Essence Lipstick Adorable Matt

Geplaatst door
Mijn make-up ziet er elke dag ongeveer hetzelfde uit. Op mijn ogen draag ik zachte nude kleurtjes en mijn lippen geef ik graag een iets feller kleurtje. Laatst was ik bij Kruidvat en nam ik de Essence lipstick Adorable Matt mee naar huis. Benieuwd of het iets voor mij is!
 

De longlasting lipsticks van Essence hebben een strakke zwarte verpakking. Op de onderkant kan je zien welke kleur het is en hoe de lipstick noemt, echt heel handig. Een mooi detail is dat het logo van Essence in de lipstick is gedrukt.
 
Ik nam de kleur Adorable Matt! mee naar huis. Dit is een prachtige dieprode kleur, ideaal voor het najaar. Op het eerste zicht lijkt dit een mooie rode kleur die goed bij mijn lichte huidskleur zal passen.

De longlasting lipstick van Essence belooft je lippen urenlang een intense kleur te geven zonder ze uit te drogen.

Ondanks dat het een matte lipstick is, heeft hij toch een romige textuur en glijd hij makkelijk over mijn lippen. Fijn! 
Wauw, wat een prachtig kleurtje. Dit is echt iets voor mij! Op mijn lippen is de kleur iets minder mat dan ik had verwacht, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind de subtiele glans net heel mooi! Een minpuntje aan de lipstick is dat hij mijn lippen een beetje uitdroogt, maar dat is natuurlijk makkelijk op te lossen door eerst een voedende lippenbalsem aan te brengen.

Is de lipstick longlasting? Ja, hij blijft toch enkele uurtjes zitten. In ieder geval langer dan andere lipsticks die ik al heb gebruikt. Nadat ik heb gegeten en gedronken is de lipstick nog een beetje zichtbaar, maar de felle kleur is grotendeels verdwenen. Om een mooi resultaat te behouden breng ik de lipstick nog eens opnieuw aan.  

De Essence lipstick adorable matt kost € 2,39 en is te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van de Kruidvat lipstick adorable matt? Heb jij al een lipstick van Essence?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

39 reacties

  1. De lipsticks van Catrice en Essence zijn mijn favorieten. Veel keuze uit kleuren en ze zijn zo heerlijk budget 🙂 Ik vind dit ook een hele mooi kleur! Staat je goed, meid!

  2. Die kleur staat je erg mooi! Voor mezelf vind ik hem net iets te fel want ik hou meer van subtiele kleuren op mijn lippen.

  3. Prachtige kleurtje! Deze zocht ik laatst bij de Kruidvat maar ik kon hem niet vinden. Ik ga volgende week bij een andere Kruidvat kijken.

  4. Wat een prachtige kleur voor de herfst! Die ga ik morgen scoren, dank je wel voor je tip! Ik heb al een aantal longlasting lipsticks van Essence, maar deze nog niet!

  5. De kleur staat je inderdaad super mooi, echt een prachtige kleur. Lijkt me een heel fijn product!

Reacties zijn gesloten.