Golden Rose Jolly Jewels 111 & 113

Geplaatst door
Door Sanne. Golden Rose is een merk dat voor mij redelijk onbekend is. Ik kende het wel van bij andere bloggers die af en toe eens iets van dit merk ontvingen in één of andere beautybox maar zelf had ik totaal nog geen ervaring met dit merk. Toen er via de webshop Beautymelon aangeboden werd om twee lakjes van dit merk uit te testen, was ik dus erg blij. Ik test voor jullie vandaag twee Jolly Jewels nagellakjes uit in de kleur 111, wat een blauwe kleur is met koele glitters en de kleur 113, wat een roze nagellakkleur is met warme glitters.

De lakjes zien er heel bijzonder uit. Ze trekken meteen de aandacht. De flacon is mooi strak en er zit zo’n 10,8 ml in één flesje.


Het kwastje is eerder aan de dunne kant. Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar wat dikkere kwastjes. Die vind ik net wat fijner in gebruik.

Kleur 111

Kleur 113
Ik wist eerst niet zo goed of de lakjes iets voor mij zouden zijn. Ik had vooral schrik dat de dekking wat zou tegenvallen waardoor dit eerder glitter topcoats zouden zijn dan echte glitter nagellakjes. Die vrees bleek echter ongegrond. De lakjes zijn gemakkelijk om aan te brengen, de glitters komen mooi mee en geven een super dekking. Ik heb zelf 2 à 3 laagjes gebruikt omdat sommige nagelranden nog wat wit zagen, maar de dekking vond ik zeker goed voor een glitternagellakje. Verder droogt de nagellak vrij snel, het nagellakje lakt niet stroperig of streperig. Na één dag begint de nagellak wel al te chippen, dat is wel jammer maar dat heb ik wel vaker bij dit soort lakjes. Verder zijn de lakjes prachtig. Vooral de blauwe variant is mijn grote favoriet. Ik vind de glitters zo mooi uitkomen bij de lichtblauwe kleur. Ik ben zeker enthousiast en ik ben erg blij dat ik deze pareltjes aan mijn collectie heb mogen toevoegen!


De Golden Rose Jolly Jewels zijn te koop bij Beautymelon voor € 3,95 per stuk. Tip: Op dit moment is er sale in de webshop en betaal je slechts € 3,16 per lakje!
Wat vind jij van deze nagellakjes? Welk kleurtje vind jij het mooist?

Liefs,


Sanne


35 reacties

  1. De blauwe vind ik erg bijzonder, hele aparte kleuren heeft die. Ik heb zelf nog geen nagellak van Golden Rose geprobeerd, maar ze zien er altijd heel erg leuk uit.

  2. Wat een leuke lakjes, kiezen is zo moeilijk, want beide zijn namelijk favorieten kleurtjes van mij, dus ik kies maar niet…echt heel erg leuk!

  3. Golden Rose is voor mij ook nog een onbekend merk. Ik heb ook niet graag dat je glitterlakjes niet op zich kan gebruiken maar enkel als topcoat maar deze zien er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *