Hema Fruity Feast Mask

Geplaatst door
Vandaag is het zondag en dat wil zeggen dat het tijd is om te relaxen. Zelf vind ik het heerlijk om een hele dag in pyjama rond te lopen, blogjes te schrijven, een leuke serie te kijken en last but not least: een gezichtsmaskertje aan te brengen! Dit keer ga ik voor het Hema Fruity Feast Mask. Op het eerste zicht lijkt dit een zomers maskertje, maar dat vind ik niet zo erg nu het buiten koud en donker is. Zo heb ik toch nog een beetje dat zomergevoel!
 

De verpakking is typisch Hema, eenvoudig maar toch aantrekkelijk door de vrolijke kleur. Het maskertje bevat 12 ml. In principe kan je het twee keer gebruiken, maar ik hou er van om een dikke laag aan te brengen en dus gebruik ik alles in één keer.


Het is een kleimasker met perzik, abrikoos en granaatappel. Deze fruitige ingrediënten helpen dode huidcellen op milde wijze te verwijderen, en zorgen voor een schone, gladde en zachte huid.

De ingrediëntenlijst ziet er als volgt uit:

 
De gebruiksaanwijzing is simpel. Was het gezicht grondig met warm water. Droog deze niet af, maar breng het masker met de vingertoppen gelijkmatig aan op de vochtige huid. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Spoel het masker weer af met water. 
Hier gaan we!

Het is een heerlijk masker om aan te brengen. De substantie doet me denken aan yoghurt / kwark, het voelt lekker dik en vol. De geur is ook heerlijk. Het lijkt wel een zomerse fruit cocktail! Het masker voelt verfrissend aan, maar zeker niet in de onaangename zin. Het werkt zeer ontspannend voor mij!


Na 10 minuten voelt het masker hard aan, zo hard dat je je gezicht nog nauwelijks kunt bewegen. Zodra je wat gekke bekken trekt, dan komen er kleine barstjes in het masker. Ik vind het altijd fascinerend om te zien! Een nadeel aan dit masker is dat je ook flink moet ‘scrubben’ met je washandje om er alles af te krijgen. Maar goed, dat heb ik altijd met een kleimasker. 
Na gebruik is er weinig tot geen verschil te zien, maar mijn huid voelt wel heel glad en zacht aan. Heerlijk! Na enkele minuten voelt mijn huid een beetje trekkerig aan, maar dat gevoel is meteen weg zodra ik een dagcrème heb gesmeerd.
 


Ik vind dit maskertje heel fijn en zou het zeker opnieuw gebruiken! 


Het Fruity Feast Mask is te koop voor € 1,60 bij Hema.

Wat vind jij van dit maskertje? Heb jij al een maskertje van Hema geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Haha die laatste foto! 😀 ik heb nog nooit een masker van Hema geprobeerd maar dit klinkt heel goed en het is ook heel goedkoop! Moet ik eens proberen 🙂

  2. Hihihi, die foto! Briljant! Toevallig heb ik gisteren van iemand het Dead Sea Mask van de Hema gekregen. Ben benieuwd. Ga ik één dezer dagen uitproberen en misschien daarna wel een keer die van jou!

  3. Hihi coole foto 😐 Het masker lijkt leuk, maar jammer genoeg heb ik bij kleimaskers vaak dat het prikt. Gevoelig huidje 🙂

  4. Ik heb een tube van Hema met daarin een masker, heel fijn. Ik neem echt te weinig tijd om een maskertje op te doen, terwijl het zo heerlijk ontspannend is! Moet ik echt eens doen weer! Je foto's zijn leuk met je masker op hihi!

Reacties zijn gesloten.