Oogschaduw palette 88 warme kleuren

Geplaatst door
Ik mag dan van make-up houden, als het op oogschaduw aankomt ben ik best saai. Felle kleuren zijn niet echt aan mij besteed, al vind ik het wel mooi bij anderen. Ik draag eigenlijk altijd zachte nude kleurtjes en dan vooral beige, bruine en lichte tinten. Daarom ben ik ook heel blij dat ik de oogschaduw palette 88 warme kleuren mocht ontvangen om te reviewen op mijn blog. Ik heb nog geen ervaring met zo’n grote palette dus ik ben erg benieuwd!


De palette is langs de buitenkant blinkend zwart en is ongeveer even groot als een tablet. Ook qua dikte is het hier goed mee te vergelijken. Het is een dunne palette die je makkelijk mee kan nemen en goed kan opbergen.   
 
 
Wanneer je de palette opent, zie je 88 mooie en warme kleuren. Ik vind de combinatie van de kleuren heel mooi gekozen. Er zitten zowel lichte als donkere kleuren bij en daardoor kan je deze palette gebruiken voor een dag- én avond look. De palette bevat beige, (donker)bruine, blauwe, roze / lila en zelfs oranje kleuren. Een ruime keuze dus! 
Naast de mooie kleuren heeft de palette ook een ingebouwde spiegel, wat handig is als je geen spiegel in de buurt hebt en je je toch graag wil opmaken. Er zitten tevens twee oogschaduw kwasten bij, maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten. 
 
In de palette zitten 88 kleuren, maar sommige kleurtjes lijken heel erg op elkaar. Dit hoeft niet meteen een nadeel te zijn. Zo kan je de kleuren immers mooi in elkaar blenden én is de kans klein dat je favoriete kleur snel op is! 
 
Zoals je ziet valt de pigmentatie zeker niet tegen. In de palette lijken het eerder matte kleuren, maar eens op je huid krijg je een mooie glinstering en dat zonder fall-out. Ik ben fan van deze palette! Voor € 16,95 krijg je 88 mooie kleuren die je iedere dag kan gebruiken. In combinatie met een goede oogschaduwbasis blijft de oogschaduw de hele dag zitten.     
De oogschaduw palette 88 warme kleuren is verkrijgbaar in de webshop Schoonheidswinkel. Deze webshop heeft een ruim aanbod aan make-up en paletten, maar ook producten voor het gezicht, lichaam en zelfs voor de gezondheid. Ik vind de prijzen allemaal erg betaalbaar dus ik kan deze webshop zeker aanraden!
 
Wat vind jij van deze palette? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Mooi palette! Ik vind zelf dat er iets te weinig variatie in zit dus heb ik een hele tijd geleden het 28 Neutral Palette van Zoeva gekocht. Ook een aanrader!

  2. Zelf ben ik een liefhebster van felle kleurtjes, maar dat zijn kleuren die echt bij je moeten passen, Sommige iets wat verlegen meisjes bv die moeten helemaal niet aan van die opvallende make up beginnen, want je word er best wel eens op aan gesproken….ondanks dat ik zelf weinig van deze tinten gebruik vind ik wel een onwijs mooi palette, waar je echt heerlijk mee aan de slag kan…
    Groetjes Petra

  3. Zo eentje wou ik vroeger altijd hebben, maar ik heb geleerd dat een beperkt palette meer mijn ding is :p Denk wel dat je hier heel veel plezier van gaat hebben!

Reacties zijn gesloten.