care & Protect Shampoo beantwoordt helemaal aan die behoefte, dankzij de formule die het Color Oil Complex combineert met Vloeibare Keratine. Voor een kleurtje dat het hele jaar door glanst!
 
Prijs : € 3,39 / 250 ml
 



De CC cream Q10 plus: een perfect gelaat in één stap.




Een egale teint en een perfecte huid die de hele dag lang straalt, en dat in één enkele stap. Daar dromen we allemaal wel van… De CC Cream Q10 plus Gekleurde Anti-rimpel Verzorging is een complete dagcrème die diepgaand hydrateert, de teint corrigeert en zichtbaar rimpels verminderd. Bonuspunt? De extra lichte textuur van deze crème!
Prijs : € 11,49
De Labello Med Protection: langdurige bescherming voor lippen, door weer en wind.
Voor droge en gebarsten lippen is de Labello Med Protection een absolute musthave. De hydraterende formule met Vitamine E en Hydra IQ kalmeert en verzacht beschadigde lippen onmiddellijk. Dankzij de langdurige bescherming zijn je lippen bovendien beschermd tegen uitdroging. Voor een onweerstaanbare glimlach, zelfs tijdens de koudste winterdagen.
Prijs : € 3,99
De Zijdezachte Handcrème : om handen te hydrateren en te beschermen tegen winterse koude.
 
De Zijdezachte Handcrème verzacht, herstelt en voedt de handen intens in één enkele stap. Bovendien wordt ze snel geabsorbeerd door de huid. Deze smeuïge crème, verrijkt met Macadamia Notenolie en Vitamine B5, versterkt de weerstand van de huid en maakt je handen soepel en zacht.
 
Prijs : € 3,79 / 100 ml
Je hoeft nu enkel nog je geurkaars aan te steken, te genieten van het parfum en te denken aan een mooie en witte winter die je in alle schoonheid zal doorbrengen.
Welk product is voor jou een musthave in de winter?

Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Ja, ik ben altijd wel blij met de producten van Nivea. Die cream care voor onder de douche lijkt me heerlijk! Verder ben ik erg benieuwd naar die Q10 CC cream!

  2. De Nivea care en repair bodycreme lijkt me heel fijn voor de winter. Ik kan in de winter niet zonder een goede bodylotion.

  3. De body crème lijkt me een heerlijk product! De handcrème heb ik vorig jaar in de winter gehad. Die is erg voedend, maar liet bij mij ietwat een vettig laagje achter op de huid. Ideaal dus om 's avonds je handen mee in te smeren voordat je je bed instapt.

  4. Ik denk dat de repair & care wel een behoorlijke goede aanvulling kan zijn op mijn winterse huidverzorging…

  5. Ik gebruik altijd die blauwe pot niveau voor mijn gezicht! Ideaal voor zowel zomer als winter! Wat een heerlijk pakket!

  6. Tijdens de winter kan ik niet zonder lippenbalsem, handcrème en mijn witte pot Nivea soft! 😉

  7. Jij bent er echt helemaal klaar voor. Ik heb in de herfst een hele droge en gevoelige huid en gebruik daarom ongeparfumeerde herstellende producten zoals balneum . Dus deze beauty's zijn niet aan mij besteed 🙁

  8. Alle producten lijken me stuk voor stuk super fijn, het geeft me al gelijk een heerlijk gevoel. Wat leuk dat Nivea deze producten extra voor de winter heeft uitgebracht!

  9. Ik houd van nivea ♥. Ik kan in de winter echt niet zonder lippenbalsem en handcrème!

  10. Love for Nivea! Hun handcrème lijkt me fijn en ik gebruik nu hun bodylotion voor onder de douche, daar ben ik verslaafd aan! Ik kan niet zonder lippenbalsem, handcrème en een bodybutter/cream

  11. Hmm heerlijk pakket zeg! Wat super leuk!
    De handcreme heb ik als enige hier van en is echt heerlijk.
    Al heb ik vaak niet het geduld voor handcreme haha

  12. Wat een heerlijke producten!! Jij bent helemaal klaar voor de kou 😉
    Ik vind het heerlijk om lekker fris en vooral zacht onder de douche uit te komen. Helemaal in de winter, een lekker beschermlaagje. Ik hou ervan 😉 De Creme Care Shower is dus mijn favoriet!

  13. Niveau is en blijft een super merk met heerlijke producten. Ik ben helemaal fan van de handcreme en de bodylotion die je onder de douche kan gebruiken.

    Ik blog sinds kort en zou het leuk vinden als je een kijkje wil nemen 🙂

    http://4balou.blogspot.nl/

  14. Tijdens de winter kan ik niet zonder lippenbalsem, handcrème en een lekkere bodybutter. Ik moet toch alles lekker gehydrateerd houden.

Reacties zijn gesloten.