Clarins HydraQuench Cream

Geplaatst door
Ik vind huidverzorging één van de meest belangrijke aspecten van beauty. Ik hecht dan ook veel belang aan een mooie en gezonde huid. Dit doe ik door mijn gezicht altijd goed te reinigen, maar tevens door het smeren van hydraterende crèmes. Laatst ontving ik een Clarins HydraQuench Cream van de webshop Belissima en vandaag ga ik jullie hier meer over vertellen!

De HydraQuench-producten zijn speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. De producten bevatten onder andere Hyaluronzuur, een ingrediënt dat in staat is vocht vast te houden zodat de huid soepel en gehydrateerd blijft. Binnen deze lijn zijn producten voor alle huidtypes te vinden. Ik heb een crème voor de normale tot droge huid. Wat ik zeker een pluspunt vind is dat de crème SPF 15 bevat. Dit beschermt de huid tegen de zon.
De verpakking is typisch Clarins: strak en stijlvol. Ik vind de lichtblauwe kleur heel mooi, het geeft meteen een frisse touch. De pot zelf is van glas en geeft het product hierdoor een luxe uitstraling. De pot bevat 50 ml.
 
De crème is vrij stevig, maar wel luchtig en bovendien ruikt hij heerlijk! Hij heeft een fijne frisse geur waar ik telkens weer van geniet. Na het aanbrengen trekt de crème snel in en laat hij een zacht en verzorgend laagje achter. Gedurende de dag blijft mijn huid goed gehydrateerd en ik krijg geen last van droge plekken. Daarnaast zorgt de crème ervoor dat mijn huid een frisse en gezonde uitstraling heeft. Prima dus! Ik gebruik de HydraQuench Cream het liefst overdag (wegens de SPF), maar eigenlijk kan hij ook als nachtcrème gebruikt worden. 
 

De HydraQuench Cream lijkt mij ideaal voor vrouwen die een normale huid hebben en op zoek zijn naar een frisse en hydraterende crème. Door de frisse en luchtige textuur is deze crème ideaal om te gebruiken nu de zomer er stilaan aankomt. In de winter zou ik eerder een dikke en voedende crème gebruiken.

Voor een pot van 50 ml betaal je € 47,70 en dat is helemaal niet goedkoop. Wat mij betreft is deze crème zeker een aanrader, maar het is natuurlijk aan jou of je over het flinke prijskaartje heen kan zien.

De HydraQuench Cream is verkrijgbaar bij Belissima, de officiële Clarins webshop.
 
Wat vind jij van deze crème?

Veel liefs,
Vanessa xxx

16 reacties

  1. Wauw mooie tip en het klinkt als een heerlijk product! Wel aan de prijzige kant, maar als het goed zijn werk doet… 🙂 Mooie review!

  2. Het lijkt me echt een heerlijke crème. Nu ik ouder word, ben ik me nog meer bewuster van crèmes, dat ze ook iets moeten doen!

  3. Het lijkt me echt een hele fijne crème. Maar inderdaad. Bijna 50 euro. Poeh. Ik weet niet of ik dat er voor over zou hebben.

  4. Het ziet er echt helemaal super uit….maar bijna 50 euro?, daar moet ik toch wel even van slikken…
    Groetjes Petra

Reacties zijn gesloten.