Primark shoplog

Geplaatst door
Vorige vrijdag ben ik naar de Primark geweest. In België is er nog maar één Primark en die is gevestigd in het shoppingcenter Médiacité te Luik. Vanuit Aalst is het een uur en half rijden. Dat is meteen ook de reden waarom ik niet veel naar de Primark ga. Best jammer want ik vind dit een leuke winkel, mits het niet te druk is natuurlijk. Vrijdag omstreeks 10u30 stond ik ter plaatse en toen was het nog vrij rustig. Een halfuur later kwam er steeds meer volk binnen en op de duur was het weer zo druk dat ik er lastig van werd. Volgende keer moet ik dus nog vroeger gaan. Maar goed, tijd om het over mijn aankoopjes te hebben! De kleding viel voor mij erg tegen. Ik heb slechts één topje gekocht, de rest was gewoon mijn ding niet. Wel heb ik heel wat mooie schoenen gezien, maar helaas was maat 40 altijd uitverkocht, zo stom! Gelukkig heb ik nog wat kleine spulletjes gevonden, want anders was het mijn trip naar Luik zeker niet waard. Kijken jullie mee naar mijn Primark shoplog?

 
Als eerste heb ik dit topje gekocht. Ik vind de felle kleur heel mooi en daarnaast vind ik de print met vogeltjes ook heel leuk. Het topje is lekker luchtig dus ideaal om binnenkort mee te nemen naar Tunesië! Het kost slechts € 5 dus voor die prijs kon ik het niet laten liggen.
 

Dan heb ik twee pakken korte kousjes gekocht. Die zijn altijd handig om in huis te hebben! Zijn ze trouwens niet cute? Vooral die met de lammetjes kon ik écht niet weerstaan. Een pak met 5 kousen kost € 3. Een koopje dus!
  
 
Voor mezelf heb ik geen schoenen gevonden, maar wel voor mijn vriend. Hij heeft schoenmaat 46 en dat is niet makkelijk te vinden in de Primark. Mijn oog viel toevallig op dit blauwe paar en het was meteen de goede maat, yay! De schoenen kosten € 9.
 
Ik breng mijn bb cream of foundation altijd aan met een sponsje. Normaal gebruik ik de driehoekige sponsjes van Kruidvat. Nu ik in de Primark was en deze make-up sponge zag, werd ik er wel heel benieuwd naar. Ze kost € 2. Ook nam ik nog een pakje oorringen mee voor € 1,50. Ik heb namelijk de slechte gewoonte om mijn oorringen steeds te verliezen. Nu kan ik er weer even tegenaan, hihi. 
 
Ik kon wel een nieuwe haarborstel gebruiken en deze kost slechts € 2 dus ik heb niet lang getwijfeld. Stiekem vind ik de hartjes heel leuk. Ik mag dan al 24 jaar zijn, toch vind ik zo’n patroontjes nog altijd mooi.
 
Dan heb ik nog twee geurkaarsen gekocht. Ze zijn heel groot en branden zo’n 50 uur. Ik heb gekozen voor de geuren zwarte bes & orchidee en kokos & vanille crème. De paarse kaars heb ik al eens gehad en die ruikt echt heerlijk, al denk ik dat de witte variant ook niet zal moeten onderdoen. Een geurkaars kost € 4.
 
Ik kan de Primark onmogelijk verlaten zonder wattenschijfjes en reinigingsdoekjes mee te nemen. Dat is nu eenmaal een traditie geworden. De wattenschijfjes zijn middelgroot en kosten € 2. De reinigingsdoekjes bevatten vitamine E en zijn geschikt voor de normale en gemengde huid. Een twin-pack kost € 1,50.
 

Zo, dit was mijn Primark shoplog! Ik ben blij met de dingen die ik heb gekocht, maar toch ben ik ook een beetje teleurgesteld. Ik ging naar de Primark met het idee om leuke kleding te scoren, maar helaas viel dat erg tegen. Ook met de schoenen had ik geen geluk aangezien maat 40 altijd uit de rekken was. Maar ach, volgende keer beter! 

 
Wat vind jij van mijn Primark shoplog? En ben jij al eens teleurgesteld geweest in de Primark?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Ik ben meestal ook teleurgesteld in de kleding van Primark. Misscien is het gewoon mijn ding niet ;). Je hebt wel erg mooie aankoopjes gedaan!

 2. Leuk die geurkaarsen en sokken koop ik ook altijd bij de Primark 🙂 Jammer dat het er altijd zo verschrikkelijk druk is!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 3. Ik vind vooral ook de "prulletjes" van Primark het leukste! De kleding vind ik sowieso minder mijn ding…

 4. Jaa als ik de laatste tijd naar de Primark ga kom ik er ook gewoon weg met 1 of 2 shirtjes, echt jammer! Maar, de dingen die je hebt gekocht zijn leuk! 🙂

 5. Leuke items heb je gekocht! Het topje is mijn favoriet :). Voor mij is het ook anderhalf uur rijden, dus ik ga ook niet regelmatig naar de Primark en tegen de drukte kan ik ook niet goed. x

 6. Leuke aankoopjes! Het topje is erg mooi & de sokjes superlief 😉
  Ik zou ook graag eens naar de Primark gaan, maar tot hiertoe is het er nog niet van gekomen…

 7. leuk! shirtje vind ik erg leuk. stom eigenlijk dat er nog niet zoveel primarks zitten in belgie. maar goed in nederland eerst ook niet en komen er ook steeds meer

 8. Leuke aankoopjes! Jammer dat je wel een beetje teleurgesteld was, zelf heb ik dat ook eigenlijk altijd wel of ik moet er net tegen aanlopen dat ik veel zie, maar dan denk ik maar zo: nu houd ik meer geld over dan verwacht, wat ook wel weer fijn is haha! Vooral de geurkaarsen lijken mij erg lekker, daar moet ik de volgende keer eens naar gaan kijken!

 9. Leuke aankoopjes, ik heb het ook wel eens gehad dat ik naar Rotterdam reed en daar niets kon vinden bij Primark op 1 sjaal en 2 tasjes na. Maar gelukkig zat daar ook een winkelcentrum aan vast en bij andere winkels slaagde ik wel. 2x per jaar vind ik genoeg om er heen te gaan. Die geurkaarsen zijn fijn, ik heb ook van die geurstokjes van Primark, die zijn wel echt heel lekker!

 10. Leuke aankoopjes, ik ben nog maar twee keer naar de Primark geweest en beide keren ben ik goed geslaagd. Het is wel goed voor je portemonnee als je niks leuks ziet 😉

 11. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik wil ook graag nog een keertje winkelen bij de de Primark, maar heb helaas zo weinig tijd.
  Liefs, Tessa

 12. Leuke aankopen! Je topje vind ik wel echt mooi hoor! Jammer dat de rest niet iets voor jou was. Wel heb je andere leuke dingen nog gekocht. Wordt voor mij ook echt tijd om ook eens naar de Primark te gaan.

 13. Hele leuke items, ik ben ook erg benieuwd naar die beauty blender. Ik vind de Primark ook echt een leuke winkel, je neemt altijd wel iets mee. Leuke shoplog!

 14. Nog nooit naar de Primark geweest. Een uur en een half rijden voor één winkel vind ik net wat te veel van het goede. Maar ik zou er wel eens heen willen gaan, maar het dan combineren met een bezoekje aan Luik bv.

 15. Wat een leuke spulletjes!
  Ik merk wel dat ik de laatste tijd steeds minder uitgeef bij de Primark, ze hebben vaak niet echt mijn stijl. (maarja dat is weer goed nieuws voor mijn portomonnee)

 16. Ik ben enkele maanden geleden voor de allereerste keer naar de Primark geweest, in Londen. De kleding viel me ook erg tegen. Op de hanger ziet het er wel schattig uit, maar eens je het aan hebt snap je waarom het zo goedkoop is. De stof en de vorm zijn flut. Wat dan wél weer de moeite is, is de sieradenafdeling. Hemels! Ze hebben er erg mooie spulletjes. Helaas heb ik die kaarsen toen niet gezien. Jammer trouwens dat er maar 1 Primark in België is. Iedereen gaat dus naar dezelfde winkel waardoor het er dus razend druk is. Hopelijk komen er gauw nieuwe vestigingen bij! 😉

 17. Ik vind Primark zo'n leuke winkel! Leuke spulletjes voor hele leuke prijsjes! Woon jij in Aalst? Wat leuk, ik woon ook in de buurt van Aalst en ga vaak winkelen in Aalst in het weekend! 🙂 Voor mij is een tripje naar Primark ook altijd een hele daguitstap, maar gelukkig vind ik meestal wel heel veel leuke spullen en kom ik met 3 volle zakken thuis! Niet leuk dus dat je zo ver gereisd hebt en dan niet veel gevonden hebt. Maar wat je gekocht hebt is wel leuk, en ach ja, volgende keer beter 😉 En binnenkort komt er normaal ook een Primark in Brussel en in Gent, dan moeten we toch al wat minder ver!

 18. Jammer dat je niet veel hebt kunnen vinden, ik baal er ook altijd van als je voor niks naar de primark gaat! Vaak zie ik of zoveel dat ik niet kan kiezen of ik helemaal niks 🙂