Essence Eyeshadow Palette Hello Autumn

Geplaatst door
1 september is voor velen het begin van het nieuwe schooljaar, maar ook de limited edition ‘Hello Autumn’ van Essence ligt vanaf vandaag in de winkels. Vanmiddag bracht ik een bezoekje aan het Kruidvat en nam ik de Essence eyeshadow palette mee naar huis. Deze palette stond al even op mijn verlanglijstje en ik ben ontzettend blij dat ik ze nu in mijn bezit heb!
 

De oogschaduw palette bestaat uit zes glanzende en naturelle kleurtjes. Het is een combinatie van goud, koper en bruin. De oogschaduws zijn allemaal warm van kleur, ideaal voor het najaar! In het doosje zit een sponsapplicator, maar je kan natuurlijk ook je eigen kwasten gebruiken.
 
 
Ik hou van zachte en naturelle kleurtjes op mijn ogen. Dat is ook de reden waarom ik deze mooie palette absoluut wou hebben. Het is echt iets voor mij!

Benieuwd naar de swatches!

 
 
Eén woord: wauw! Ik vind de pigmentatie echt heel mooi. De kleurtjes hebben een prima textuur om er een zachte en natuurlijke ooglook mee te maken. De lichtste kleur is geschikt als highlighter en met de andere kleuren kan je experimenteren zoveel je wil.

De palette is misschien niet heel speciaal of vernieuwend, maar wel heel mooi en handig om iedere dag te gebruiken. Ik weet nu al dat deze palette mijn favoriet wordt! Leuk meegenomen is de goedkope prijs. De palette kost slechts € 3,89. Een budgettoppertje als je ’t mij vraagt!

Essence Eyeshadow Palette Hello Autumn is vanaf september tot half oktober 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat (België) en bij Kruidvat en Trekpleister (Nederland).

Wat vind jij van deze Essence eyeshadow palette? 

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik heb hier vanmiddag ook mee in mijn handen gestaan. Prachtige kleuren! Het is alleen dat ik al wat palettes in deze kleuren heb, daarom heb ik 'm niet meegenomen.

  2. Ik had het zelf ook al gezien, het ziet er heel erg mooi uit! Maar ik heb al heel veel mooie tinten bruin, dus ik denk dat ik deze even oversla, maar de andere producten lijken me ook erg mooi.

  3. Ah dit zijn precies de kleuren die ik hartstikke mooi vind bij mezelf. Ik ben heel benieuwd naar een mooie ooglook!

Reacties zijn gesloten.