Ritzo Cosmetics | Kennismaking + review

Geplaatst door
Laatst heb ik een superleuk pakketje ontvangen van Ritzo Cosmetics. Het is niet zo raar als je Ritzo nog niet kent, want dit Nederlandse merk is pas sinds Valentijnsdag (2014) op de markt. Ritzo is een luxe beautymerk voor jonge meiden die er goed en verzorgd willen uitzien. De producten helpen huidproblemen voorkomen en geven je een gave, gezonde en egale huid. Klinkt goed, toch? Hieronder review ik enkele producten van Ritzo en geef ik je nog wat meer informatie over dit mooie merk!
 

De producten van Ritzo Cosmetics zien er mooi en professioneel uit. Ze stralen luxe uit, maar toch zijn ze betaalbaar. Dit merk heeft producten voor het gezicht, lichaam en haar. Het unieke aan Ritzo is dat de hele lijn – op de gezichtscrèmes en cleanser na – dezelfde heerlijke geur heeft. Het is een frisse en aantrekkelijke geur met orangeflower, musk, jasmijn en amber. Een pluspunt is dat de hele lijn dierproefvrij is. Ritzo test niet op dieren en dat vind ik heel fijn!
Ritzo sensation cleanser gel-to-milk (€ 9,95 voor 100 ml)
 
Een schone huid is de basis van je huidverzorging. Daarom is het aangeraden om je gezicht iedere ochtend en avond goed schoon te maken met een cleanser. De gel-to-milk cleanser van Ritzo is zeker een aanrader! Misschien is de substantie wel even wennen omdat het wat dikker en vettiger aanvoelt dan de meeste cleansers. Het gebruik is simpel. Je verdeelt de gel over je natte gezicht en dan wordt het een soort reinigingsmelk, maar dan fijner. Daarna spoel je het af met lauw water. Resultaat? Een schoon en zacht huidje zonder trekkerig gevoel! De zachte huid komt trouwens door de vitamines en macadamia olie die in het product verwerkt zitten. De cleanser is geschikt voor alle huidtypen. 
 
Ritzo day moisturizing cream sensitive skin (€ 14,95 voor 50 ml)
 
Naast het reinigen van je gezicht is het belangrijk om je huid iedere ochtend in te smeren met een voedende dagcrème. De dagcrème van Ritzo beschermt (SPF 15), verzacht en zuivert je huid. Daarnaast geeft het een mooie, matte finish. De crème is transparant, trekt snel in en is een perfecte voorbereiding voor je make-up. Door de luchtige formule is deze crème geschikt voor de gevoelige, vette en gecombineerde huid. Het bevat volgende ingrediënten: vitamine B, druivenpitolie, shea butter en jojobapitolie. Allemaal verzorgend voor de huid dus! 
 
Ritzo night rebalancing cream sensitive skin (€ 12,95 voor 50 ml)
 
’s Nachts moet je huid herstellen. De voedende nachtcrème van Ritzo helpt een onrustige huid met onzuiverheden weer rustig en glad worden. De crème verzorgt, reinigt, kalmeert en herstelt je huid terwijl je slaapt. Het brengt een acné huid weer in balans en bij regelmatig gebruik voorkomt het nieuwe puistjes. De crème is geschikt voor de vette en gecombineerde huid. Het bevat vitamine B en macadamia olie. 
 
Ritzo sensation deo spray (€ 8,50 voor 200 ml)
 
Ik vind het fijn om de hele dag frisse oksels te hebben. De deo van Ritzo is zeker een favoriet! Deze deodorant is anti-transpirant en geeft een lekker fris gevoel. Het parfum van orangeflower, musk, jasmijn en amber ruikt echt heerlijk! Ik spray het liefst na het douchen en dan ruik ik de hele dag lekker. Op warme dagen moet ik nog wel een keertje extra sprayen. De deo laat geen vlekken achter op je kleding en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Goed zo!


 
Ik ben heel blij met de producten van Ritzo Cosmetics! De producten doen goed hun werk en bevatten allemaal fijne ingrediënten. Daarnaast zien ze er mooi uit én zijn ze betaalbaar. Mijn favorieten zijn zonder twijfel de gel-to-milk cleanser en de deo spray! 
 
De producten van Ritzo zijn enkel in de officiële webshop te bestellen. De verzendkosten naar Nederland zijn gratis, naar België betaal je € 4,50. In Nederland heb je je bestelling doorgaans de volgende dag in huis, een bestelling naar België duurt meestal 2 dagen. 

Ben jij al bekend met Ritzo?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

26 reacties

 1. Ik heb er wel al eerder iets over gelezen, maar de producten daar heb ik zelf nog geen kennis mee gemaakt…
  Groetjes Petra

 2. Het lijken me fijne producten, dat ze een deodorant hadden wist ik nog niet. Vind het wel mooi zo wit met zwart

 3. Dit merk kende ik nog niet 🙂 Ik vind de verpakkingen er ook wel 'luxe' uitzien. Ik hou wel van die 'minimal' uitstraling 🙂

 4. Ik heb ook de cleanser en dagcreme van Ritzo maar heb ze nog niet geprobeerd, eerst mn oude producten opmaken hihi.

 5. wel cool, zo'n nieuwe lijn dat ik helemaal niet ken. Ik ben eigenlijk best benieuwd naar de ingrediënten van de producten 🙂 dat het dierenproefvrij is vind ik fantastisch!

 6. Ik had nog nooit van gehoord maar het klinkt erg goed! Ik zal het onthouden en als mijn huidige producten op zijn deze bestellen – hopelijk werkt het net zo fijn bij mij.

 7. Klinkt goed! Misschien dat ik ze wel eens ga uitproberen, eerst mijn producten op maken..

 8. Toen ik de kop las, dacht ik al: huh, dit ken ik helemaal niet. Maar dit schijnt dus niet raar te zijn, haha. Je review klinkt inderdaad erg goed. Wel jammer dat het merk niet gewoon in de drogist te koop is. Hier doe ik namelijk meestal mijn verzorgingsaankopen. Hopelijk komt hier binnenkort verandering in…

 9. oehh, nu heb je me ook wel benieuwd gemaakt en zoals velen had ik ook nog niet eerder van dit merk gehoord.

 10. Wauw, het lijken me echt wel heel erg fijne producten! Leuk ook dat het een merk uit Nederland is!

Reacties zijn gesloten.