Budget tip: Nieuwe douchegel van Cien | Lidl

Geplaatst door
Mijn vriend en ik doen wekelijks boodschappen bij Lidl. Toen ik laatst in deze winkel was, zag ik dat ze nieuwe douchegels in het assortiment hebben. De verpakking lijkt een beetje op die van de Treacle Moon douchegels en dat is dan ook de reden waarom ze meteen mijn aandacht trokken. Er zijn drie geuren verkrijgbaar: First Ginger, Coco Bahama en Berry Dreams. Ik nam de laatste mee naar huis!
 

Zoals ik hierboven reeds zei lijkt de verpakking een beetje op die van Treacle Moon. De verpakking van Berry Dreams ziet er mooi, opvallend en vrolijk uit. Op de voorzijde staat het volgende:
 
Fruit is healthy
but who says
I have to eat it?
 
Dit leuke tekstje geeft de douchegel meteen iets extra. Het is zeker geen verpakking die we van de Lidl gewend zijn. Meestal zien hun douchegels er vrij basic uit, misschien zelfs een beetje saai. De Berry Dreams douchegel is daartegen mooi en modern. Een hele vooruitgang moet ik zeggen! 


De douchegel is ook lief voor de portemonnee. Voor een fles van 500 ml heb ik slechts € 1,49 betaald!

Zoals je ziet bevat de douchegel SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en SLES (Sodium Laureth Sulfate). Beide stoffen worden aan het product toegevoegd om het te laten schuimen. Heel lekker tijdens het douchen, maar de gevoelige huidjes kunnen hier misschien last van hebben. Als je huid droog en strak aanvoelt na het wassen, dan is de douchegel te heftig voor je huid. Ikzelf heb hier geen last van, maar ik geef het toch graag even mee.
 
De douchegel heeft een roze kleur en is vrij lopend. Wat me meteen opvalt is de lekkere zoete geur. De douchegel ruikt heerlijk naar frambozen en zoete bessen! Fris en fruitig, maar tegelijkertijd ook zacht. Het zomerse weertje mag dan al voorbij zijn, met deze douchegel heb je toch nog een beetje de zomer in huis. Berry Dreams schuimt goed en droogt mijn huid niet uit. Na gebruik voelt mijn huid schoon en fris aan. Leuk meegenomen is dat de geur nog een tijdje blijft hangen. Ik heb de neiging om de hele tijd aan mijn huid te snuffelen!

Ik ben zeer enthousiast over deze douchegel en zou hem zeker opnieuw kopen. Het is me alleen niet helemaal duidelijk of de douchegels tijdelijk in de winkel te verkrijgen zijn, of dat ze definitief in de rekken blijven. Uiteraard kan het ook verschillen van filiaal tot filiaal. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan zou ik niet te lang wachten om een kijkje te gaan nemen.

Heb jij al een douchegel van de Lidl geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Wauw wat leuk, ik ga binnenkort zeker kijken bij de Lidl want daar kom ik niet zo vaak omdat die net buiten het centrum zit maar he voor dit koopje wil ik wel even omrijden hoor!

  2. Ik had deze al eens ergens voorbij zien komen, inderdaad een hele leuke fles en ik hou van zoete geuren en douchegels die heerlijk ruiken 🙂 ik kom niet zo vaak in de Liddle, maar als ik eens in de buurt ben ga ik er zeker eens naar op zoek!

  3. Die ziet er leuk uit, inderdaad net als TreacleMoon. Nu ben ik 2 dagen achter elkaar bij Lidl geweest, maar ik heb ze niet gezien (ook niet op gelet, als ik dit had geweten had ik er wel eentje meegenomen). Dank je voor de tip, als deze ook in Nederland verkrijgbaar is in ieder geval 😉

  4. Vind ik niet duur voor een douchegel. Wij hebben helaas geen lidl echt in de buurt zitten, maar voorlopig stamp ik nog vol van de douche gels! Leuk artikel.

  5. Ah wat leuk! Dit wist ik inderdaad nog helemaal niet.
    Deed me gelijk denken aan die van Treacle Moon inderdaad, maar dan toch wel echt iets goedkoper.
    Ben gek op de geur van Ginger dus hoop die wel te gaan scoren ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *