Lady Speed Stick Aloë Protect: is het de hype waard?

Geplaatst door
Als je al langer (beauty)blogs volgt, dan zul je deze paarse verpakking vast wel herkennen. Het is de Lady Speed Stick, dit is volgens velen de beste deodorant die er bestaat. Ik was er zeer nieuwsgierig naar, maar aangezien het niet in de Belgische winkels wordt verkocht dacht ik niet dat ik het ooit zou kunnen uitproberen. Laatst kreeg ik leuk nieuws in mijn mailbox. Sinds kort is de stick online verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Exclusive Scents en ze leveren nu ook in België, yay! Ik kreeg alvast een stick toegestuurd om uit te proberen en daar was ik ontzettend blij mee! Ben je benieuwd of het de hype waard is? Lees dan zeker verder.

De verpakking van de Lady Speed Stick heeft een vrolijk paars kleurtje, het valt meteen op! Ik vind paars een mooie kleur en was meteen een beetje verliefd op de verpakking. Verder is de deo geen spray, maar een vaste die je onder je oksels moet wrijven. De stick breng je omhoog met het wieltje dat aan de onderkant zit. De deo springt gelukkig niet meteen uit de huls maar gaat langzaamaan omhoog. 
 
De variant die ik heb gekozen is Aloë Protect. Deze zou mijn oksels beschermen tegen transpireren, maar hij zou mijn huid ook verzorgen. Ik ben benieuwd of dit klopt! Over de geur ben ik alvast heel enthousiast. De deo ruikt lekker subtiel naar de heerlijke geur van Aloë, fris maar tegelijkertijd ook schoon en zacht. De stick zelf heeft gewoon een basic witte kleur. Je kan hem makkelijk over je oksels halen en is niet zo heel stroef. In het begin wel, maar hoe meer je hem gebruikt hoe minder dat wordt.
Deze Lady Speed Stick belooft 24 uur te werken en zweet te verminderen. Ik heb zelf niet snel veel zweetplekken dus ik kan dat niet echt testen, maar ik kan natuurlijk wel testen op zweetgeur en dat heb ik het afgelopen weekend gedaan. Het was mooi, zonnig weer en we kregen temperaturen tot 25 °C, dé ideale moment dus om deze stick uit te proberen! Ik heb hem telkens om 10 uur ’s ochtends aangebracht en aan het einde van de dag rook ik nog steeds geen spatje zweet. Wel had ik rond 16 uur de neiging om hem even bij te werken. Ook al waren er geen nare luchtjes te bespeuren, ik had wel het ‘gevoel’ dat ik een deo kon gebruiken. Nadien heb ik hem niet meer gebruikt tot de volgende ochtend. De huid onder mijn oksels voelde zoals beloofd verzorgd en zacht aan. Fijn!
Mijn besluit? Het is absoluut een goede deo, hij doet prima zijn werk! Op het einde van de dag is er nog steeds geen zweetgeur te bespeuren en dat is mooi, zeker bij zo’n hoge temperaturen. Wel vind ik het fijn om in de late namiddag even bij te werken zodat ik dan terug een fris ‘gevoel’ heb, maar dat heb ik vrijwel bij iedere deo. Is het de beste deo die er bestaat? Dat weet ik niet. Het is in ieder geval een fijne deo die ik met plezier iedere dag gebruik!


Momenteel zijn de sticks enkel online verkrijgbaar en dus niet bij de drogist. Hopelijk komt daar snel verandering in! De Lady Speed Stick Aloë Protect is voor € 4,99 te koop op Exclusive ScentsDe verzendkosten naar België zijn € 7.95 en naar Nederland € 3.95. 

Heb jij de Lady Speed Stick al eens geprobeerd? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

39 reacties

  1. Ziet er wel goed uit. Van Dove hebben ze ook zo een stick, maar ondanks dat erop staat dat hij geen witte vlekken op zwarte kleding achterlaat, doet hij dat wel. Dus hopelijk bij deze niet 🙂

  2. Ik gebruik eigenlijk nooit deo sticks, meestal sprays maar ik ben best benieuwd naar dit product. Wanneer hij bij de drogist verkrijgbaar is ga ik eens een kijkje nemen. Liefs

  3. Ik heb er ook twee en vind ze super fijn, ze werken echt goed alleen wil ik nu wel een andere geur uitproberen, ben benieuwd of deze ook anders ruikt, ik vind aloe vera in ieder geval zeer fijn!

  4. Goede review! Deze lijkt me erg fijn. Zelf gebruik ik de cream deo's van Rexona of Dove. Maar na een tijdje moet ik afwisselen van deo, heb altijd het idee dat het na een paar maanden niet meer zo goed werkt.

  5. Ben echt al zo lang benieuwd of hij echt zo goed is als ze zeggen! Maar vind de verzendkosten wel vrij hoog voor het product dat je besteld, denk dat ik dan wacht tot ik een citytripje naar Londen ofso doe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *