NIVEA Aqua Effect Verfrissend Hydraterend Masker

Geplaatst door
Het is zondag vandaag. Dit is voor mij de meest rustige dag van de week, ideaal om een gezichtsmaskertje aan te brengen en even helemaal te ontspannen. Deze keer ga ik voor het NIVEA Aqua Effect Verfrissend Hydraterend Masker. De naam klinkt alvast goed, benieuwd of het wat is!
 

 
Er zitten twee maskertjes in de verpakking, je kan het dus twee keer gebruiken. De maskertjes zitten in een typische verpakking van NIVEA: basic maar wel heel duidelijk. Op de verpakking staat dat de maskertjes verfrissend en hydraterend werken en dat ze geschikt zijn voor de normale huid. Ze bevatten Aloë Vera en Hydra IQ. 
De verfrissende formule met Hydra IQ zorgt voor een intensieve hydratatie en verfrist de huid. Aloë Vera en Vitamine E bevorderen het behoud van de natuurlijke vochtbalans van de huid.
 
De gebruiksaanwijzing is simpel. Breng het masker rijkelijk aan op een gereinigd gezicht. Laat het 10 à 15 minuten inwerken en verwijder de restanten met een tissue. Het is aangeraden om dit masker 1 à 2 keer per week te gebruiken.
 

Op de foto lijkt het maskertje wit, maar in het echt neigt de kleur iets naar de lichtblauwe kant. Tijdens het aanbrengen voelt het maskertje meteen fris aan op mijn huid. Het ruikt ook lekker fris! Het masker smeert heel makkelijk uit en één pakje is ruim voldoende voor mijn hele gezicht. Na enkele minuten begint het een beetje te tintelen, maar zeker niet in de onaangename zin. In tegenstelling tot veel andere maskertjes, voel ik dat dit maskertje iets doet met mijn huid. Het is echt genieten!

Na 10 minuutjes is het maskertje op mijn voorhoofd al bijna helemaal ingetrokken en op mijn neus helemaal (!), wat wil zeggen dat die plekken duidelijk wat hydratatie konden gebruiken. Na 20 minuten is het maskertje ook op mijn wangen meer ingetrokken. Tijd om de restanten er af te halen! Ik gebruik hiervoor een watje met micellair water. Zodra alles er af is, wrijf ik met mijn handen over mijn gezicht en wauw, wat een schoon en zacht velletje! Mijn huid voelt ook lekker fris aan, heerlijk! 


Besluit? Ik ben héél enthousiast over dit maskertje! Het doet alles wat het beloofd: hydrateren en verfrissen. Na gebruik voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. Top! Dit masker is ideaal voor meiden die een hydratatie boost kunnen gebruiken of gewoon voor als je op zoek bent naar een verfrissend maskertje. 


Het NIVEA Aqua Effect Verfrissend Hydraterend Masker is voor € 1,99 te koop bij de drogist. 
Wat vind jij van dit masker? Welk maskertje heb jij het laatst gebruikt?


Veel liefs,

Vanessa xxx

26 reacties

 1. Het lijkt me een fijn masker, zeker omdat het hydraterend is. Ik gebruik vaak Dr. Van der Hoog ook erg prettig voor een gevoelige huid. Fijn weekend!

 2. Die gebruik ik ook weleens. Ik vind hem ook heel fijn!!! Ben sowieso dol op de maskers van
  Nivea. Die met honing is ook zo lekker <3

 3. Wat lijkt deze mij goed! Wat fijn dat je huid er helemaal zacht van aanvoelt, ik ga deze zeker een keer proberen. 🙂

 4. Klinkt goed, al ben ik vooral een groot fan van de kleimaskertjes. Ja, daar maak je mij heel blij mee.

 5. Wat klinkt dit als een fijn masker! Ik heb eigenlijk nog nooit een masker van Nivea gebruikt. Wanneer ik volgende keer op masker jacht ben zal ik er zeker eens een van Nivea proberen.

 6. Fijn dat het maskertje je goed bevalt. Ik gebruik ook met enige regelmaat maskertjes van Nivea, vind ik heel fijn.

 7. Klinkt goed! Mijn laatste masker is er 1 van dr van der. Hoog geweest. Kokos masker, ook erg lekker! 😉

 8. Ohh wat super fijn dat dit masker je zo goed is bevallen! Ik zie ze heel vaak liggen maar heb ze nog nooit gekocht, misschien toch een idee om dat wél te doen haha

 9. Klinkt heel goed! Ik gebruik altijd alleen maar GlamGlow maskers maar deze lijkt me ook erg fijn. Liefs

 10. Deze klinkt erg fijn! De volgende keer als ik weer maskertjes nodig heb moet ik deze even onthouden! 🙂

 11. Toen ik deze foto zag moest ik direct aan een tijdje terug denken…Ik zag het liggen bij de drogisterij en was in de overtuiging dat het een proefmonster was…. Ineens zag ik een prijsje eronder op een bordje staan….Mijn mond viel open, zo een prijs voor zo een zakje?….dat moest dan wel een wondermiddel zijn!….even serieus, en zonder gekheid…Ik schrok echt een beetje van de prijs die men vraagt voor zulke producten in die hoeveelheid en dat vind ik zeker niet onNivea!
  Ondertussen weet ik wel beter, en heb ik meer een idee van de prijzen van beautyproducten…
  Tja…

  Groetjes Petra

Reacties zijn gesloten.