De nieuwe troef van Labello: 3 kleine ronde doosjes

Geplaatst door
Je hebt ze ongetwijfeld al ontdekt bij NIVEA… De trendy Lip Butter doosjes met de smaken Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia, vervoegen nu het merk LABELLO, dé specialist in lipverzorging. Ik ben er alvast heel benieuwd naar, jij ook? Hieronder vertel ik je meer over deze nieuwe producten!
 

Labello verpakt haar expertise in magische doosjes 

 
Labello, marktleider inzake lipverzorging en dé partner voor zachte lippen, breidt zijn gamma uit. Naast de succesvolle sticks verwelkomt het nu ook drie lippenbalsems in leuke, ronde doosjes: Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia. Je brengt de Lip Butter met je vingers aan en masseert het zachtjes in je lippen, wat er voor zorgt dat de actieve bestanddelen beter worden opgenomen in de huid. Zo bevatten deze balsems zachte Amandelolie die de huid kalmeert en verzacht, Karitéboter om de celaanmaak te stimuleren en Hydra IQ – een superhydraterend complex gepatenteerd door de Beiersdorf laboratoria – dat terug te vinden is in veel andere producten van de groep. 
Drie lippenbalsems met een trendy en vintage tintje 
 
Door de Lip Butters te verpakken in kleine, metalen doosjes, beantwoordt Labello perfect aan de Angelsaksische vintage-trend. De leuke verpakking geeft je meteen zin om ze allemaal te verzamelen! Dit ronde doosje is trouwens geen nieuwigheid voor Labello. Het lipverzorgingsmerk mag dan wel bekendstaan voor haar sticks, het metalen doosje is een terugkeer naar de roots: het eerste lipproduct van Labello in 1909 was verpakt in een tinnen doosje! 
 
Labello verzorgt je lippen als geen ander! 
 
De nieuwe Labello Lip Butters zijn beschikbaar in de smaken Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia. Een zachte en volle textuur met heerlijke parfums en een parelmoerglans voor de Rasberry Rosé versie: deze balsems zijn onmisbaar in de handtas van elke vrouw! 
 
De Labello Lip Butters zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel en kosten € 3,99 per stuk.

Ben jij benieuwd naar deze doosjes?
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *