Urban Decay Naked 3 Palette (namaak) | Aliexpress.com

Geplaatst door
De echte Urban Decay Naked 3 palette staat reeds enkele maanden op mijn wishlist. Ik heb er al zoveel mooie foto’s van gezien waardoor ik ze ook graag wil hebben. Helaas houdt de prijs me tegen, € 45 voor een palette is niet niets. Laatst was ik aan het surfen op de website van Aliexpress.com en zag ik de palette staan voor iets van een € 8, wow! Uiteraard is dit namaak, maar toch was ik er zeer benieuwd naar. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om de palette in mijn winkelmandje te leggen en te bestellen!
 

 
Ik vind de verpakking prachtig! Het blikken doosje heeft een reliëf, een soort van satijnen laken. Met mooie, gouden letters staat Naked 3 op het doosje met daarbij het merk Urban Decay. Ik vind het er mooi en luxueus uitzien!
 

De
 palette bevat een dubbelzijdige kwast die van prima kwaliteit is. Eén kant gebruik je om de oogschaduw op je oog aan te brengen, de andere om de kleuren mee te blenden. Je kan er dus een complete look mee maken zonder je eigen kwasten te gebruiken. Verder bevat de verpakking een grote spiegel waardoor de palette er nog mooier uitziet. Zelf vind ik een gewone spiegel makkelijker om mij op te maken, maar met deze spiegel kan het dus ook. Op de foto lijkt de spiegel wazig, maar dat komt omdat de plastic folie er nog op zit. 
 
Over naar het belangrijkste: de oogschaduw. Er zitten 12 kleurtjes in de palette. De meeste hebben een roségouden tint, maar er zitten ook enkele donkere kleurtjes bij. De oogschaduw is zacht, makkelijk te blenden en de pigmentatie is best mooi voor zo goedkoop te zijn. Hieronder mijn swatches!
 
♡ Strange: is een lichte, matte highlighter. 
 
Dust: is een lichtroze kleur met een mooie glans en glitters.
 
♡ Burnout: is een oudroze kleur met een mooie glans en glitters. Ik vind deze kleur heel mooi!
 
 
♡ Limit: is een matte, basic, oudroze kleur. Deze is heel licht en daardoor vind ik ze het minst mooi van allemaal.

♡ 
Buzz: is een metallic roze kleur met een bruine ondertoon. Deze heeft een mooie glans en glitters. 
 
♡ Trick: is een vrij warme, roségouden tint met lichte metallic glans. 

 

Nooner: is een matte, middenbruine tint. Deze lijkt erg op Limit, maar is donkerder.
 
Liar: is een vrij donkere roségouden tint met een mooie glans. Ik vind dit een prachtige kleur!
 
♡ Factory: is een bruine tint met een lichte glans. 
 
♡ Mugshot: is een vrij warme kleur met een mooie glans. Ook één van mijn favorieten!
 
♡ Darkside: is een koele, donkerbruine kleur met een lichte glans.
♡ Blackheart: is de donkerste van allemaal, net geen zwart. Deze kleur is vooral geschikt voor een wat heftigere look.

Besluit: Ik vind de kleurtjes best mooi voor zo’n goedkope prijs. De kleurtjes komen mooi tot hun recht, de ene natuurlijk al wat meer dan de andere. De pigmentatie is niet zoals bij de echte Urban Decay, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima, het is een mooie palette om iedere dag te gebruiken! Misschien dat ik later nog de echte Urban Decay palette aanschaf, want die blijft uiteraard het mooist, maar voor nu ben ik tevreden met de valse en goedkopere variant!
De Urban Decay Naked 3 Palette (namaak) is te koop voor +- € 8 bij Aliexpress.com
 
Wat vind jij van deze palette?

Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Het ziet er goed en keurig uit, zeker voor die mooie prijs…
  leuk dat je er zo onwijs blij mee bent….

  groetjes Petra

 2. De echte lijkt me toch wel gaaf om in mijn bezit te hebben hihi. Maar ik heb zelf ook de namaak, en voor nu vind ik dat helemaal best 🙂 liefs x

 3. Voor 8 euro vind ik hem er prima uitzien! Ik vind 45 euro ook een beetje te duur daarom staat die bij mij ook nog steeds op de wishlist haha.

 4. Ik vind het wel mooi,
  maar ik zou zelf liever sparen voor het echte palette.

  (PS, ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award. Zie mijn blog voor meer informatie)

 5. Ik heb zelf de echte Naked 3 en die vind ik zeker zijn geld waard! Ik denk dat dit soort nep-paletten vooral handig zijn voor meiden die nog twijfelen of ze de echte willen; je kunt zo vast een soort indruk van het palette krijgen.

 6. Voor de prijs vind ik het een prachtig palette, er zitten mooie kleuren tussen zeg! Mooi exemplaar!

 7. Ik heb deze ook en is op het ogenblik mijn daily palette! Volgens mij heb ik nog een paar euro minder betaald! 😉

 8. Hmm, het klinkt wel goed maar ik denk dat ik persoonlijk dan toch de echte had gekocht. Soms mag je investeren in wat duurdere make-up, niet waar.

 9. Ziet er een mooie dupe uit! Voor zo vaak ik maar nude kleuren gebruik lijkt dit me een mooie aankoop 🙂

 10. Grappig dat dit bestaat; al vind ik het persoonlijk wel heel jammer dat dit gewoon echte namaak is en geen dupe… Ze zien er verder best wel oke uit!

Reacties zijn gesloten.