Hema Strawberry Scrub Mask

Geplaatst door
Vandaag is het zondag en dat wil zeggen dat het tijd is om te ontspannen. Zelf vind ik het heerlijk om een hele dag in pyjama rond te lopen en blogjes te schrijven. Wat ik ook fijn vind is om een gezichtsmaskertje aan te brengen. Dit keer ga ik voor het Hema Strawberry Scrub Mask. Benieuwd of het wat is!

De verpakking is typisch Hema, eenvoudig maar toch aantrekkelijk door de roze kleur. Het maskertje bevat 15 ml. In principe kan je het twee keer gebruiken, maar ik hou ervan om een dikke laag aan te brengen en dus breng ik alles in één keer aan.
Het is een (scrub)masker met aardbeien, vanille en slagroom. Klinkt alvast lekker! Het maskertje helpt dode huidcellen op milde wijze te verwijderen en zorgt voor een schone, gladde en zachte huid. Het maskertje is geschikt voor alle huidtypen.

De ingrediëntenlijst ziet er als volgt uit:

De gebruiksaanwijzing is simpel. Reinig het gezicht met warm water en breng het maskertje egaal aan. Na 10 à 15 minuten mag je het masker met lauwwarm water afspoelen.

Hier gaan we!


Het is een heerlijk masker om aan te brengen, zeker omdat er ook kleine scrub deeltjes in zitten. Wat me meteen opvalt is de lekkere zachte geur van aardbeien, mmm! Het maskertje voelt verfrissend aan. Het werkt zeer ontspannend voor mij.

Na 15 minuten voelt het maskertje een beetje hard aan. Hierdoor weet je dat het tijd is om er alles af te halen. Ik haal het meeste weg met een washandje en nadien ga ik met een watje tonic over mijn gezicht om de laatste restjes te verwijderen. Ik ben heel blij met het resultaat. Mijn huid voelt fris, schoon en superzacht aan!

Ik vind dit maskertje heel fijn en ik zou het zeker opnieuw kopen!

Het Strawberry Scrub Mask kost € 1,60 en is te koop bij Hema.

Wat vind jij van dit maskertje? Heb jij al een maskertje van Hema geprobeerd?

Fijne zondag!

Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Ik heb de groene van de hema een keer geprobeerd. Dead sea mask. Vond die niet zo en het was mijn eerste masker ooit (ja echt!), dus ja, dan haak je snel af. Maar misschien moet ik gewoon deze een keer proberen. Klinkt goed!

  2. Hmm ik vind het persoonlijk niet zo fijn als een masker hard wordt, maar ik ben wel benieuwd naar dit masker! Toch maar een keer proberen 🙂

  3. Klinkt erg goed! En super fijn dat er kleine scrub deeltjes in zitten, hierdoor kan je met een natte washandje in ronddraaiende bewegingen ook gelijk scrub-ben.

  4. Ik heb nog nooit een hema maskertje geprobeerd geloof ik… Het ziet er wel lekker uit 🙂

  5. Na het blackcurrant maskertje ben ik wat huiverig om weer een Hema'tje te proberen, maar deze heb ik nog liggen. En gezien jouw review denk ik dat het er nog wel van gaat komen 🙂

Reacties zijn gesloten.