Nieuw parfum van Yves Rocher: Quelques Notes d’Amour

Geplaatst door
Binnenkort brengt Yves Rocher een nieuw parfum uit, namelijk: Quelques Notes d’Amour. Dit parfum gaat over liefde en de romantische ontmoeting tussen twee geliefden. Quelques Notes d’Amour is een romantische geur voor vrouwen die wel van een beetje romantiek houden, en dat straalt deze geur ook uit. Het is een klassieke geur met een krachtig luchtje. Daarnaast is het bijna een kopie van een heel bekende geur. Hebben jullie al een idee welke?
 

Quelques Notes d’Amour is een klassieke, elegante en krachtige geur. Dat is ook aan de verpakking te zien. Het is een klassieke, bijna vierkante flacon van kostbaar glas met vlakke zijden. De hoek is gedecoreerd met een verzonken reliëf in de vorm van een zwevend hart. Rond de hals is er een soort van lint aangebracht, dat verzegeld is met het gekende logo van Yves Rocher. Ik vind het flacon heel mooi afgewerkt!

De geur is echt heerlijk!

De hoofdingrediënten zijn:

 
– Damascusroos: Deze bloem is bovenal weelderig met frisse en honingzoete accenten.
– Guajakhout: Houtachtig, met licht rokerige, gronderige en balsemachtige accenten.
– Benzoë: De hars ruikt verfijnd met verrassende accenten van praliné en vanille.
 
Quelques Notes d’Amour is een eau de parfum waardoor de geur de hele dag lekker blijft ruiken, ook omdat hij redelijk zwaar en aanwezig is. 

De geur lijkt heel erg op de klassieke geur van Miss Dior. Ook het verhaal achter de geur is vrijwel hetzelfde als Miss Dior. Als je de geuren opspuit ruiken ze bijna identiek hetzelfde. Pas wanneer de geuren een beetje vervliegen, dan merk je dat het parfum van Yves Rocher iets warmer van geur is en de Miss Dior iets kruidiger.

Quelques Notes d’Amour is vanaf 1 september 2014 te koop bij de Yves Rocher filialen en natuurlijk ook online. Voor 30 ml betaal je € 36 en voor 50 ml € 54. 
 
Ben jij benieuwd naar deze geur?

Dit product heb ik ontvangen ter review.
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. De flacon lijkt nogal op die van Miss Dior ook! Ik ben zelf niet zo'n fan van Yves Rocher parfums, de geuren zijn meestal niet echt mijn smaak (ik ben meer voor zoete geurtjes) en vaak vervliegen ze nogal snel. 🙂

  2. Miss Dior is echt een heerlijke geur! Ik ben dus erg benieuwd naar dit geurtje of het een dupe is. Ik ben sowieso erg fan van de geurtjes van Yves Rocher.

Reacties zijn gesloten.