Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Geplaatst door
Als je me vraagt wat mijn favoriete budget mascara is, dan is dat zonder twijfel de Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara. Ik gebruik hem al langer dan een jaar en dat bijna elke dag. Hoog tijd dus voor een artikel!

Ik vind de verpakking mooi! De mascara valt meteen op door de felroze kleur en de grote zwarte letters. Op de verpakking staat verder niet veel informatie, behalve dan het volgende: ‘Mascara for extreme & crazy volume. Ultra black.’ Kort maar krachtig!

 

 
Het borsteltje is vrij lang, dun en van zacht plastic gemaakt. Ik hou van dit borsteltje! Een dikke, lompe borstel is niet zo mijn ding.
Hieronder de voor en na!
 
Zonder mascara
 
Met mascara
 
Op de bovenste foto draag ik niets, op de onderste foto draag ik de Essence mascara. De mascara geeft mijn wimpers duidelijk volume en lengte. Ook ben ik tevreden over de krul. Van nature heb ik rechte – zelfs een beetje naar beneden hangende – wimpers. De mascara geeft mijn wimpers een mooie lift!

Omdat de foto van mijn ogen nogal gedetailleerd is, heb ik nog een foto gemaakt van mijn volledige make-up, inclusief de Essence mascara. Het effect is best natuurlijk en toch zichtbaar.

Ja, ik ben er blij mee! Ik vind de prijs kwaliteit verhouding prima. De Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara kost € 2,79 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

 
Wat vind jij van deze mascara? Welke is jouw favoriet?

Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Dit is heel lang mijn favorieten mascara geweest (en soms nog steeds) maar heb inmiddels nog meer favorieten mascara's van onder meer de action en de Big Bazar (perfect touch) 😉

 2. Mascara is echt mijn favoriete product. Liefst probeer ik iedere maand een nieuwe uit. Deze staat nog op mijn lijstje. Mooi resultaat!

 3. Ziet er goed uit! Deze heb ik nog liggen voor een shoplog die ik moet laten zien ben benieuwd hoe die bij mij werkt x

 4. Mooi resultaat voor een leuk prijsje!
  En de verpakking is roze met een tekst in een leuk lettertype, dus dat is wat mij betreft ook al een pluspunt 🙂

 5. Het effect is goed zichtbaar en mooi. Leuke budget mascara. Zojuist zijn al mijn mascara's op dus deze wil ik wel proberen. Ik heb de afgelopen maanden mascara's van Maybelline gebruikt die mij erg goed bevielen.

 6. Ik gebruik 'm, maar echt maar heel af en toe, ik vind dat ie veel afgeeft op mijn oogleden en onder mijn ogen. Dus ik zal deze mascara geen tweede keer meer kopen. Maar je ziet wel degelijk verschil, wauw!

 7. Ik ben echt dol op deze mascara! Mijn persoonlijke favoriet is wel een andere, namelijk diorshow iconic overcurl. x

 8. De mascara's van Essence worden blijkbaar steeds beter! Mijn laatste blogpost gaat ook over een nieuwe mascara van Essence en ben er zelf ook dol op! liefs!

 9. Ik ben gek op Essence mascara's, mijn favoriet is de Get Big Lashes volume boost waterproof versie (blauwe verpakking). Deze heeft wel een dik en groot borsteltje dus is misschien niet jouw ding. Diegene die je gereviewd hebt heb ik ook liggen maar nog niet gebruikt. Dat belooft alvast!

 10. Ziet er goed uit, grappig borsteltje ook. Ik ben op het moment fan van Pupa Vamp, lekker veel volume.

 11. Ooo ik zoek nog altijd een favoriete mascara & die heb ik steeds nog niet gevonden 🙂
  Deze ga ik morgen halen & uittesten Mss wordt ik wel happy en heb ik eindelijk een goeie Masacara gevonden!
  X

Reacties zijn gesloten.