Let’s talk: 1 minuut gratis winkelen, welke winkel kies jij?

Geplaatst door
Net als veel meiden hou ik heel erg van shoppen. Ik vind het heerlijk om een namiddagje naar de stad te gaan en van de ene winkel in de andere te lopen. Helaas doe je hiermee ook veel geld op, tenzij je het karakter hebt om niets te kopen. Soms droom ik wel eens over 1 minuut gratis winkelen. En stel dat ik dit mag doen, welke winkel ik dan zou kiezen. 

Mijn eerste gedacht was om een kledingwinkel te kiezen, maar dat lijkt me te veel gedoe. Je moet een kledingstuk vinden naar je smaak, je moet de juiste maat vinden… Tegen dat ik zo ver ben zijn de 60 seconden al lang gepasseerd. Ik zou het nochtans leuk vinden om gratis te winkelen bij H&M of zo, maar daar heb ik helaas wat meer tijd voor nodig. Dat is dus geen optie.

 
Beauty en make-up zijn meer mijn ding. Zo vind ik The Body Shop en Rituals heel leuk, maar daar zou ik veel dezelfde geuren en producten (o.a. body butters en douche foams) in mijn winkelmandje gooien. Daarom zou ik eerder naar het Kruidvat gaan, daar is meer variatie. Het klinkt misschien stom, maar voor mij is Kruidvat een winkel waar ik veel kom en waar ik heel wat make-up en verzorgingsproducten koop. Ik weet de meeste dingen dus ook goed liggen waardoor ik snel te werk zou kunnen gaan. Ik denk wel dat ik in 1 minuut een mooi gevuld winkelmandje zou hebben. Oh, alleen al de gedachte geeft me een lach op mijn gezicht!
 
Een supermarkt kan natuurlijk ook praktisch zijn. Boodschappen zijn nu eenmaal niet goedkoop en als je de kans krijgt om 1 minuut gratis inkopen te doen, dan kan dat ook heel fijn zijn. Toch denk ik dat ik hier achteraf minder van zou genieten. Binnen enkele dagen is het eten en drinken alweer op, terwijl ik met make-up en verzorgingsproducten een stuk langer doe. Ach, stiekem vind ik beauty ook gewoon het leukst hoor…

Mijn keuze gaat dus naar het Kruidvat! Nu maar wachten tot er zich iemand geroepen voelt om me dit kleine pleziertje te gunnen 😉

 
1 minuut gratis winkelen, welke winkel zou jij kiezen? 

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

39 reacties

 1. Kruidvat is inderdaad een hele goede, ruim assortiment. Geldt ook voor de Etos, dat is ook een drogist waar ik vaak en graag kom. Dus ik zou ook daarvoor kiezen! Leuk artikel, daar denk je normaal nooit over na haha.

 2. Ik dacht in eerste instantie gelijk aan kleding maar nee dat is dus echt niet handig aangezien je dan nog je maat moet gaan zoeken, zelf zou ik voor de Etos gaan omdat dat net vaak allemaal wat ruimer is dan de Kruidvat waardoor ik er sneller langs kan rennen. Ik zie mezelf al helemaal gaan, waarschijnlijk veel bij de make-up en verzorgingsproducten dan kijk ik achteraf wel of de kleuren mooi zijn haha ^^

 3. Ik zou ook voor een kleding winkel kiezen, maar als je dan nadenkt is dat niet handig, want je moet echt dezelfde maat en alles zoeken haha. Ik denk dat kruidvat ook het beste is om daar 1 minuut te gaan shoppen. VOLLADEN!

 4. Ik zat ook eerst te denken aan een kledingwinkel maar daar heb je inderdaad meer tijd voor nodig, slim gezien van je! 🙂 Ik zou ook voor Kruidvat gaan 🙂

 5. Ik zou gaan voor de beijenkorf. Daar heb je merken als MAC, maar ook Michael Kors en dergelijke.

 6. Oh, dit is een lastige! Ik denk dat ik voor de Ici Paris XL zou gaan, maar een winkel als de Kruidvat lijkt mij ook al heel erg fijn om in los te gaan. Kon het maar, haha!

 7. de Claire's! Ik verzamel Helllo Kitty en bij de Claires heb je vrij veel Hello Kitty spulletjes maar ook andere hele leuke accessoires 😀

 8. Ik zou erg graag eens een minuutje gratis winkelen in een MAC store :)! Ze maken topproducten maar die zijn niet altijd even lief voor een studentenbudgetje, dus dat zou een erg duur minuutje zijn!

 9. Ik zat eerst ook te denken aan een kleding winkel maar dan heb ik wel meer als 1minuut nodig. Ik zou denk ik ook voor de kruitvat gaan of etos. 🙂

 10. Kruidvat is inderdaad wel een goeie! Ik denk dat ik zelf naar Douglas zou gaan, eentje met maar één verdieping. En dan al eens een dag eerder kijken waar mijn favoriete parfums en make-up producten staan. Dan hoef ik járen geen parfums of make-up meer te kopen!

 11. Ik zou voor de Sephora kiezen, ook al zit die niet meer in Nederland! Ik kan me serieus geen leukere winkel voorstellen om 1 minuut gratis in te mogen winkelen met alle prachtige merken die ze daar hebben <3

 12. Ik zou wel voor een kledingwinkel kiezen, want ik heb meer met kleding dan met makeup. Ik zou America Today of H&M kiezen denk ik. Of de V&D want daar heb je kleding, eten, makeup en sieraden. Okay, ik kan niet kiezen!

 13. Hmm één minuut is best weinig. Een kledingwinkel is inderdaad sowieso geen optie. Douglas lijkt me fijn, maar uh voor dat ik om een MAC product gevraagd heb is de tijd al om. Parfums en andere producten die wel voor het grijpen liggen zijn natuurlijk wel tof maar ik ben als de dood dat ik iets laat vallen. Doe mij maar Etos dan. Vooral make-up dan, Essie lakjes! en als ik tijd zou hebben nog verzorging. ☺

 14. Een vriendin van mijn mama mocht een paar jaar geleden eens een minuut gratis shoppen in het kruidvat! Ik zou wel een minuutje mijn slag willen slaan in een Sephora (met NARS & MAC als het even kan) of anders in een kleine winkel met allerlei designertassen! Oh, a girl can dream…

 15. Ik zou ook wel eens voor 1 minuut gratis shoppen bij het Kruidvat, ofwel bij Etos. Ook zou ik dat graag bij een parfumerie doen of een MAC store. Dure make-upproducten voor niets!

 16. Hema! Leuke winkel. Heerlijk zachte handdoeken, kleurrijke theedoeken, make up, kinderkleding, fijne basics. Ik zou mijn.slag er wel kunnen slaan.

 17. Ik zou voor een duitse Douglas gaan. Ik zou al zeker half de winkel leeghalen. Een kruidvat ken ik al dus die douglas zorgt voor een toffe afwisseling!

 18. Hmzs ik denk dat ik voor topshop zou kiezen, maar dan wel die in Engeland omdat ze daar een enorme petite afdeling hebben haha 😀

 19. Wow, wat een moeilijke vraag! Ik zou denk ik gaan voor een winkel waar ze van alles hebben, dus niet alleen beauty of kleding. Maar ja: je hebt wel maar één minuut hè. Dan ga ik toch maar denk ik voor het Kruidvat. En dan hysterisch de gehele make-upafdeling met één schuifbeweging in mijn mandje mikken, haha!

 20. Ik zou denk ik een dure winkel kiezen! Dan heb je in 1 minuut toch voor heel veel geld kunnen shoppen 😀 Misschien een winkel van Michael Kors ofzo, dan kan je in 1 minuut enkele tassen, portefeuilles, horloges,… kopen! Hoef je niet te passen en zie je gemakkelijk liggen! En als je er te veel van hebt kan je ze nog doorverkopen en met het geld veel kledij kopen, haha! Of Mulberry ofzo, dat is nog veel duurder haha!

Reacties zijn gesloten.